Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Похвал за тези ленти, по нищо не отсъпват на двойно по-скъпите :
Скрит текст:
От както съм ги открила, други не търся. Ползвам ги поне от 3 години Peace

И аз ги ползвам от доста време, наистина съм много доволна.

# 91
Кажете ми някоя паста за зъби ,че вече се побърках...Последно ползвах
Скрит текст:
и не съм доволна.Не чисти като хората ,а и толкова бързо свърши ,тя една мъничка...

# 92
https://www.google.bg/search?q=advance+techniques+arm+and+hammer … =1280&bih=923

От една година си купувам само тези. Има ги в магазини Лили.

# 93
  • Пловдив
А някоя за кървящи венци  Rolling Eyes освен Парадонтакс?

# 94
https://www.google.bg/search?q=advance+techniques+arm+and+hammer … =1280&bih=923

От една година си купувам само тези. Има ги в магазини Лили.
ама тук нямаме верига Лили  #Cussing out за жалост.

# 95

Ако не си пробвала, опитай със Сандрин. Неочаквано добре подейства след употреба на какви ли не пасти и води. Слагат се капки във вода и се жабури след миене на зъбите. Peace

# 96
  • с трима мъже :)
Кристална рисувана пила за нокти с камъни "Сваровски" - Bohemia.

Тази пиличка мисля, че съм я виждала в Дензълите и май беше около 4 лв. Нещо такова ми се върти в главата.
Виждала съм я същата в аптеката в Бизнес Парка в Младост. Но за 8 лв, да не беше и повече  Simple Smile

# 97
Мнение за тази нова серия? С роза и арганово олио е и се чудяяя, имат шампоани, лосиони за тяло, маски за коса и кремове за лице мисля.
Скрит текст:

Аз имам шампоана и съм доволна,косата ми става много хубава от него. Според мен не отстъпва на скъпите марки.

# 98
  • Пловдив

Ако не си пробвала, опитай със Сандрин. Неочаквано добре подейства след употреба на какви ли не пасти и води. Слагат се капки във вода и се жабури след миене на зъбите. Peace
Да...преди години бях пробвала.Освен пак да опитам.Мерси Peace

# 99
Да похваля и този фдт. на Catrice 12-13лв е, досега какви ли не съм ползвала,този ми стана любим. Кожата ми е смесена - на места е суха и се лющи,на други е мазна и лъсва. Този фдт се справя отлично с моя проблем,наистина матира и стои естествено. И за лятото и за зимата все него си купувам вече. Прави ми кожата кадифена.
https://www.google.bg/search?q=catrice+matt&source=lnms& … %252F%3B960%3B908

# 100
  • с трима мъже :)
Аз имам шампоана и съм доволна,косата ми става много хубава от него. Според мен не отстъпва на скъпите марки.

Сори, кой е шампоана?
Не виждам марката на снимката...

# 101

Сори, кой е шампоана?

На българска марка е,но не от тези най-известните. Има го по всички дрогерии вече, 2-3 лв беше. На мен ми допадна,че отгоре е с помпичка,което ми е много удобно. Също косата ми става мека и пухкава. Има цяла серия,разгледай в дрогериите,набиват се на очи с тези розови опаковки  Grinning

# 102
  • Deutschland

Сори, кой е шампоана?

Производство е на Вентони козметикс.

Potrebitel22, има ли за суха, сламена коса?

# 103

Сори, кой е шампоана?

Производство е на Вентони козметикс.

Potrebitel22, има ли за суха, сламена коса?

Само един вид е,моята е изтощена и ми е ОК. За 2-3лв не пречи да се пробва,на всеки скалпа и косъма е различен и се отразява различно.  bowuu

# 104

Сори, кой е шампоана?

За тоя става въпрос, нали?

Общи условия

Активация на акаунт