Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Искам само за пореден път да кажа, че ББ крема на Манхатън Клиърфейс, за проблемна кожа, е най-ужасното ББ, което някога съм пробвала. Бях го купила преди време, защото в магазина не го пробвах на лицето си, а само на ръката. Онзи ден реших да проверя да не би да съм се заблудила или моят крем да е бил нещо кофти. Намазах си половината лице от тестера - е, същата работа. Не се разнася равномерно, съхне ужасно бързо, адски кир ефект, става на някакви парчета, парцали и гадории, няма размазване, щипе ми на кожата. Просто това е най-ужасното нещо, което някога съм си слагала на лицето. Ако ще си го купувайте, имайте едно наум и задължително го пробвайте на лицето в магазина.

Аз досега не съм пробвала ББ крем, който да не ми прави ефект кир, да не щипе и другите неща, които описваш. Все си мислех, че е от моята кожа - още от първите Гарние, които излязоха едно време (поне аз тези съм виждала първо да се продават масово по магазините, може и други да е имало), после сума ти марки съм пробвала. Първите един-два продукта даже си мислех, че може да се развалени, ама на  Crossing Arms На всичкото отгоре са ми и тъмни, та всичките ми седят все едно съм се намазала с лосион за изкуствен тен, ама после съм позтрила на места, и лицето ми е на ивици Grinning
За сметка на това СС кремовете ми стоят прекрасно, много съм доволна, ако има някой друг с подобен проблем може да пробва  Peace В момента ползвам СС крем на Сефора, които хем е много лек, хем прави тена еднакъв - изобщо перфектен за лятото  Heart Eyes

rocky,

И аз не съм кой знае какъв фен на ББ. Но повярвай ми, такава гадост като този на Манхатън не съм срещала никога! Разбира се, може просто с моята кожа да не се спогажда. Но призовавам момичетата, които обмислят да си го купят, да го пробват от тестера още в магазина, и то на лицето, не на ръката. Това е един от малкото продукти, които директно си заминаха в коша. А аз изключително рядко изхвърлям козметика. Или и намирам все пак някакво приложение, или я подарявам. Това съвестта ми не позволи да го подаря на друг човек като знам какъв боклук е.

И само да добавя - много момичета са доволни от СС-то на Есънс. Като текстура и на мен ми допадна, но за съжаление цветът е само един и на мен ен ми пасва. Все пак може да си го взема, ще видя.

Аз лично съм най-доволна от CC-тата на Максфактор, но те по-скоро се държат като фон дьо тен и са по-скоро матиращи. Хубавото е, че има гама и има избор, първите два цвята са наистина светли.

# 616
  • 1st floor
Дами препоръчайте хубав слънцезащитен продукт-да е спрей, да не е прекалено мазен, фактор 15 или 20
Кабана Сън от Метро - уникален!

# 617
  • Варна
Дами препоръчайте хубав слънцезащитен продукт-да е спрей, да не е прекалено мазен, фактор 15 или 20
Кабана Сън от Метро - уникален!
И аз съм много доволна от Кабана сън. Много съм бяла, но с него не съм имала изгаряния. Само че, за съжаление от миналата година не успявам да го намеря, Метро ми е много далече. Някой знае ли, дали не го продават и в други магазини newsm78

# 618
И на мен ми е далече Метро.

# 619
Кабана сън ги има цялата серия в Лили, с нови много готини опаковки. Simple Smile

# 620
Искам да похваля този душ гел. Попринцип не виждам голяма разлика между душ геловете - миришат само в банята, вършат една и съща работа. Но този определено ме очарова. Освен, че мирише приятно има и ексфолиращи частици,почиства много добре, кожата е по-различна от другите душ гелове. Има опаковки от 250 ml и от 500. Аз си взех 500 ml за 5 и нещо-6 лв. За сега съм със синия, мисля да изпобвам и другите аромати.

# 621
  • Somewhere far away
Ами   то май само синия е с ексфолиращи частици. аз съм си купувала и този , и от другите видове - те са без частици, само гелообразни.

# 622
Да, този душ гел наистина е много хубав, и аз съм го ползвала.

# 623
Много го обичам този душ-гел  Heart Eyes Още преди 3 години като го пробвах и след това само него си купувах направо от 500 мл.  Blush Тъкмо скоро мислех вече да си мина пак на него  Simple Smile

# 624
И аз съм от фенките му, отдавна го ползвам, години вече, наистина е добър. От време на време разнообразявам с други, но тоя ми е фаворит! Peace

# 625
  • София
Декоративната козметика на Голдън роуз, кремовете на Евелин и ВВ-крема на Нивея.

# 626
  • Варна
Много, много любим душ гел  Heart Eyes когато го видя на промоция винаги си взимам по няколко Laughing за лятото е идеален, ексфолира и ухае супер свежо  Peace

# 627
Мерси Корал.

Момичета, да ви питам нещо. Понеже два пъти си боядисвам косата със окислител 9 и доста ми изсъхна, ще си търся някакъв подходящ шампоан. Чудя се дали да не си взема на Дав, никога не съм им пробвала шампоаните. Какво ще кажете, дали е добра идеята ми, или ще ми препоръчате нещо друго, до към 10 лв да кажем.
Маската която ще взема ще е пак тяхна, само се чудя златната или синята.

# 628
Значи има и други на който им харесва много душ гела.
Deathcrush аз мисля, че всички от тази серия TERMAL SPA имат такива частици. Май бяха 4 вида, може и да се бъркам, но е мога да намеря снимка.

# 629
Крем Медико идеал особено за мамите, които имат проблем с изсъхване на ръцете след мокрене

Общи условия

Активация на акаунт