Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • с трима мъже :)
Привет. Сега няколко въпроса от мен, готова съм да изслушам ВСИЧКИ ВИ Simple Smile

Много ми е интересно какво ще ми разкажете, така че сте добре дошли със съветите си и споделянето на личен опит.

Какво ползвате, когато нанасяте скраб на лицето?
Питам, защото аз винаги съм ползвала една розова четка за лице от Джъмбо. СТрува 2 лв и я ползвам по една година. Обаче... последния път като купих - абсолютно същата четка, като я отворих у нас и почнах да я ползвам .... коренна промяна! Косъма мек, мек, направо не се усеща нищо...  Rolling Eyes А аз предпочитам по-твърд косъм, да се усеща масажа със скраба...

Второ
Скрабовете за тяло. С какво ги ползвате?
Ръкавици? Гъби?

Трето Simple Smile
Пак за аргана. Искам да си купя маска за коса с арган. И шампоан. И онази розовата серия, дето ми я показахте на снимка, от магазина в Халите, е единственото ми "решение|" засега. Но искам наистина да е маска, нещо подхранващо, хубаво. А не просто балсам. Какво ми препоръчвате? ПРеди 30 мин. бях в ДМ и гледах да видя там какви арганови продукти за коса има. Нищо нямаше. Нищо такова Naughty

Благодаря отсега на всички  Hug

# 631
Искам да похваля този душ гел. Попринцип не виждам голяма разлика между душ геловете - миришат само в банята, вършат една и съща работа. Но този определено ме очарова. Освен, че мирише приятно има и ексфолиращи частици,почиства много добре, кожата е по-различна от другите душ гелове. Има опаковки от 250 ml и от 500. Аз си взех 500 ml за 5 и нещо-6 лв. За сега съм със синия, мисля да изпобвам и другите аромати.

Хм ще го пробвам. Последния път, когато пробвах душгел на Palmolive, не бях доволна, но това беше преди някъде 3 години, а й си беше обикновен. Сега ползвам душгел на Fa с алое вера и йогурт. В началото много ми харесваша, защото прави доста пяна. Сега обаче изглежда ми е поомръзнал Simple Smile

# 632
И аз го имам този Палмолив с ексфолиращите частички. Добър ефект има, НО ужасно много ме дразни миризмата на морска сол. Все едно тъкмо излизам от морето Sick Добре, че не е трайна.

# 633
И аз го имам този Палмолив с ексфолиращите частички. Добър ефект има, НО ужасно много ме дразни миризмата на морска сол. Все едно тъкмо излизам от морето Sick Добре, че не е трайна.
+1 Peace

# 634
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Привет. Сега няколко въпроса от мен, готова съм да изслушам ВСИЧКИ ВИ Simple Smile

Много ми е интересно какво ще ми разкажете, така че сте добре дошли със съветите си и споделянето на личен опит.

Какво ползвате, когато нанасяте скраб на лицето?
Питам, защото аз винаги съм ползвала една розова четка за лице от Джъмбо. СТрува 2 лв и я ползвам по една година. Обаче... последния път като купих - абсолютно същата четка, като я отворих у нас и почнах да я ползвам .... коренна промяна! Косъма мек, мек, направо не се усеща нищо...  Rolling Eyes А аз предпочитам по-твърд косъм, да се усеща масажа със скраба...

Второ
Скрабовете за тяло. С какво ги ползвате?
Ръкавици? Гъби?

Благодаря отсега на всички  Hug

Скрабовете и за лице, и за тяло ги ползвам само с ръка.От скоро за лице ползвам механична четка, но тя не е за тази тема.

# 635
Момичета, препоръчайте ми водоустойчива черна спирала. Искам само да не се рони и наистина да устоява на влага.

# 636
Мерси Корал.

Момичета, да ви питам нещо. Понеже два пъти си боядисвам косата със окислител 9 и доста ми изсъхна, ще си търся някакъв подходящ шампоан. Чудя се дали да не си взема на Дав, никога не съм им пробвала шампоаните. Какво ще кажете, дали е добра идеята ми, или ще ми препоръчате нещо друго, до към 10 лв да кажем.
Маската която ще взема ще е пак тяхна, само се чудя златната или синята.
Дав съм ползвала отдавна, но нямам спомен да ме е впечатлил особено.Горещо препоръчвам шампоаните и балсамите на Гарние от серията Фруктис.Има няколко варианта за суха коса, мисля, че който и да избереш, ще останеш доволна.Освен, че действат добре на суха коса, миришат страхотно и са много икономични.

# 637
Мерси Корал.

Момичета, да ви питам нещо. Понеже два пъти си боядисвам косата със окислител 9 и доста ми изсъхна, ще си търся някакъв подходящ шампоан. Чудя се дали да не си взема на Дав, никога не съм им пробвала шампоаните. Какво ще кажете, дали е добра идеята ми, или ще ми препоръчате нещо друго, до към 10 лв да кажем.
Маската която ще взема ще е пак тяхна, само се чудя златната или синята.
Дав съм ползвала отдавна, но нямам спомен да ме е впечатлил особено.Горещо препоръчвам шампоаните и балсамите на Гарние от серията Фруктис.Има няколко варианта за суха коса, мисля, че който и да избереш, ще останеш доволна.Освен, че действат добре на суха коса, миришат страхотно и са много икономични.

Преди известно време си бях взела на Гарниер Фруктис и ми се беше появило пърхот ... явно доста силен ми беше дошъл.

# 638
А някой да изкаже мнение за серията на  Гарниер goodbye damage  Rolling Eyes

# 639
Мерси за отзивите. В крайна сметка си взех Дав за суха и изтощена коса. По-нататък ще кажа доволна ли съм.

# 640
От моят личен опит, за изтощена и увредена от третиране коса по-важни са балсамите, маските и leave-in продуктите, различните масла за подхранване, отколкото самият шампоан. Той служи за измиване, за него е важно просто да не е агресивен. Но другите видове продукти реално "лекуват" и помагат за възстановяването.

# 641
Цитат
Преди известно време си бях взела на Гарниер Фруктис и ми се беше появило пърхот ... явно доста силен ми беше дошъл.

И аз така. Преди доста време си взех такъв и оттогава Гарниер са ми в черния списък с шампоани. Една приятелка и тя се оплака, че от новите серии си е взимала зеления/тези прозрачните малките шампоанчета,които ги пуснаха скоро,различни видове.“/ и пак й се е появил пърхот.
Така, че аз не харесвам марката що се отнася поне до шампоани.

# 642
От моят личен опит, за изтощена и увредена от третиране коса по-важни са балсамите, маските и leave-in продуктите, различните масла за подхранване, отколкото самият шампоан. Той служи за измиване, за него е важно просто да не е агресивен. Но другите видове продукти реално "лекуват" и помагат за възстановяването.
Да, така е. Другите продукти са ми налични, само за шампоана не бях решила.

# 643
Здравейте красавици  Grinning Ще се допитам до вас за измиващ гел за лице на Belea(за смесена кожа, сия опаковка)  - dm марка , някой ползвал ли го е ? Препоръчайте хубав измиващ гел за лице , с по натурален състав , благодаря предварително   bouquet

# 644
  • София
Купих си този крем:

Дано и аз да остана доволна. Ще споделя мнение след време.

Общи условия

Активация на акаунт