Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
На Кройтерхоф гела пари УЖАСНО. Все едно задника ти гори.
В началото докато свикне кожата трябва да се слага по малко, колкото да се навлажни кожата.После вече кожата свиква, парене почти няма и може да се слага и повече. Peace Не е толкова страшно Simple Smile

# 151
Аз нямам видим целулит,но като седна примерно и се очертава. Измазах една опаковка и нищо. За да не пари толкова,се маже 10-15мин след баня.
Преди ползвах на Леокрема и не знам дали от него, или по случайност, но свалих 2см от обиколката на бедрата. Не съм спазвала диети и не съм спортувала,само се мажех всяка вечер,така че смятам,че е от крема.

# 152
И аз сега се мажа с едно антицелулитно, ама от скоро...ще видим има ли ефект и ще ви го покажа...аз да се похваля: накупих си неща на супер цени от магазин за бельо! Money newsm44 страшно съм доволна,защото изхвърлих всичко старо и обнових гардероба!споделяйте от къде пазарувате дрехи(на добри цени),че и там трябва обновление newsm78

# 153
Пак да попитам за крема за тяло с отслабващ ефект на Дева (защото в момента уж е намален в Лили)- някоя използвала ли го е?Има ли загряващ ефект? Общо взето искам да си взема някоя кремче, с което да си правя масажи (имам един масажор). Нямам видим целулит. Също искам да попитам и за антуцелулитните продукти на Биотен (също намалени в Лили). Искам нещо, което да не е със загряващо действие. Беше ми препоръчан антицелулитния на Кройтерхоф, но нямам много видим целулит (за сега) и не искам да си го взимам.

В момента го ползвам. Има ОХЛАЖДАЩ ефект - д-то замръзва за около 10 мин.  Mr. Green
Това е той.

Този ми беше по приятен за ползване. Гел е и мисля, че е по-подходящ за масажи. Няма загряващи или охлаждащи ефекти. Само миризмата му е малко по-кофти. А, и е по-евтин от розавия.

# 154
  • с трима мъже :)
Аз с този червения се мажа само като тренирам....намазвам се преди тренировката и после тренирам ... и се стичам  Embarassed ...ама надали е от крема ... от тренировката е, по-скоро  Peace
Според мен, ефекта е добър, когато двете се комбинират  Peace

# 155
Някой да е ползвал този крем на Евелин? http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … 5%D0%BD-40+-spf8/
Подариха ми го, не знам дали да го отварям да го ползвам или и аз да го подарявам.. Само суперлативи на опаковката..

# 156
Много харесвам този комплект http://evterpa.eu/damski-podarachen-komplekt-aglaia-svejest-423.html

И дезодоранта и парфюма са с много траен и свеж аромат,пък и за тази цена,изобщо не очаквах!Не съм ползвала друго на Евтерпа.Продуктите за коса дали са хубави?
Проблем ми е обаче,че трудно намирам техни продукти.В магазините от типа ДМ и Лили ги няма. Rolling Eyes

Аз точно днес видях техни продукти в един пощенски клон (!) в Младост 1 (на Окръжна болница). Направиха ми впечатление униклано ниските цени и се зачудих дали да не пробвам нещо. Wink

# 157
Някой тук ми препоръча рициново масло за нокти. Е за ноктите не го ползвах достатъчно дълго, но прочетох някъде из бюти блоговете и го използвах за веждите, че някъде ми бяха повече оскубани. Има ефект, порастнаха много бързо и се сгъстяват.Те мойте са си достатъчно гъсти, ама имах едни места за дооформяне. Щом има ефект за веждите това ме навява на мисълта, че и за косата ще е същото.
Това е маслото. От аптеката, 1 и 20  Simple Smile

# 158
Някой тук ми препоръча рициново масло за нокти. Е за ноктите не го ползвах достатъчно дълго, но прочетох някъде из бюти блоговете и го използвах за веждите, че някъде ми бяха повече оскубани. Има ефект, порастнаха много бързо и се сгъстяват.Те мойте са си достатъчно гъсти, ама имах едни места за дооформяне. Щом има ефект за веждите това ме навява на мисълта, че и за косата ще е същото.
Това е маслото. От аптеката, 1 и 20  Simple Smile

Охоо,грабна ме. Как го нанасяш на веждите,с какво и всеки ден ли? После мие ли се? Моите в началото са проскубани,иначе назад са много гъсти. Преди не бяха така,но оредяха  Sick и всеки ден ги рисувам,но ако това масло помага ще се родя..

# 159
Цитат
Охоо,грабна ме. Как го нанасяш на веждите,с какво и всеки ден ли? После мие ли се?

Нанасям само вечер с памуче по целите вежди и спя така. Може малко да се изцапа възглавницата, това е единственото неудобство, а също и, че идва леко мазно. Затова и само вечер слагам и спя така, на сутринта всичко е попило. Може да нанасяш и с клечка за уши. Наситна забелязвам ефект.
Пробвай да видиш как ще е  Wink

# 160
Цитат
Охоо,грабна ме. Как го нанасяш на веждите,с какво и всеки ден ли? После мие ли се?

Нанасям само вечер с памуче по целите вежди и спя така. Може малко да се изцапа възглавницата, това е единственото неудобство, а също и, че идва леко мазно. Затова и само вечер слагам и спя така, на сутринта всичко е попило. Може да нанасяш и с клечка за уши. Наситна забелязвам ефект.
Пробвай да видиш как ще е  Wink

ще пробвам още утре,колко време трябва,за да има видим ефект?

# 161
  • Варна
Може да се ползва и четката на стара спирала (измита ест  Simple Smile ).

# 162
  • Стара Загора
Пак да попитам за крема за тяло с отслабващ ефект на Дева (защото в момента уж е намален в Лили)- някоя използвала ли го е?Има ли загряващ ефект? Общо взето искам да си взема някоя кремче, с което да си правя масажи (имам един масажор). Нямам видим целулит. Също искам да попитам и за антуцелулитните продукти на Биотен (също намалени в Лили). Искам нещо, което да не е със загряващо действие. Беше ми препоръчан антицелулитния на Кройтерхоф, но нямам много видим целулит (за сега) и не искам да си го взимам.

В момента го ползвам. Има ОХЛАЖДАЩ ефект - д-то замръзва за около 10 мин.  Mr. Green
Това е той.

Този ми беше по приятен за ползване. Гел е и мисля, че е по-подходящ за масажи. Няма загряващи или охлаждащи ефекти. Само миризмата му е малко по-кофти. А, и е по-евтин от розавия.

Днес бях в Лили и им се чудех, но така и нищо не си взех. Там са на почти еднаква цена - около 5лв., едното е 5лв. и стотинки, другото 5 лева без няколко стотинки. Май четох в описанието на този на Биотен, че има загряващ ефект и се отказах.  Сигурно ще си взема на Дева Слим ефект, макар че, някои се оплакват, че им излизат пъпчици и капиляри от него.

# 163
Много харесвам този комплект http://evterpa.eu/damski-podarachen-komplekt-aglaia-svejest-423.html

И дезодоранта и парфюма са с много траен и свеж аромат,пък и за тази цена,изобщо не очаквах!Не съм ползвала друго на Евтерпа.Продуктите за коса дали са хубави?
Проблем ми е обаче,че трудно намирам техни продукти.В магазините от типа ДМ и Лили ги няма. Rolling Eyes

Аз точно днес видях техни продукти в един пощенски клон (!) в Младост 1 (на Окръжна болница). Направиха ми впечатление униклано ниските цени и се зачудих дали да не пробвам нещо. Wink

Къде точно си ги видяла,че Окръжна болница ми е близо и бих могла да отида.  Peace

# 164
  • Пловдив
Много приятно съм изненадана от този крем:

Струва 1,25 лв.

Общи условия

Активация на акаунт