Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Как протича четвъртото раждане?
Какви са предизвикателствата при отглеждането на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на майчинството, включително спането на децата, подготовката за пътуване с тях, връщането на работа след раждане и предизвикателствата и радостите от отглеждането на множество деца. Майките споделят лични истории, опит и се консултират помежду си по теми като раждането, грижите за децата, опита с различни болници, финансовите аспекти на детските градини и адаптирането на децата към нова среда.
-
Как протича четвъртото раждане?
Четвъртото раждане обикновено протича като първото по отношение на продължителност, тъй като матката е преразтегната и й отнема повече време. Това обаче не означава непременно, че ще бъде по-болезнено. Въпреки че опитът на всяка жена може да варира, обикновено четвъртото раждане е подобно на първото.
-
Какви са предизвикателствата при отглеждането на деца?
Отглеждането на деца може да бъде предизвикателство, особено когато се занимава с множество. Въпреки това, всяко дете и всяка ситуация са различни. Някои майки споделят, че с всяко следващо дете се чувстват по-уверени и им е по-лесно, докато други твърдят, че вниманието и времето за всяко дете намаляват с увеличаване на броя на децата.
-
Какви са препоръките за лечение на акне?
-
Какви са предизвикателствата при приемното родителство?
Даже най-дребната е с градински режим
През деня задремва за 15-тина минути между храненията, но след обяд от 14 до 16 спим дълбоко на спалнята двете (или трите със средната, ако не съм я завела на ДГ), а вечер заспива в 21 и спи до 6-6,30
И каката спи като се прибере от училище след обяд ... И средната си поспива по 2-3 чАса събота и неделя ... Изобщо поспалани сме сите
на новите попълнения
Готиното е, че почти изцяло спя - ако може да се нарече въобще така - по гръб, а всеки си се върти на където си иска, ама без да се пуска зърното от уста, че ще вземат да ме изгубят иначе. Къде ли мога да избягам само се чудя...
Свекърва ми е много болна, по-скоро тя има нужда някой да се грижи за нея, отколкото тя да гледа дете, дори и за малко. Преди години се занимаваше с голямата щерка, но след два инсулта вече не може ....

Ние сме от твърде скоро с 3, така че не мога да се оплача особено много от коментари. Сещам се за милата ми леля, аз много си я обичам. Преди да се роди Стеф звънеше на майка ми и питаше: " Какво става, Виктория Бекъм роди ли?" Докарахме я почти като нея с 3-мата младежи, само дето девойка няма да има. А относно затова кой на кого прилича - моите и тримата като бебета си мязат много. Аз си казвам - имам Дежавю - това бебе съм го гушкала вече.