Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Аз имам шампоана и съм доволна,косата ми става много хубава от него. Според мен не отстъпва на скъпите марки.

Сори, кой е шампоана?
Не виждам марката на снимката...

За тоя става въпрос, нали?

да  Peace

# 106
  • с трима мъже :)

Айдеее  ooooh!
сега, като ги видях всичките розовки шишенца и кутийки накуп, се закрастих да ги имам Simple Smile
То така става...единичната бройка я подминаваш, ама като са серия и се побъркваш...

Те затуй хората са измислили големите магазини...влизаш в тях, гледаш стоката накуп, лъскава, шарена, на серии, на модели,  и ти се приисква да си купиш Simple Smile  Embarassed

Ще проверя в ДМ дали има  Peace

# 107
  • Сливен
в ДМ я няма тази серия

# 108
# 109
Момичета, ползвате ли магическа гъба за почистване вкъщи? Имам една и побързах да почистя каквото ми падне...Фугите бързо се почистват, но забелязвам, че след използване на гъбата остава матов завършек...До фугите, отстрани където съм чистила, имам чувството, че се е махнало покритието на гранитогреса...Стои по-бяло от цялата плочка... Май прецаках нещата в стремежа си да почистя Sad
Извинявам се, че въпросът не е много по темата, но не намерих къде другаде да го задам...

# 110

Айдеее  ooooh!
сега, като ги видях всичките розовки шишенца и кутийки накуп, се закрастих да ги имам Simple Smile
То така става...единичната бройка я подминаваш, ама като са серия и се побъркваш...

Те затуй хората са измислили големите магазини...влизаш в тях, гледаш стоката накуп, лъскава, шарена, на серии, на модели,  и ти се приисква да си купиш Simple Smile  Embarassed

Ще проверя в ДМ дали има  Peace

Има я в Елитис.

# 111
Определено съм доволна от балсамчето на БАЛЕА за непокорна коса-става мека,права и наистина си правя много по-лесно прическата Hug Струва около 3лв. от ДМ

Скрит текст:

# 112
Момичета, препоръчайте ми олио за тяло на добра цена, което да попива бързо и да мирише приятно.

# 113
  • 1st floor
Не знам дали е много по темата, но търся репелент против комари . Нещо вършещо работа, но по-евтино от Аутан-а. newsm78

# 114
Преди 2 години съвсем случайно открих SOS на Кокона, българска марка, и бяхме изключително доволни. За съжаление, миналата години едвам успях да намеря 2 тубички в цял Пловдив.

# 115
Най-сетне се сдобих със серума на Пирин Дрийм, но ми отне доста време. Не помня дали имаше и други, които го издирваха в Русе. Дистрибуторът на БодиД за Русе е фирма "Пегас", поръчах го на тях и те ми го доставиха. Според тях е почти невъзможно да се открие в магазинната мрежа (не че и аз не го установих сама, докато не стигна до тях). Продукти от марката поръчвали основно някои аптеки, но серумът не бил популярен.

# 116
Взех си 2 червила от ЦБА. Меки и с много приятен аромат.

# 117
  • Пловдив
Взех си 2 червила от ЦБА. Меки и с много приятен аромат.

Какви са тези червила, споделете, и аз си търся по-меки, че ми изсъхват устните доста.

# 118
Най-сетне се сдобих със серума на Пирин Дрийм, но ми отне доста време. Не помня дали имаше и други, които го издирваха в Русе. Дистрибуторът на БодиД за Русе е фирма "Пегас", поръчах го на тях и те ми го доставиха. Според тях е почти невъзможно да се открие в магазинната мрежа (не че и аз не го установих сама, докато не стигна до тях). Продукти от марката поръчвали основно някои аптеки, но серумът не бил популярен.
трябвало е да поръчаш от сайта на Боди Д , вместо да го търсиш толкова дълго... аз така направих

# 119
Шампоан Ежко с хинин  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт