Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, да ми препоръчате тоалетно мляко, от което сте доволни?

Скрит текст:
+1 Simple SmileИ аз съм доволна.

# 346
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, да ми препоръчате тоалетно мляко, от което сте доволни?

Аз нямам грижи с това http://medmall.eu/-za-sukha-kozha/197-demaquillant-confort-toale … ako&results=9
 Peace

Това определено не е за тази тема Mr. Green

# 347
  • Sofia
Момичета, къде да открия какаовата маска за коса на Жая? Peace Проверих в DM и Lily - няма я... Tired

# 348
  • Пловдив
Момичета, къде да открия какаовата маска за коса на Жая? Peace Проверих в DM и Lily - няма я... Tired

В Карфур, обаче в Пловдив съм ги виждала.

# 349
Карфур, Лили, аптеки Framar и щандовете на Golden Rose
Има ги и онлайн в магазина Golden Shop и в сайта на framar

# 350
  • на последния етаж
Благодаря! Ще взема да пробвам това на Дева.
А какаовата маска на Жая я няма в Лили. И аз я търсих, но не я намирам.

# 351
  • Сливен
аз съм доволна от това мляко http://www.bulgarianrose.bg/index.php?p=product&id=253 ,но с цена около 10лв май не е много за тази тема.

# 352
Тоалетно мляко на Елеа, ама каква ли му беше цената? Добро е.За очите много ми харесва двуфазния дегримьор на Нивеа, 7 лв е, но си струва, икономично е.

# 353
  • на последния етаж
аз съм доволна от това мляко http://www.bulgarianrose.bg/index.php?p=product&id=253 ,но с цена около 10лв май не е много за тази тема.
А къде бих могла да го намеря? ДМ, Лили?
Аз използвам за очите дегримьора на Фитокод - най-добрият е за мен. Simple Smile

# 354
  • Sofia
Намерих маската в Карфур. Благодаря на всички!  bouquet

# 355
Въпросът не е за козметика, но все пак да попитам.

Търся да си купя бюстиета от такъв или подобен тип... без подплънки и възможно най-изчистени. Дори не знам дали точно бюстие се нарича това, аз искам да го ползвам вместо сутиен. Имате ли идея къде в София мога да намеря такова нещо на приемлива цена? И в идеалния вариант, да има и избор от цветове? newsm78

# 356

Търся да си купя бюстиета от такъв или подобен тип... без подплънки и възможно най-изчистени. Дори не знам дали точно бюстие се нарича това, аз искам да го ползвам вместо сутиен. Имате ли идея къде в София мога да намеря такова нещо на приемлива цена? И в идеалния вариант, да има и избор от цветове? newsm78

В повечето магазини за бельо има такива бюстиета. Peace От тези обикновените магазинчета,в които има сутиени,бикини,бански и т.н.Има на спирката на Окръжна болница,на Плиска,на Орлов мост мисля.. Thinking

# 357

В Джъмбо ги има около 3-4 лева май бяха.Има и избор и на цветове

# 358
здравейте, момичета Simple Smile
някой може ли да ми препоръча хубави кристали за коса, от които сте останали доволни?
мерси Simple Smile

# 359
Такива бюстиета има по всички сергии и магазинчета за бельо.

Общи условия

Активация на акаунт