Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София / Перник
Видях рекламата и ме заинтригува,има ли някой,който я е пробвал вече?

Снощи в Елитис го видях и забърсах един - беше 12 лева и стотинки.

как се ползва - като боя, шампоан...?

# 226
  • София
Пише на суха коса и без отмиване. След нанасяне на кичури или на цялата коса се изсушава със сешоар. Още не съм го пробвала, за да споделя впечатления.

# 227
Тръгвам за Елитис  Mr. Green

# 228
А за коса на руси кичури дали става  Mr. Green

# 229
Искам да похваля стягащия лосион за тяло на Нивеа. Всяко лято си го взимам и използвам по едно шишенце.  Simple Smile Има наистина чудесен стягащ ефект още след първите 2-3 нанасяния. А и мирише много приятно и омекотява, според мен е нещо, което си струва и наистина прави това, което обещава!  Peace

# 230
добра вечер,предложете по -евтин вариант  на гарниер пюр актив ? :hug:newsm78

4,50 лв в Кауфланд
Ако имаш в предвид скраба от серията - тези трици вършат също много добра работа:

# 231
На каква цена са тези трици от Христина и продават ли се извън София?

# 232
Искам да похваля стягащия лосион за тяло на Нивеа. Всяко лято си го взимам и използвам по едно шишенце.  Simple Smile Има наистина чудесен стягащ ефект още след първите 2-3 нанасяния. А и мирише много приятно и омекотява, според мен е нещо, което си струва и наистина прави това, което обещава!  Peace

Може ли снимка на лосиона? Grinning

# 233

Може ли снимка на лосиона? Grinning

Ето така изглежда вече, преди беше в по-различно шишенце:

# 234
Благодаря!Ще се купува. Crazy

# 235
Много съм доволна от индийския шампоан Тричуп, който открих в една дрогерия-цената е около 5.70 лв за 200 мл.
Косата ми става разкошна, с обем, скалпът също. Единствения "недостатък" за мен е, че отмива по-бързо от другите шампоани боята от косата ми. Подобен ефект (с бързото отмиване) се получава и при шампон Милва с хума.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 17:14 от Tatuna59

# 236
  • София
Tatuna, a не изсушава ли косата. Обикновено тези с хума изсушават.  Peace

# 237
Tatuna, a не изсушава ли косата. Обикновено тези с хума изсушават.  Peace
Тричуп е с алое, къна и други билки.
Милва с хума малко изсушава, но косата ми е нормална към мазна и има нужда от това  Simple Smile

# 238
  • София

Тричуп е с алое, къна и други билки.
Милва с хума малко изсушава, но косата ми е нормална към мазна и има нужда от това  Simple Smile
Моята е суха. Месец мога да ходя без да я измия а изглежда еднакво. ooooh! Хем я реша по цял ден. За мен явно няма да ни са ОК тези ш-ни.  Simple Smile

# 239
Много съм доволна от индийския шампоан Тричуп, който открих в една дрогерия-цената е около 5.70 лв за 200 мл.
Косата ми става разкошна, с обем, скалпът също. Единствения "недостатък" за мен е, че отмива по-бързо от другите шампоани боята от косата ми. Подобен ефект (с бързото отмиване) се получава и при шампон Милва с хума.

това май определено трябва да се пробва,като се има на в предвид ,че индийките са с много дълги коси.Ама аз такъв не съм срещала никъде... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт