Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • русе
 добра вечер,предложете по -евтин вариант  на гарниер пюр актив ? :hug:newsm78

# 211
  • Варна
В момента ползвам този ш-н Шаума, доволна съм

А може ли да го сравниш с този: http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … se/117990/#DETAIL ,
ако си го ползвала?
   bouquet

Не съм го ползвала.
Мога да го сравня с други ш-н на Шаума  Laughing

Този също е хубав:
Скрит текст:

Този мирише на изискан парфюм, но косата става твърдичка след измиване и се налага слагане на балсам.
Скрит текст:

# 212
  • Варна
И аз съм с Фито-кофеина в момента, доволна съм Peace Преди ползвах кератина, наистина ухае невероятно Crazy ,но косата ми бързо свикна с него. На Лореал интенз-а много омекотява и разхвърчава косата, не ми хареса.

# 213
  • Пловдив
И аз купих Шаумата  с Фито-кофеина,но ефекта не беше като при първото шише Crossing Arms
Сега взех този за 4 и нещо и е супер

# 214
Видях рекламата и ме заинтригува,има ли някой,който я е пробвал вече?

# 215
  • София
wiktoriyaa28, този Casting Sunkiss Jelly в България ли се продава? Заинтригува ме, а не откривам нищо в нета, дори на сайта на Л'Ореал за България.

# 216
  • Пловдив
wiktoriyaa28, този Casting Sunkiss Jelly в България ли се продава? Заинтригува ме, а не откривам нищо в нета, дори на сайта на Л'Ореал за България.

Вчера гледах реклама на тази боя, мисля по Канал 1 /щото там съпруга гледа Световното/, сигурно я има по магазините.Забелязала съм, че в сайта им няма всички продукти, които се предлагат.

# 217
И аз не откривам информация за нея никъде на български,но доколкото разбрах от рекламата и от youtube, изсветлява постепенно косата при няколко нанасяния от тъмно кафяв до светло рус.Явно сега тепърва я пускат на пазара.

# 218
  • Перник
Casting Sunkiss Jelly изглежда интересно, но "важи" само за естествени коси. На моята боядисана черна няма как да го пробвам, а бих искала.... Sad

# 219
  • София
Идеално ми звучи. Така се зарибих от чуждестранните писания по темата, че нямам търпение да пробвам. Имате ли идея къде може вече да е заредено?

# 220
Момичета, предложете ми, моля ви, крем или гел за ходила, който наистина да охлажда. Взех си един гел на Балеа с ментол, но не върши абсолютно никаква работа.

# 221
Идеално ми звучи. Така се зарибих от чуждестранните писания по темата, че нямам търпение да пробвам. Имате ли идея къде може вече да е заредено?
Ми провери по центъра в големите аптеки и парфюмерии,би трябвало да ги има.

# 222
  • София
В момента ползвам този ш-н Шаума, доволна съм

А може ли да го сравниш с този: http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … se/117990/#DETAIL ,
ако си го ползвала?
   bouquet

Не съм го ползвала.
Мога да го сравня с други ш-н на Шаума  Laughing

Този също е хубав:
Скрит текст:

Този мирише на изискан парфюм, но косата става твърдичка след измиване и се налага слагане на балсам.
Скрит текст:

Много благодаря!!! Ще се ориентирам към Шаума вече.  Wink
Аз винаги слагам балсам.За това ми е малко трудно да определям шампоаните.
Имам необходимост от нов, но нямам попадения.
Купих този :
Скрит текст:

Нещо много мека ми става косата. Не ми е ОК.
И този:
Скрит текст:
-още не мога да го определя, само един път съм го използвала. За 1.73 лв. го купих,  Rolling Eyes, та се чудя нормално ли е?
Сорри, не мога да кача снимка, излиза ми като рекламен спам, но ш-на е на Евтерпа. За изтощена коса с масло от жожоба 3 в 1. Оранжев на цвят.   bouquet

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 17:57 от MayyaI

# 223
добра вечер,предложете по -евтин вариант  на гарниер пюр актив ? :hug:newsm78

4,50 лв в Кауфланд

# 224
  • София
Видях рекламата и ме заинтригува,има ли някой,който я е пробвал вече?

Снощи в Елитис го видях и забърсах един - беше 12 лева и стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт