Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 025
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Момичета,кои от вас имат туитър ? Много ще се радвам,ако се съгласите и успеем да направим тренд в подкрепа на сериала ,както и за 2ри сезон  Peace

# 287
# 288
# 289
  • София
Това е резюмето явно публикувано в някой вестник!

# 290
  • Керодиспансера
Видяхте ли снимката във фейса Ханкер,завити в едно одеяло.Ако наистина е от Голиязи,защо я показват чак днес newsm78 Има и някакво писмо,но не мога да разбера от фен за Ханде ли или какво  newsm78
Снимката на Я и К в колата,мисля че е като са си тръгвали от оня център с децата, отпред има и друг човек,така,че не мисля,че е важна.

# 291
Видяхте ли снимката във фейса Ханкер,завити в едно одеяло.Ако наистина е от Голиязи,защо я показват чак днес newsm78 Има и някакво писмо,но не мога да разбера от фен за Ханде ли или какво  newsm78
Снимката на Я и К в колата,мисля че е като са си тръгвали от оня център с децата, отпред има и друг човек,така,че не мисля,че е важна.
newsm10

# 292
Поредната "добра" новина. Сценаристите започват нов проект Guzel Gunler

# 293
Вече няколко човека в Туитър се съгласиха за тренда Simple Smile))

# 294

Значи няма да имаме 2 сезон? newsm78

# 295
newsm10

smile3521 newsm10

# 296
  • Керодиспансера
Втори сезон -йок  newsm78

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥

Илинче, не се хаби, защото няма смисъл, трябват хиляди хора за тренд и пак нищо не се постига, ние когато правихме за Чаатай  ooooh! толкова много ни помогнаха гъркините и турските фенове, тука кой ще ти помогне, просто е безсмислено  Peace
Ееее ама вие бавно, но славно идвате на нашата  Mr. Green

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той ще има нещо с Зъбла, а ще се снимат без да им се казва така, как им се получава, като са само приятели не мога да се сетя  Joy Joy Joy
А ще има втори сезон, това е за рейтинг, изобщо не обръщайте внимание  Hug

# 299
  • София
Влади не се ядосвай, това на означава, че е битти със Слънцата! Я виж другите сценаристи по колко сериала на куп въртят, а са само двама сценаристи и един или два асистента! Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат пишат три сериала в момента! Мелек и Едже имат два. А при нашите хора говорим за четирима основни сценариста + Дениз която остана от екипа на Хорзум + сигурно още толкова асистента! Мисля, ще се справят с два проекта! А и имат цяло лято да напишат поне първите няколко епизода + историите!

Общи условия

Активация на акаунт