Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 133

• 72 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ванче Hug, мерси за инфото Heart Eyes Много интересно за мен, щото Габриел Гарко /Чест и уважение/ ми е старо аморе, а сега напоследък харесвам Шукрю, та съм изненадана Shocked!

# 406
  • София
Наистина ли ще е римейк на "Чест и уважение''? Щото аз знам, че ще е просто римейк на италиански сериал, но не на този.
Лиа,  Hug  ти си гледала ''Чест и уважение'', кажи приличат ли си много като история?

# 407
Наистина ли ще е римейк на "Чест и уважение''? Щото аз знам, че ще е просто римейк на италиански сериал, но не на този.
Лиа,  Hug  ти си гледала ''Чест и уважение'', кажи приличат ли си много като история?

Зарани Hug, да приличат си като две капки вода. В оригинала двамата братя - Тонио и Санти се местят от Сицилия на север.....и точно така се развиват нещата...единият мафиот, другият следовател....
И честно да си призная, не мога да си представя някой друг да изиграе Тонио Фортебрачи, освен Габриел Гарко newsm78 Дур бакълъм newsm78 newsm78 newsm78

Оригиналът Heart Eyes:
Габриел Гарко ала Тонио Peace

# 408
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 smile3508  очакваме  Wink Керемчо ще е мафиозо, галиба Mr. Green

# 409
  • Разград

# 410
Зарани Hug, да приличат си като две капки вода.
smile3502  smile3534

Това не може да е вярно  newsm53
По-добре си изгледайте оригинала на  „Чест и уважение” ! Има тема във форума, има bg превод на всичките епизоди на 3-те сезона. През есента пускат 4-ти сезон в Италия.
Като  шЪ е гарга, нека да е рошава  Peace
А пък за актьорите и ролите изобщо не мога да си ги представя  турците  Shocked  Как ще изографисат прокурори, съдии, полиция, имайки предвид това, което им гледам  ooooh!

# 411
Зарани Hug, да приличат си като две капки вода.
smile3502  smile3534

Това не може да е вярно  newsm53
По-добре си изгледайте оригинала на  „Чест и уважение” ! Има тема във форума, има bg превод на всичките епизоди на 3-те сезона. През есента пускат 4-ти сезон в Италия.
Като  шЪ е гарга, нека да е рошава  Peace
А пък за актьорите и ролите изобщо не мога да си ги представя  турците  Shocked  Как ще изографисат прокурори, съдии, полиция, имайки предвид това, което им гледам  ooooh!

+1 Heart Eyes Напълно съгласна! Peace  А под "прилика" имах предвид сюжета, за който пишат рускините,  а не артистите, надявам се дори да не ти е хрумнала подобна мисъл...... Wink

# 412
Пренасям и тук клипчето не Кеии Hug, направено върху следващата неизлъчена вече серия на "Карагюл"  bouquet

Здравейте!

Съжалявам, че спряха сериала малко преди
едни много силни сцени между Ада и Ебру.
Още при онлайн гледането много ми харесаха, но не разбирах всичко.
Тези сцени са в 21 ориг. епизод,
а от ТВ 7 спряха към първите 20-на мин. на 20 ориг. еп.
Надявах се рускините да преведат скоро 21 еп.,
за да направя клип само с тези моменти и субтитри.

Руския превод не е пълен,
но с него и гугъл допълних нещата, които не разбирам...

Heart Eyes

# 413
Добро утро, паторанки Hug

Ето къде може да отсядате, когато прескачате до Истанбул Heart Eyes
- най-големият новооткрит Hilton (Bomonti) хотел в Европа  Laughing

# 414
 Hug
Не вярвам сюжетът за турската чест да е подобен на италианската чест  Stop Двете капки вода ще са като по-горните  Mr. Green
Какъв римейк на мафиотски сериал (и то италиански) ще правят турците, като те не признават, че имат такова чудо по земята им ... прявят някакви завоалирани нескопосани опити тук-таме по дизитата им, които са римейк на разни западни филми (американски) и стигат до под крушата  – не им се получава.Ще се получи нещо като "Сускунлар-а" и "Качак-а" - нещо като нищо  Mr. Green

Ето, да си дърпат идеи от тяхното житие и битие, което е по- интересно и за чужденците като нас. Имат толкова много за излагане ... например : пътят, който трябва да извърви жената от Изток до срещата си с тази от Запад  newsm78 , при това намръщена, без да се смее  Mr. Green
"Черни рози от Халфети до Босфора"

В тази връзка: "Зимният сън" на Нурир Билге Джелаин ще се бори за 87-я Оскар в категорията  "чуждоезичен филм " Peace  Това е предложението на тяхното Министерство на културата и туризма. 
Нека успехът от Кан да ги съпътства и в нощта на Оскарите  Peace

# 415
Петане Hug, не е нужно да се говори за мафия Wink, може да е най-голямата и влиятелна престъпна групировка в Истанбул с пипала и в страната и извън нея, мислиш, че няма такива ли? Wink
Това, че ние харесваме оригиналът, съвсем не значи, че някой няма да хареса "копието" на  "Чест и уважение" повече Mr. Green Я виж що стана с "Отмъщението" /Revenge/ hahaha Последователи на турския римейк колкото щеш, дори имаше изказване, че оригиналът не бил достатъчно емоционален....така че за всеки влак си има пътник! Аз съм от тези, дето си предпочитат оригинала Heart Eyes

Laura Pausini - It's not goodbye

# 416
И още малко музика за днес Heart Eyes

Stay With Me - Sam Smith (A Cappella) - Backtrack

# 417
  • Разград
Боливия

Tatava var dediler kalktık Bolivya' dan geldik Morales'in selamını getirdik Simple Smile

# 418
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Тез двамата се разпраха от миткане  Mr. Green

# 419
Тез двамата се разпраха от миткане  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing и теб вече те мислих, че си в Истанбул...пълно затишие hahaha

Общи условия

Активация на акаунт