Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Happy2 има ли различни видове от ампулите? Тези ли имаш предвид?Аз ползвах единия от шампоаните на Биофарма от серията,но кой беше newsm78Спомням си,че имаше коприва...

# 421
Здравейте момичета,от скоро взе да ми се завръща косопадът(все още е лек).По принцип и преди съм имала този проблем,но от повече от половин година нямах.По странното сега е,че ми падат къси косъмчета (дълги около 4-5 пръста) Rolling Eyes.Някакви препоръки за лосион,ампули,шампоан,хранителна добавака попадащи в графа евтини?
Не знам дали си внушавам,но началото съвпадна с първия ми плаж,точно след наводненията(от Варна съм).
П.П Нарочно не питам в косопадната тема,защото обикновено препоръките там са за малко по-скъпички продукти.
Аз съм доволна от ампулите Хербажен на Биофарма-към 10 лева са 8 ампули и такъв шампоан-към 5-6 лева.

Аз съм доволна от шампоан Дефлувал(от аптеката). Струва около 12лв. Преди косата ми падаше брутално, на кичури...С една опаковка се оправиха напълно нещата.

# 422
  • Перник
Предложете нещо антицелулитно, моля! В момента довършвам гела на Краутерхоф, от който съм много доволна, но като че ли напоследък не ми пари толкова, колкото в началото. Може би, защото е "поизветрял" вече, а може би кожата ми свикна с него  newsm78 Та ми се иска да пробвам нещо друго.

# 423
Моето мнение е, че след като си доволна, дали ти пари или не, няма значение. Ако е изветрял- новата кутийка ще ти пари колкото искаш, а ако кожата ти е свикнала с него- няма да ти пари, но пък борбата с целулита не е на повърхността, не е на кожата. Важно е работа да върши.  Grinning

# 424
Здравейте! Следя темата от дълго време- много е полезна  bouquet
Искам да попитам някой ползвал ли е крема за лице на регал с козе мляко? Аз ползвах крема за суха кожа на Талодерма, но не го откривам и търся с какво да го заместя. Ползвам един на Лореал сега, но той ми изсушава кожата на бузите.

# 425
  • Варна
Артемида благодаря и на теб  Peace При теб само с шампоана ли се оправи?

# 426
Здравейте момичета,от скоро взе да ми се завръща косопадът(все още е лек).По принцип и преди съм имала този проблем,но от повече от половин година нямах.По странното сега е,че ми падат къси косъмчета (дълги около 4-5 пръста) Rolling Eyes.Някакви препоръки за лосион,ампули,шампоан,хранителна добавака попадащи в графа евтини?
Не знам дали си внушавам,но началото съвпадна с първия ми плаж,точно след наводненията(от Варна съм).
П.П Нарочно не питам в косопадната тема,защото обикновено препоръките там са за малко по-скъпички продукти.

Fitoval, шампоан, серум и хранителна добавка във вид на капсули, в комплект. Курсът на терапия излиза доста по-евтин от останалите препарати, а и при мен само той ми помогна. Още по-евтин вариант е бирената мая (като таблетки от аптеката). И, разбира се, пълноценно хранене, по-малко стрес.

# 427
  • Варна
inamorata благодаря и аз се насочих към тях (в комплект).Има добри коментари,а и не съм ги пробвала.
Спирам вече,че сигурно стана досадно на момичетата.
Извинявам се за спама  Blush

# 428
Артемида благодаря и на теб  Peace При теб само с шампоана ли се оправи?

Да, само шампоана и бирена мая също.

# 429
  • Перник
Моето мнение е, че след като си доволна, дали ти пари или не, няма значение. Ако е изветрял- новата кутийка ще ти пари колкото искаш, а ако кожата ти е свикнала с него- няма да ти пари, но пък борбата с целулита не е на повърхността, не е на кожата. Важно е работа да върши.  Grinning

Определено върши работа  Grinning И да, знам, че борбата с целулита далеч не е само мазане с нещо. Опитвам се да го боря по всички фронтове  Peace Ама нали трябвало да се сменят козметичните продукти, така съм чувала (не само антицелулитните, а по принцип - шампоани, кремове...)  Thinking

# 430
Да, права си, но пък за някои продукти е нужно да се получи някакво натрупване на веществата...Не знам, ти си прецени, ако искаш го редувай с друг продукт, но аз лично не мога да ти препоръчам какъв, защото само от него съм видяла ефект, а съм ползвала доста по-скъпи. Rolling Eyes

# 431
  • Варна
По повод чуденките ми,днес си взех тези продукти на Фитовал,започвам да го боря (косопада де Laughing).
Шампоан (200мл.)-9,20лв.
Лосион (2X40мл.)-9,20лв.
Капсули (60бр.)-8,99лв.

# 432
  • София
Момичета. има ли някой опит с този ш-н?
http://www.beauty.com/rene-furterer-forticea-stimulating-shampoo … tid=13005&N=0
Осъзнавам, че не е много за тази тема, но в другите не получих отговор.
Моля, някой ако има опит да сподели. Praynig Използвам доста неща, та не знам кое е дало повече резултат.

# 433
  • Варна
MayyaI ползвала съм го едновременно с ампулите.Като шампоан при мен беше мек,правеше косата ми хубава,но това съм го получавала и от по-бюджетни шампоани.Не усещах загряване или нещо такова в/у скалпа.
Ампулите са хубави,но и доста по-скъпи.От опит знам,че само с шампоан не става работата.

# 434
  • София
MayyaI ползвала съм го едновременно с ампулите.Като шампоан при мен беше мек,правеше косата ми хубава,но това съм го получавала и от по-бюджетни шампоани.Не усещах загряване или нещо такова в/у скалпа.
Ампулите са хубави,но и доста по-скъпи.От опит знам,че само с шампоан не става работата.
Благодаря ти! И аз ги комбинирам с ампули. + мезотерапия за коса.  bouquet
Не искам да се повтарям. При мен беше в следствие от смърти на мнооого близки хора. 

Общи условия

Активация на акаунт