Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 133

• 73 751
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
не знам дали разбрахте, че аморето ...
Той се върна от онзи свят  Peace та дано само двата пръста да са курбан  newsm17  тя "оназ работа" да му е наред, другото ще прежалим и ние и той  newsm47

# 61
  • София
Ето ви още една БОМБА!  Grinning

Нургюл Йешилчай ще партнира на Еркан Петеккая в новия му сериал.

Dedikoducu Çocuk@dedikoducucocuk
Erkan Petekkayanin partneri Nurgül Yeşilçay olmuş. Yakışırlar. Songül Öden kabul etmemiş.

вай, вай, вай... това ще е хитът на сезона, галиба  Laughing Heart Eyes много харесвам Керемчо, но доколкото знам ще снима втори сезон на слънцето  newsm78

Това ще е игрален филм.  Peace
Май само аз не можах да го харесам този Керем и това си е.  newsm78

Аслъ е много хубава! Дълъг и щастлив семеен живот на младото семейство!   bouquet

# 62
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Не си го гледала достатъчно, Заранче  Wink

# 63

чаровен...  дори и мокър Two Hearts

# 64
  • София
Не си го гледала достатъчно, Заранче  Wink

Така е.  Laughing  Само два епизода на Слънцата съм гледала, но ще се поправя.  Wink

# 65
Добро утро на всички!

# 66
Така е.  Laughing  Само два епизода на Слънцата съм гледала, но ще се поправя.  Wink
Stop Вместо да чакаш да "изгрее Слънцето" и да си губиш времето, по-добре го погледни във "Видях слънцето" (2009) на Масхун Кърмъзъгюл  newsm10. Това е един от най-стойностните турски филми от последните години на столетието им  Peace

Началото е поставено с  късометражен филм, заснет от офицетр от турската армия Фуат Узкин, за разрушаването на паметниците на руските войни  издигнати в чест на Сан-Стефанския мирен договор в Истанбул (сега квартал Ешилкьой, Зеленото село). Така се е казвал и филмът "Разрушаването на руските паметници в Сан-Стефано". Затова сега няма и помен  Mr. Green от тази сделка, благодарение на която Турция е с парче отсам Босфора  Mr. Green ...
А първият им игрален филм "Женитбата на Хикмет Ага" е заснет 1916-1918 г. от Фуат Узкин и Зигмунд Вайсберг.

# 67
  • София
Stop Вместо да чакаш да "изгрее Слънцето" и да си губиш времето, по-добре го погледни във "Видях слънцето" (2009) на Масхун Кърмъзъгюл  newsm10. Това е един от най-стойностните турски филми от последните години на столетието им  Peace

Така е, знам. Страшно стойностен филм!  Peace Но три пъти го пускам и три пъти го спирам.  Sad
Прекалено тежък ми идва поне на този етап, и за това все отлагам пак да го пусна за четвърти и да го догледам най-после.
Ама Керем там ли играе? Не знаех.  newsm78

Инак онази БОМБА  Laughing за филм с Бурак Йозчевит не била вярна. Оказа се, че Керем ще се снима в новият филм на Чаан Ърмак  Heart Eyes Така че ако не в "Слънцето.." тук живот и здраве ще го гледам със сигурност. Още повече, че в актьорския състав е и Фарах Зейнеп Абдуллах.  Heart Eyes

# 68
 Hug
Аде, да се почерпим с парченце от сватбената торта  Grinning Да ни е сладко  Heart Eyes

А това ТОЙ ли е  newsm78 в  Nişantaşı ... тази бая якичка  Shocked
Скрит текст:
И кой е този Керем, коя е тази Фарах  (май Шурето  newsm78) ... ооооо.... smile3502

# 69
# 70
# 71
Ами той бат Тойгар ,е написал музиката на почти всички текущи сериали, на кой друг да дадат друг пеперудата?
Да е честита и на "Султана"!

# 72
ben geldim Wink wavey
Ийит неузнаваем с тез очила NaughtyМоже да сме се разминали без да го позная LaughingЗа два дена избродих Шишли и Нишанташъ Heart EyesЧудничко беше Heart Eyes
С единствена придобивка диск на Айтекин Аташ-ако мен питаха той заслужаваше Златната пеперуда Peace
за почитателите на Керем Дерен - вече е качен онлайн Малкия Ейлюлски проблем Grinning
лично на мен много силно ми въздейства,невероятно направен smile3501

http://www.filmizle720p.org/bir-kucuk-eylul-meselesi-720p-izle.html

п.п.Вече и със субтитри , с благодарност за превода Hug

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 14:13 от elena_bgsf

# 73
  • София
Скрит текст:
И кой е този Керем, коя е тази Фарах  (май Шурето  newsm78) ... ооооо.... smile3502

С теб май нещо объркахме актьорите. Керем Бюрсин за него става въпрос, играе в младежкия сериал "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). Проверих сега не играе във "Видях слънцето".
А Фарах е Шурето от КСШ.

Много хубава и много бременна.  Heart Eyes

# 74
Няма как да подминем ей тая новина, нали сме врели и кипели там  Joy

http://bgvolleyball.com/new.php?id=24394

Общи условия

Активация на акаунт