Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 17 977
  • 748
  •   1
Отговори
# 315

Това е снимка от снощи , като говорехме по скайп  и ми вика Керемчи --- Хайде бе Кате , кога ще идваш в Истамбула ?  и аз отговарям --- Чай малко Кире , чакам Бабче , Лени  и Весито до се наканят ,ма още малко ще ги почакам ....  и идвам
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
Не знам какво пише на снимката , ама така като я гледам , ми идват такива неща на ум ...

# 317
За настроение в хубавия неделен ден - кратък хумористичен клип на Джан и Керем !

Ааааааа, много е добро клипчето  Joy Joy Joy

# 318
Кате

Наблюдавам от балконя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Колкото до Истанбула-свърша ли ремонта съм готова да поема-демек след 23 юни. надявам се./ако не ми мине майстор път/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy    newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 319
  • София
Бабче, ти на целия град ли ремонт правиш. Спри се, почини си.

# 320
  • В света на мечтите... ❤
Шушу-мушу-шушу   sohappy sohappy sohappy

# 321
Бабче, ти на целия град ли ремонт правиш. Спри се, почини си.

Кажи-речи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Някой ме прокълна "Да ми влезе майстор в къщата" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35

На тема майстори мога да ви изпиша 100 страници Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 322
Не знам какво пише на снимката , ама така като я гледам , ми идват такива неща на ум ...

Кате, не знам какви неща ти идват наум, но аз като гледам, ето какво пише на снимката:
АКО КЕРЕМ БЕШЕ НАИСТИНА ВЛЮБЕН В ЯМУР Т., НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ПЕЧАЛЕН НА ВСЯКА СНИМКА.

# 323
Опаля  Party Party Party  още една двойка от сета,извън сет обаче  Mr. Green

# 324

Кате, не знам какви неща ти идват наум, но аз като гледам, ето какво пише на снимката:
АКО КЕРЕМ БЕШЕ НАИСТИНА ВЛЮБЕН В ЯМУР Т., НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ПЕЧАЛЕН НА ВСЯКА СНИМКА.
На мен пък ми идват подобни като на Катето мисли  Mr. Green  сигурна съм  Crazy Crazy Crazy

# 325
 Слънчица,ето ви една изненадка:

Разбита любов

Заформи се сериозна драма:
в началото те бяха двама
ЗейКер-със погледи блестящи
от нежност и любов изкряща.

Той с нея-тя със него,
ръка в ръка,очи в очи,
увлечени,те не разбраха,
как някои им завидяха!

И както много често става
/от где се появи таз крава/
и настани се между тях
на любовта им сложи крах!

С пари от тате,с разни връзки,
използвайки табиети мръсни,
с усмивка зъбеста, ужасна,
разби една любов прекрасна.

Ще бъдат ли отново двамата?
Кой знай- в това е драмата!

Ем Бабче , кво да кажем ......

Имаме си ние едно
малко , сладичко бабе
то ни радва всеки ден
и  оставаме й в плен  

Без да иска ни пленява
с чар и думи ни сразява
кво да правим , аз не знам
освен сърцето си да й дам

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
не съм колкото тебе добра , ама опитах .....

# 326
Лени,слънце,мерси за превода на така наречената приказка  newsm51 newsm51 newsm51

За мен е не е  значение с кой ще е Кирето в реала,важното е,този,който е до него да го прави щастлив  Peace

Дано да имаме 2-ри сезон наистина,искам на есен с песен да си продължим пак така готино като досега,че и повече хора даже да станем  Party Party Party Hug Hug Hug

# 327

На мен пък ми идват подобни като на Катето мисли  Mr. Green  сигурна съм  Crazy Crazy Crazy

Дани , мойте са от ония забранените мисли ......... Crazy Blush Blush Blush Blush

# 328
Вижте какво са му подарили децата на Кире  Heart Eyes

# 329

Скрит текст:
На мен пък ми идват подобни като на Катето мисли  Mr. Green  сигурна съм  Crazy Crazy Crazy

Дани , мойте са от ония забранените мисли ......... Crazy Blush Blush Blush Blush

Е баш де,баш  Whistling Whistling Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт