Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, можете ли да ми препоръчате сравнително трайни гримове на прилична цена?
ФДТ, пудра и  комплект сенки  ( да кажем 50-60 лв общо)

Видях първата страница, но като цяло за гримовете са изредени познатите бюджетни марки и не мога да се ориентирам.

Благаодаря много! Hug

# 601
Здравейте, можете ли да ми препоръчате сравнително трайни гримове на прилична цена?
ФДТ, пудра и  комплект сенки  ( да кажем 50-60 лв общо)

Видях първата страница, но като цяло за гримовете са изредени познатите бюджетни марки и не мога да се ориентирам.

Благаодаря много! Hug

Аз ти препоръчвам с две ръце козметиката на Катрис и за трите неща, фон дьо тена в стъклено шишенце е най-естествения и едновременно покривен,който съм имала. За трите неща ще дадеш под 50лв. пробвай в магазина тестерите, дали ще ти допаднат. Аз си взех и тяхна очна линия, като предварително си мацнах на ръката от всички марки очни линии,които имаше в Лили, разходих се половин час, след което само тяхната стоеше без да мръдне на кожата. Имат много качествени неща.

# 602
  • Пловдив
Благодаря на всички за препоръката на  заздравителите за нокти на Евелин. Купих 8в1 и засега съм много доволна. Взех и на Икаров маслото дано и то да помогне.

От маслото на Икаров няма да имаш нужда за ноктите! Евелин е достатъчен! Маслото на Икаров - за омекотяване на кожички единствено! Поне аз не видях ефект от него, а съм си слагала по 2-3 пъти на ден... Но с Евелин за 10 дни ще имаш хубави нокти! Simple Smile Аз продължавам да го ползвам. Правя 1 път месечно по един курс. Дано и на теб да помогне! Simple Smile

като измазала вече 1 шише да споделя че като спрях пак ми се изпочупиха ноктите
Естествено веднага изтърчах за 2 ро шише /Евелин 8 в 1/
Никога през живота си не съм се виждала с такива хубави нокти но явно си трябва постоянство  Cry

# 603
Благодаря на всички за препоръката на  заздравителите за нокти на Евелин. Купих 8в1 и засега съм много доволна. Взех и на Икаров маслото дано и то да помогне.

От маслото на Икаров няма да имаш нужда за ноктите! Евелин е достатъчен! Маслото на Икаров - за омекотяване на кожички единствено! Поне аз не видях ефект от него, а съм си слагала по 2-3 пъти на ден... Но с Евелин за 10 дни ще имаш хубави нокти! Simple Smile Аз продължавам да го ползвам. Правя 1 път месечно по един курс. Дано и на теб да помогне! Simple Smile

като измазала вече 1 шише да споделя че като спрях пак ми се изпочупиха ноктите
Естествено веднага изтърчах за 2 ро шише /Евелин 8 в 1/
Никога през живота си не съм се виждала с такива хубави нокти но явно си трябва постоянство  Cry

Аз засега нямам проблем! Още след първия курс ми се оправиха ноктите. Вече не се притеснявам да си търкам съдовете и всичко останало вкъщи, което иска повече натискане. Сега по-често трябва да ги скъсявам, защото бързо растат! Simple Smile Много съм доволна! Simple Smile При положение, че съм цял ден вкъщи и съм на чешмата доста време...

# 604
  • В един копнеж!
http://www.marvi.bg/le-petit-olivier-nejen-exfolirasht-dush-gel- … -200-ml-9553.html

Първият грабнат ексфолиант за тяло, след като влязох в магазина. Що го направих, не знам. За мен марката е нова, виждам я за първи път. Но продукта ми харесва. Доволна съм.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 13:22 от ai_vi

# 605
Май не съм похвалила това   ББ за коса на ORZENE.Прави ми косъма по-плътен(сякаш),има характерния за серията приятен аромат.С леек блясък е (не като за Айшето де Laughing).В общи линии съчетава едновременно грижа и оформяне Peace
P.S Може да нямам BB за лице,но пък имам за коса Mr. Green

Аз също останах много доволна от това ББ за коса  bowuu
Попаднах случайно на него, преди не бях ползвала нищо на марката. Но беше последното в аптека Ремедиум и сега никъде не го виждам, искам ми се да се запася с още  Mr. Green

# 606
  • Варна
Аз го взех от "Елитис"  Peace

# 607
Да и аз съм доволна от ББ-то за коса на Орзен(е), и аз в Ремедиум го видях и понеже не бях виждала друг подобен продукт, реших да го пробвам. Добре ми се отразява на косата, но не е нещо кооой знае какво. Сякаш за момента най-доволна съм от маслото за коса на Лореал, което го има във вариант за нормална и за боядисана коса. За момента ми е фаворит сред продуктите за коса. Прави ми косата мека, гладка и лъскава, а изобщо не мазнее и не тежи, за разлика от други подобни масла, които съм пробвала. Имам и някакво арганово масло за коса, както и някакви обикновени течни кристали, но и двата продукта изобщо не ми харесват и не знам какво ще ги правя. Иначе аз нанасям маслото на влажна, подсушена с кърпа коса и си я оставям така да изсъхне, лятото сешоар не ползвам. Също много ми харесва и крема на Пантен с anti-frizz ефект и спрей-маската им Акуа Лайт.
От маските за коса - всички маски на Елсев и на Пантен, както и всички на Genera. Много добре ми се отразяват.  Последно си взех маската на Регал с козе мляко, но от едно пробване до момента нещо не съм очарована.
Косата ми е тънка, но гъста, чуплива към къдрава, доста суха, и боядисвана.

# 608
Искам само за пореден път да кажа, че ББ крема на Манхатън Клиърфейс, за проблемна кожа, е най-ужасното ББ, което някога съм пробвала. Бях го купила преди време, защото в магазина не го пробвах на лицето си, а само на ръката. Онзи ден реших да проверя да не би да съм се заблудила или моят крем да е бил нещо кофти. Намазах си половината лице от тестера - е, същата работа. Не се разнася равномерно, съхне ужасно бързо, адски кир ефект, става на някакви парчета, парцали и гадории, няма размазване, щипе ми на кожата. Просто това е най-ужасното нещо, което някога съм си слагала на лицето. Ако ще си го купувайте, имайте едно наум и задължително го пробвайте на лицето в магазина.

# 609
Искам само за пореден път да кажа, че ББ крема на Манхатън Клиърфейс, за проблемна кожа, е най-ужасното ББ, което някога съм пробвала. Бях го купила преди време, защото в магазина не го пробвах на лицето си, а само на ръката. Онзи ден реших да проверя да не би да съм се заблудила или моят крем да е бил нещо кофти. Намазах си половината лице от тестера - е, същата работа. Не се разнася равномерно, съхне ужасно бързо, адски кир ефект, става на някакви парчета, парцали и гадории, няма размазване, щипе ми на кожата. Просто това е най-ужасното нещо, което някога съм си слагала на лицето. Ако ще си го купувайте, имайте едно наум и задължително го пробвайте на лицето в магазина.

Аз досега не съм пробвала ББ крем, който да не ми прави ефект кир, да не щипе и другите неща, които описваш. Все си мислех, че е от моята кожа - още от първите Гарние, които излязоха едно време (поне аз тези съм виждала първо да се продават масово по магазините, може и други да е имало), после сума ти марки съм пробвала. Първите един-два продукта даже си мислех, че може да се развалени, ама на  Crossing Arms На всичкото отгоре са ми и тъмни, та всичките ми седят все едно съм се намазала с лосион за изкуствен тен, ама после съм позтрила на места, и лицето ми е на ивици Grinning
За сметка на това СС кремовете ми стоят прекрасно, много съм доволна, ако има някой друг с подобен проблем може да пробва  Peace В момента ползвам СС крем на Сефора, които хем е много лек, хем прави тена еднакъв - изобщо перфектен за лятото  Heart Eyes

# 610
Аз съм много доволна от СС-то на Bioten All in One Skin Perfection. Иначе, с ВВ- тата и аз не се погaждам.

https://cdn2.blovcdn.com/bloglovin/ce8a0b976f472c3871a17dbd9a79d … JTUdfMTYxNi5qcGc=

# 611
Аз съм много доволна от СС-то на Bioten All in One Skin Perfection. Иначе, с ВВ- тата и аз не се погaждам.

https://cdn2.blovcdn.com/bloglovin/ce8a0b976f472c3871a17dbd9a79d … JTUdfMTYxNi5qcGc=

Ще взема да го пробвам като свърши този  Flutter

# 612
Дами препоръчайте хубав слънцезащитен продукт-да е спрей, да не е прекалено мазен, фактор 15 или 20

# 613
Скрит текст:

Ще взема да го пробвам като свърши този  Flutter

Дано да ти допадне! При мен и цветът пасна отлично (моят е мидиъм). Много ми харесва текстурата - лек и приятен, не омазнява, добре изглажда тена, много хубавко мирише, но това е индивидуално. През зимата нося и ФДТ, но за лятото не мога да понасям усещането, че съм си намазала лицето с нещо, та с този ми е идеално  

# 614
  • Пловдив
Скрит текст:

Ще взема да го пробвам като свърши този  Flutter

Дано да ти допадне! При мен и цветът пасна отлично (моят е мидиъм). Много ми харесва текстурата - лек и приятен, не омазнява, добре изглажда тена, много хубавко мирише, но това е индивидуално. През зимата нося и ФДТ, но за лятото не мога да понасям усещането, че съм си намазала лицето с нещо, та с този ми е идеално  

И аз ползвам такъв и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт