Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 462
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Ямбол
Ти не разбираш ли, че не ме интересува какъв му е проблема на хазяина, че не ми издава бон. Аз искам да знам, какво да правя, ако той не ми издаде.

# 1 006
Същото, което правиш, когато не ти дадат касова бележка в магазина.

На мен ми дават, хем без специално да си искам.

# 1 007
като не те интересува какъв му е проблема ,  като не си поискаш документ  ти си съпричастна с него. ако той извършва престъпление (това е така) , то и ти си съпричастна с това престъпление - укриваш го.

# 1 008
Същото, което правиш, когато не ти дадат касова бележка в магазина.

На мен ми дават, хем без специално да си искам.
ами то с ей такива букви пише , че продавача е длъжен да издаде такава и клиента и длъжен да я пази до изхода на магазина. клиента не го е писал това. продавача доброволно го е направил  Laughing

# 1 009
  • Ямбол
В магазина има начин да докажа, че съм пазарувала, но в къщата няма как да докажа, че съм нощувала и платила.

# 1 010
Има. Капаро по банков път. Или вие ходите без резервация?

# 1 011
В магазина има начин да докажа, че съм пазарувала, но в къщата няма как да докажа, че съм нощувала и платила.
нали за това говорим. искаш документ и доказваш. аз си поисках , дадоха ми такъв и го приложих в съда. приеха го.   и аз съм цял  хазаите - също. аз се разделих с парите на които съм платил данък. те пък ще си платят такъв при получаването.

# 1 012
  • Ямбол
Аз говоря за едно, ти Бонго за друго. Искам си документ, хазяйна не ми дава и аз какво правя? Заставам на вратата и му казвам , няма да мръдна от тук, докато не си получа бончето?

Какич, не винаги имаме възможност за предварително капариране. Все още в нашата държава съществува и небанково разплащане. Тогава?

# 1 013
Аз говоря за едно, ти Бонго за друго. Искам си документ, хазяйна не ми дава и аз какво правя? Заставам на вратата и му казвам , няма да мръдна от тук, докато не си получа бончето?
мисля ,че съм отговорил в пост 1003

# 1 014

Какич, не винаги имаме възможност за предварително капариране. Все още в нашата държава съществува и небанково разплащане. Тогава?

В НАП ще посрещнат с хляб и сол сигнала ти. Така съм чувала, не съм пробвала.
Сигнал в КЗП също, може би?

# 1 015
  • Ямбол
Благодаря, ще опитам. Тази година имам написана на ръка касова бележка или фактура, от кочан, не знам как се води. Май и бон ми дадоха, но запазих само бележката. Има други места, където обаче не издават.

# 1 016
Благодаря, ще опитам. Тази година имам написана на ръка касова бележка или фактура, от кочан, не знам как се води. Май и бон ми дадоха, но запазих само бележката. Има други места, където обаче не издават.
според теб защо не издават  newsm78

# 1 017
  • Ямбол
Защото отчитат по-малко доходи или изобщо не се отчитат.

# 1 018
Защото отчитат по-малко доходи или изобщо не се отчитат.
Ако отчетат хората ще стоят гладни през зимата..Факт!
Така е с дребните бизнесмени. Не всички са на държавна служба или IT специалисти.
Ходи и ги докладвай, като си толкоз уставна...

# 1 019
  • Ямбол
И тук ли дойде да се заяждаш?
Ама иначе на политиците им следиш всяка стъпка, а Сульо на морето да минава метър.

Общи условия

Активация на акаунт