Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 961
  • 736
  •   1
Отговори
# 525

мерси много, а къде мога да намеря тези кристали? в кои магазини ги има?

Аз си ги взимам от кварталното козметично магазинче (не съм от София). Предполагам, че по малките парфюмерийки, а също и по някои дрогерии може да ги има. Определено са много сполучливи, а и са изключително икономични и цената им е супер. Най-много ми допада това, че косата ми не изглежда като намазана с нещо, а си е естествена на вид. Ползвам ги вече трета година и сега си подстригвам върховете вече на шест месеца. Иначе, много бързо започва да ми цъфти косата, защото краищата ми са сухи.

Едит: Сега видях, че те са продукт на българската фирма Vian, която произвежда и лаковете Perfect. На опаковката пише, че са произведени в Италия за Vian България. Вероятно ще ги има в магазините, които предлагат продукти на фирмата.

# 526
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
имам още едно питане..  не знам дали тук е удачно да задам въпроса си обаче..
епилирам си краката само от коляното надолу, но имам адски много подкожни косъмчета, които или се виждат целите по дължина през кожата ми или в последно време забелязвам, че ми излизат много тънички и мънички, надъкрени, които трябва да ги "чопнеш" с нокът, за да излязат.. надявам се се изразих правилно и ме разбрахте..
има ли решение на този проблем?  с нещо да се мажа след епилация? преди? не знам, ама краката ми са в рани от чоплене и изглежда ужасно грозно, тъй като съм и много бяла и много се вижда...

Ексфолиране преди епилация помага за тези косми, които не са много дълбоко.Иначе фотоепилация.Аз редувам кола маска и бръснене, защото имам твърде много подкожни дълбоко в кожата, които не пробиват дори с груб ексфолиант. Peace

# 527
Моля , да ми препоръчате заздравител за нокти Praynig
Аз, освен за маслото на Икаров, за друг по-евтин не знам.

Пробвай лак на Евелин 3 в 1,само веднаж съм го ползвала както е написано и ноктите ми по-малко се чупят.Сега го ползвам като основа.Или 8 в 1 на същата марка(за него не мога да дам отзиви).

Евелин 8 в 1. Нищо друго не помогна на моите цепещи се нокти.

# 528
Аз пък съм много доволна от другия заздравител на Евелин, SOS с колаген. Никога не съм имала такъв маникюр....ползвам го и като основа и лака ми издържа по 1 седмица....

# 529
  • Somewhere far away
Аз пък съм много доволна от другия заздравител на Евелин, SOS с колаген. Никога не съм имала такъв маникюр....ползвам го и като основа и лака ми издържа по 1 седмица....

+1 и аз съм доволна  от този Wink

# 530
Мили дами, можете ли да ми препоръчате не много скъпа вакса за коса, от която сте доволни. Върти ми се една идея в главата за експеримент с моята перушина, но не ми се дават много пари само за проба. Мерси предварително!

# 531
  • на последния етаж
От този шампоан на Ziaja имате ли впечатления:

# 532
Много съм доволна от това кремче. Ползвам го при раздразнения и зачервявания. Взех си нарочно малката опаковка и винаги ми стои в чантата. Струва 1 и нещо. 

# 533
Много съм доволна от това кремче. Ползвам го при раздразнения и зачервявания. Взех си нарочно малката опаковка и винаги ми стои в чантата. Струва 1 и нещо. 

В къщи го ползваме всички и малки и големи.Доволни сме всички. Simple Smile

# 534
Момичета, за заздравителятна Евелин SOS с колаген - както пише в нета ли правите - "Нанасяйте ежедневно едно покритие директно върху ноктите. След 3 дни премахнете нанесените слоеве и започнете отново процедурата"?  Hug  newsm78

Deathcrush, благодаря!

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 14:05 от L0v3d

# 535
  • Somewhere far away
Ами аз си го ползвам като основа за лак. когато лака има нужда да се смени тогава го сменям. Някои лакове ми държат доста повече от 3 дни така че си го махам когато си махам и лака. не ми се занимава да ги махам на третия ден.

# 536
Момичета, за заздравителятна Евелин SOS с колаген - както пише в нета ли правите - "Нанасяйте ежедневно едно покритие директно върху ноктите. След 3 дни премахнете нанесените слоеве и започнете отново процедурата"?  Hug  newsm78

Deathcrush, благодаря!

Аз първоначално го нанасях точно както е по указанието, около 3 седмици си ходех само по него. Сега го слагам като основа само под лака. Както и преди споменах такъв маникюр не съм имала никога. Преди няколко дни го намалих,чак ми досвидя Simple Smile Успех!Надявам се да останеш доволна. От другите видове не съм ползвала за това препоръчах този.

# 537
  • Пловдив
От този шампоан на Ziaja имате ли впечатления:

Аз съм го ползвала, не съм доволна.Пени се много малко, не измива добре косата и самата коса седи без блясък.Ползвала съм им и душ-гела с кокосово мляко, той, за разлика от шампоана е добър.

# 538
  • Сливен
Момичета,предложете ми хубав ексфолиант за тяло за премахване на враснали косъмчета след епилация.

# 539
 ooooh!

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:49 от Alleisha

Общи условия

Активация на акаунт