Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Взех си 2 червила от ЦБА. Меки и с много приятен аромат.

Какви са тези червила, споделете, и аз си търся по-меки, че ми изсъхват устните доста.

В черни гилзи, за 3,99 лв. Не пише марка, само вносител Еко Булпак.

# 121
  • Пловдив
Взех си 2 червила от ЦБА. Меки и с много приятен аромат.

Какви са тези червила, споделете, и аз си търся по-меки, че ми изсъхват устните доста.

В черни гилзи, за 3,99 лв. Не пише марка, само вносител Еко Булпак.

A, предполагам са от веригата магазини за хранителни стоки CBA.За съжаление в Пловдив няма.

# 122
Най-сетне се сдобих със серума на Пирин Дрийм, но ми отне доста време. Не помня дали имаше и други, които го издирваха в Русе. Дистрибуторът на БодиД за Русе е фирма "Пегас", поръчах го на тях и те ми го доставиха. Според тях е почти невъзможно да се открие в магазинната мрежа (не че и аз не го установих сама, докато не стигна до тях). Продукти от марката поръчвали основно някои аптеки, но серумът не бил популярен.
трябвало е да поръчаш от сайта на Боди Д , вместо да го търсиш толкова дълго... аз така направих

Това ми беше крайният вариант. Оскъпява се все пак, при условие че ще поръчам само серума. Всъщност не съм се интересувала - колко е доставката, ако се поръча от сайта?
Дистрибуторите ми го доставиха безплатно, пък и цената е по-ниска от тази в сайта.

# 123
Някой беше питал за продукти срещу кървене на венците. Евтини, но много ефикасни:

Паста за зъби и вода за уста Bilka Dent Expert Parodont Protect. В червена опаковка са. Водата за уста е гадна на вкус, но е ефективна.

Доволна съм от серума против бръчки на Пирин Дрийм. Също и от скраба им за лице. Частичките са изключително фини и не пресушава кожата. От тоника също съм доволна, не е нещо кой знае какво, но оставя приятно усещане. Намерих ги в Ремедиум.

Смятам да потърся шампоана с козе мляко на Регал. Иначе до момента сякаш съм най-доволна от продуктите на Пантен. На моята коса - фина, суха, чуплива, хвърчаща, но и в същото време някак жилава и непокорна, се отразяват добре.

НЕ СЪМ ДОВОЛНА от: BB крема на Есънс за проблемна кожа, от новия BB крем на Гарние Pure Active и от BB крема на Манхатън Клиърфейс.

# 124
Някой беше питал за продукти срещу кървене на венците. Евтини, но много ефикасни:

Паста за зъби и вода за уста Bilka Dent Expert Parodont Protect. В червена опаковка са. Водата за уста е гадна на вкус, но е ефективна.

Доволна съм от серума против бръчки на Пирин Дрийм. Също и от скраба им за лице. Частичките са изключително фини и не пресушава кожата. От тоника също съм доволна, не е нещо кой знае какво, но оставя приятно усещане. Намерих ги в Ремедиум.

Смятам да потърся шампоана с козе мляко на Регал. Иначе до момента сякаш съм най-доволна от продуктите на Пантен. На моята коса - фина, суха, чуплива, хвърчаща, но и в същото време някак жилава и непокорна, се отразяват добре.

НЕ СЪМ ДОВОЛНА от: BB крема на Есънс за проблемна кожа, от новия BB крем на Гарние Pure Active и от BB крема на Манхатън Клиърфейс.

# 125
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ако някой се засили към тъмния цвят на новия BB крем на Гарние Pure Active да знае, че след като се окисли, оранжавее много  Peace

Ето как изглеждат цветните спирали на ГР, ако някой се интересува:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/06/golden-rose-perfect-lashes-mascara.html

# 126
Аз си взех балсама на Регал с козе мляко,но ефект не виждам.Исках да ми заглади косата и да я направи по-лъскава,защото в чудо съм се видяла вече с нея. #Crazy На 5см. от корените се омазнява за 1-2 дена,а надолу е като слама-хвърчи,изтощена.Може би при по-продължителна употреба ще видя ефект?!А шампоана не си взех,защото не знаех дали става за ежедневна употреба?

# 127
  • Стара Загора
В Елитис има промоция на самобръсначки Venus Reviera. Не съм ги използвала до сега. Хубави ли са като останалите самобръсначки на Venus? До сега използвах Pro skin Moisture Rich. Оглеждах се само за резервни глави, но ми попадна тази промоция и излиза изгодно. Има голям шанс вече да ги няма в магазина (последния път като ходих ги нямаше).

# 128
В Елитис има промоция на самобръсначки Venus Reviera. Не съм ги използвала до сега. Хубави ли са като останалите самобръсначки на Venus? До сега използвах Pro skin Moisture Rich. Оглеждах се само за резервни глави, но ми попадна тази промоция и излиза изгодно. Има голям шанс вече да ги няма в магазина (последния път като ходих ги нямаше).
Такива ползвах и съм много доволна. Едната изкара почти година.  Embarassed
8 лв са в Кауфланд. Колко са в Елитис?

# 129
  • Стара Загора
5.69лв. за 2 броя, но много късно се сетих, че си търся такива. Промоцията е до 3 юли, но преди няколко дена ходих в магазина и ги нямаше тези самобръсначки. Дано заредят. Тук друг магазин Елитис нямаме че да проверя в него дали ги има  Sad

# 130
И в Кауфланд са две бройки - за 8 лв и стотинки.  Peace

# 131
  • с трима мъже :)
Момичета, във вашата тема вече се чувствам неудобно Sad

Този магазин Елитис за пръв път го чувам. Попитах гугъл, каза, че има в Халите.
Аз, по принцип, имам там работа - трябва да купуваме на сина стелки, че върви дюстабан. Оттам ги купуваме от един щанд.

Та сега планувам да се впусна и в това кралство Simple Smile

Иначе освен в Халите има ли и друг магазин в Сф?

# 132
Елитис има и на Орион в посока Люлин по бул.Петър Дертлиев отдясно. Номерът не го знам, ако бъркам поправете ме. Сайтът на Елитис не показва този магазин.

# 133
Кажете ,хубав препарат за почистване на плочки за банята.След ремонта всичко е в прах и където се разнася става и на кал направо...

# 134
  • с трима мъже :)
Кажете ,хубав препарат за почистване на плочки за банята.След ремонта всичко е в прах и където се разнася става и на кал направо...

У нас мъжът ми избира препаратите. Всичко де що има е изчел, пробвал, купувал, у нас има хиляди шишета, не зная кое какво е  ooooh!
Той ми казва кога кое  Embarassed

За банята наскоро се оплака, че единствено и само кислола чистел безотказно .... перфектно. Та купувах от Бриколаж. Мисля, че беше към левче.
Имайте предвид, че говоря за току-що направена баня, не просто ремонт, а баш лепенето на плочките, фугирането и т.н. (сега се обазвеждаме)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт