Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Аз никога не съм го купувала от сайтове,а основно от аптеки Марешки.Последно си купувах миналата година,но винаги вземам по два и скоро не ми се е налагало да търся.Наистина сега като пуснах търсачката излиза в някои сайтове и магазини,но не е в наличност.Дано само да не е така и по аптеките.

Благодаря за отговора! Simple Smile Ще потърся шампоана в Марешки.

# 451
Понеже стана дума за коса, след доста несполучливи покупки, открих тези продукти, които се отразяват чудесно на косата ми, изчистени съставки, евтини... Дори в момента са на промоция.

# 452
  • Бургас
Момичета, да ви питам мислите ли, че само от шампоана FITOVAL ще има поне някакъв ефект? Всъщност мога да включа и серума, но капсулите не смея, че съм кърмачка Embarassed
на мен  много ми помогнаха само ампулите Ревалид,само с една опаковка се оправих от доста тежък косопад,при това на хормонална основа,слагах само след измиване на косата,т.е. два пъти седмично,а за това,че си кърмачка,мисля,че има витамини за кърмещи жени и те спират косопада

# 453
  • Пловдив
Да споделя и аз за косопада, въпреки, че не е евтино.Преди няколко години много ми падаше косата - направо на кичури.След консултация с лекар ми предписа шампоан на Д-р Дюкре - Анафаза http://po-krasivi.bg/bg/product/2500/ducray-anaphase-stimulirash … kosopad#item_3050
 и Ревалид - капсули за пиене.За около 2 седмици косопада ми спря.Шампоана е скъпичък - около 20 лв беше тубичката, но при мене тази комбинация подейства.

# 454
  • София
Да споделя и аз за косопада, въпреки, че не е евтино.

То с/у косопад, нищо не е скъпо. Wink

А коментирахте ли с дока разликата между  Ревалида и Дюкре капсули?
Поствам съдържанието им
Ревалид: "Какво съдържа Ревалид?
1 капсула съдържа: 100 мг метионин, 50 мг цистеин, 50 мг калциев пантотенат, 1,5 мг тиаминхидрохлорид (вит В 1), 10 мг пиридоксинхидрохлорид (вит В6), 20 мг парааминобензоена киселина, 50 мг екстракт от просо, 50 мг екстракт от пшенични зародиши, 50 мг бирена мая,
2 мг желязо, 2 мг цинк и 0,5 мг мед;
Помощни вещеста: оцветител (Е 104), безводен колоидален силиций, желатин''

Дюкре: " Концентрация на активни съставки в 1 капсула:
Съставки във всяка капсула 812 mg:
Метионин - 125 mg, Цистин - 125 mg, Желязо - 14 mg, Ниацин (витамин РР) 16 mg енергийна стойност, Токоферол (витамин Е) 12 mg α-токоферил еквивалент, Пиридоксин (витамин В6) 1.4 mg, Инозитол (витамин В8 50 µg.
Състав: Масло от вечерна иглика, Желатин от риба, L-Цистеин, L-Метионин, втвърдител: Глицерин Е422, Железен сулфат, Никотинамид D, I-алфа токоферол ацетат, Ароматизатори, Емулгатори: Слънчогледов лецитин Е322, Сгъстител: жълт пчелен восък Е901, Оцветители: Железен оксид Е172, Титаниев диоксид Е171, Пиридоксин хидрохлорид, Биотин.

# 455
  • Пловдив
Не, не сме коментирали, пък и не съм им сравнявала съдържанието.Каквото изписа, това взех.

# 456
  • София
Аз сега свършвам Ревалид, макар че ми бяха предписали на Дюкре. Ш-н- не, но аз си купих на Още не съм го свършила, и мисля др. седмица да купя на Дюкре капсулите. Peace

# 457
Момичета, от Ревалид повлияват ли се други косми освен теи на главата?  Laughing Извинявам се за крайно неадекватния въпрос, но мислех да пия Ревалид за ноктите, когато подочух, че този тип продукти въздействат и на другото окосмяване (от което никак нямам нужда, понеже е повече, отколкото ми се иска  Mr. Green )

# 458
  • София
Момичета, от Ревалид повлияват ли се други косми освен теи на главата?  Laughing Извинявам се за крайно неадекватния въпрос, но мислех да пия Ревалид за ноктите, когато подочух, че този тип продукти въздействат и на другото окосмяване (от което никак нямам нужда, понеже е повече, отколкото ми се иска  Mr. Green )
При мен няма допълнително окосмяване, а го пия от 2-3г, поне по 4-5 месеца в годината.
Аз също главно за нокти го пиех.
А иначе, въпросът ти е съвсем резонен. newsm78

# 459
При мен няма допълнително окосмяване, а го пия от 2-3г, поне по 4-5 месеца в годината.

Като гледам съдържанието, няма нищо, което да е с хормонална природа. Ревалид-а съдържа витамини,  аминокиселини (те са основните градивни компоненти на протеините) и микроелементи. По-принцип от хормоналните препарати може да се получи по-тъмно окосмяване и уплътняване на космите, от което и самото окосмяване изглежда повече. Не би трябвало да има подобен проблем.

# 460
  • на последния етаж
Бихте ли ми препоръчали серум за лице, 30+?

# 461
  • София

Като гледам съдържанието, няма нищо, което да е с хормонална природа. Ревалид-а съдържа витамини,  аминокиселини (те са основните градивни компоненти на протеините) и микроелементи. По-принцип от хормоналните препарати може да се получи по-тъмно окосмяване и уплътняване на космите, от което и самото окосмяване изглежда повече. Не би трябвало да има подобен проблем.

Мислих дълго Laughing и доколкото можАх. Laughing Окосмяването не ми се е увеличило, но на местата, където имам косми те са станали по-дълги. Но нали тъй и тъй ги махам. Peace

# 462
Благодаря, дами  Hug. По темата, сдобих се с кокосовото масло на Икаров. Вчера си измих косата и се наплясках с него и с олиото на Л'Ореал. Днес косата ми е уникална.

# 463
Мен за косопад и то сериозен ми помага само цинк+биотин, по принцип не знам да го дават за косопад,но на мен ми спира след 7-10 дни. Досега не съм открила друго,което да ми го спира.

Нещо да похваля от миналата седмица - руж двоен на Флормар за 4,75лв са два цвята по 7гр. Моя е корал и бежово, стои много готино на лицето. Също така никога не съм вярвала,че ще похваля нещо на Есенс,но ето - новия им руж-хайлайтър, който е шарен в опаковката е на едни ивици...има страхотен блясък и мирише на кокос. Но най-очарована съм от блясъка,който оставя-наистина бронз, а не ставаш като печка  Crazy

# 464
Нещо да похваля от миналата седмица - руж двоен на Флормар за 4,75лв са два цвята по 7гр. Моя е корал и бежово, стои много готино на лицето.

Още един глас за този руж! Когато го взех бях с предубеждение, че няма да се спогодим с кораловия цвят (не пробвах от тестера в магазина на лице), но се оказа, че ми стои много добре, дискретно и деликатно, нанесен с "лека" четка. Друг начин, по който го нося, е като с четката минавам леко два пъти с кръгово движение и в двата цвята и се получава смесване. Така коралът се "омекотява" и за лятото на по-тъмна кожа стои перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт