Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 454
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Ямбол
Искате ли да отворим тема за касовите бележки, за редно ли е да докладваме, и кой трябва да бъде оправдан, че крие данъци?
А тази тема да си остане за дразнещото през почивката.
Не че не е дразнещо и това....

# 1 051
  • out of space
Искате ли да отворим тема за касовите бележки, за редно ли е да докладваме, и кой трябва да бъде оправдан, че крие данъци?
А тази тема да си остане за дразнещото през почивката.
Не че не е дразнещо и това....

Аз съм ЗА!  Simple Smile

# 1 052
Докато сте още на тема касов бон да питам къде мога да подам оплакване за неиздаване на такъв и за подвеждане при уговаряне на услугата
Цената която ни дадоха се оказа че била без ДДС
И това го разбрахме накрая, когато трябваше да платим
И че ако искаме касов бон да сме си платели и ДДС
А сумата до там не беше хич малка, 800 лв

Та къде и как става и мога ли да го направя в момента, както не съм в БГ

Ясно е че си от чужбина... Tired
На много места е така. Хората даже смятат че ти правят услуга.
Ходете в НАП и пишете обяснения...

# 1 053
  • Ямбол
Направих друга тема, моля: www.bg-mamma.com/index.php?topic=794100.0

# 1 054
Докато сте още на тема касов бон да питам къде мога да подам оплакване за неиздаване на такъв и за подвеждане при уговаряне на услугата
...

Т.е да пия една студена вода, щото от тук няма как да отида
Благодаря за отговора все пак

Мерси за темата
Отивам да я прегледам

# 1 055
...

Т.е да пия една студена вода, щото от тук няма как да отида
Благодаря за отговора все пак

Общо взето да. Друг път питайте.
Аз винаги питам за фактурата и ДДС-то, за да няма изненади. Не че не ми се е случвало де...
Обикновено ходя там, където съм ходила и преди и се познавам с хората. Така вообще си спестявам неприятните изненади..

# 1 056
Мен ме дразни на многолюден плаж да пуснеш отрочето си чисто голо във водата и да му позволяваш да се изхожда по голяма нужда във водата.Повече от 3 пъти съм ставала свидетелка на различни плажове,как майки изачкват голите си дечица (от 1 до 4г. приблизлително) във водата и после се изнизват към плажа,като оставят след себе си едно плуващо аки....
Дразнят ме и тичащи безразборно деца между хавлиите,пълнещи ти очи и уста с пясък.Дразнят ме постоянно крещяши майки ,все едно са на къра,според мен със спокоен тон едно дете би те разбрало много по-добре,от колкото постоянно да му крещиш ,а то да ти прави на пук Simple Smile

# 1 057
  • около Варна
Това с акането...сериозно ли  Shocked

Аз ходя на безлюдни плажчета и си викам на воля, не крещя да се карам, но постоянно трябва да се надзирават дребните, не влизай навътре, не пий вода, излез.....Ако всеки път отивам до тях, за да си кажа тихо забележката, фитнес не ми трябва.

Един от любимите ми плажове успяха да го обърнат на сметище за няма и седмица, някой идиот си изхвърлил торбата с боклуци и всички останали решават, че точно там, на пясъка, е сметището и продължават да трупат, и кой си мислят, че ще изхвърли тези боклуци, при условие, че плажът е без концесионер, пък и да има...толкова ли трудно да си го занесеш до кофата.

# 1 058
  • София
Върнахме се от море и чудо - никой с нищо не ме подразни. Хотелът ни беше 99 % запълнен от чужденци, главно руснаци и немци. Децата си бяха нормални деца, а майките съвсем уравновесени.  Grinning Нямаше блъскане и ръчкане в ресторанта... Само запазването на шезлонгите с хавлии рано сутрин не беше приятно, но за да съм в унисон с установената практика, започнах и аз да хвърлям по 3 хавлии в 7 сутринта и нямахме проблеми.  Mr. Green

# 1 059
  • София
Добре де, как може на почивка да станете в 7 сутринта, за да метнете хавлии? Аз по-рано от 9 като съм на почивка не ставам, а дори и по-късно - нали на почивка съм отишла, не на състезание.

# 1 060
Аз ставам в 6.30-7 някъде по това време.Отивах да взема еспресо от бара на хотела, че гръцката чорба  няма как да мине за кафе и хвърлях по една хавлия.Не съм се състезавала с никой.Просто така и така слизам до басейна, защо да не го направя.Всички го правехе, едпив 7 други в 9.Някой хвърляха хавлии и отиваха на плаж , връщаха се към т.и и си заемаха шезлонгите.

# 1 061
  • София
На Дюни руснаците не си  правеха този труд - просто събираха детски играчки в спукан бебешки басейн и ги оставяха под шезлонгите, или закачаха на чадъра бански, или пареро - къде - къде по-лесно, вместо да станеш в 7  Wink

ПП Аз навсякъде нося кафе-машина, не слизам никъде сутрин - нямам сили, но аз съм си поспалива. И търся хотели със закуска до 11 ч., че по-рано от 11 без 15 не можем да се класираме за закуска. И ситните обичат да спят, но когато бяха малки и те ставаха в 6, така че разбирам. Peace

# 1 062
Този проблем от години сме го решили просто като избираме дестинации, където:
- няма чалга;
- няма монокини по плажа;
- другите почиващи са спокойни хора, които не крещят нон- стоп истерично по отрочетата си;
- същото, като горното, но не се надвикват сами със себе си;
- няма боклуци по плажа;
- кърпите на плажа не са една до друга, има си достатъчно разстояние дори между тези на така обичните ми членове на нашето си семейство.

Просто не почиваме в Бг, нито на така побългареното от години насам Халкидики, нито където знаем, че има голяма вероятност да срещнем тълпи/ компании други наши сънародници .  Peace

# 1 063
  • София
Добре де, как може на почивка да станете в 7 сутринта, за да метнете хавлии? Аз по-рано от 9 като съм на почивка не ставам, а дори и по-късно - нали на почивка съм отишла, не на състезание.
Ти да не смяташ, че ставам специално за кирливите хавлии...  Joy
Лятото се събуждам към 6 ч. и чета книга. Винаги лягам рано.

# 1 064
В нашя хотел който не беше на Халкидики, българи нямаше, имаше чехи ,румънци и гърци.На Халкидики също рядко съм срещала българи.На нашето море не ми харесва, миналата година по изключение бяхме  и си затвърдих мнението, че не става.Но тази година и от Гърция не сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт