Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 820
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви, че отделяте внимание !
Тъчпад-а си работи без проблеми, само скрола отказа... Сложих USB мишка, работи й скрола  newsm78

Инсталирам си драйвера, всичко е ок следвайки стъпките по инсталацията, рестартирам и ...нищо ново , не работи . 

# 121
Благодаря ви, че отделяте внимание !
Тъчпад-а си работи без проблеми, само скрола отказа... Сложих USB мишка, работи й скрола  newsm78

Инсталирам си драйвера, всичко е ок следвайки стъпките по инсталацията, рестартирам и ...нищо ново , не работи . 
Проблема според мен е, че най-вероятно са махнали функционалността в новият драйвер... или казано по-простичко - махнали са го по някаква причина. Другият възможен момент е че въпреки това, че инсталираш пакета не ти слага новият драйвер - случва се понякога, ако този, който в момента имаш е по-нов като дата/версия. Без да видя лично ми е трудно да преценя. Мога да го погледна отдалечено през TeamViewer ако ми се доверяваш достатъчно.

# 122
Здравейте. Не знам дали тук е подходящо място за моя въпрос, но го задавам.
Детето ми счупи плазмения ни телевизор, който е застрахован, но ни казаха, че това действие не се покрива от застраховката. Къде мога да получа адекватна консултация за тънкостите кои действия се покриват и кои не, ясно е че застрахователят има полза де не плаща...

# 123
Детето ми счупи плазмения ни телевизор, който е застрахован, но ни казаха, че това действие не се покрива от застраховката. Къде мога да получа адекватна консултация за тънкостите кои действия се покриват и кои не, ясно е че застрахователят има полза де не плаща...
Покриват се само неща описани в полицата. В общият случай това са природни бедствия... или казано направо - нищо, което ще ти се случи.

Адекватна информация трябва да ти даде самият застраховател.

# 124
Щом сте сключили допълнителна застраховка, тогава си прочетете документите какви са условията. Всяка застраховка е индивидуална и никой не знае какво пише в документите, които сте подписали. Прочетете и Общите условия за конкретния вид застраховка в интернет сайта на застрахователната фирма.
Можеш да питаш, ето тук..
Скрит текст:

# 125
Благодаря за помощта   bouquet Проблемът ми е отстранен. Вчера след последния опит за инсталация на драйвер нещо заби самия комп., не искаше да се изключи, за да го рестартирам. Аз го изключих накрая и го оставих цял ден ... сега го включвам и хоп - изненада - всичко си му е наред , скрола си работи, таскбара не закрива нищо ... Доволна съм  Hug

# 126
Здравейте  Hug
Може ли да ми помогнете да си сложа парола на лаптопа  Praynig  Embarassed
  bouquet Предварително благодаря!!!

# 127
  • Кърджали
Здравейте  Hug
Имам как да го кажа проблем с таблета. ММ нещо го е пипал в настройките и го е направил да говори със синтезиран глас като робот. ОПитвам се да го изключа и не става и не става. Таблета е ЛЕНОВО А5500

# 128
  • София
Здравейте  Hug
Може ли да ми помогнете да си сложа парола на лаптопа  Praynig  Embarassed

Control panel, User Accounts and Family safety, User accounts
Можете да си добавите юзер с парола.

# 129
Здравейте  Hug
Може ли да ми помогнете да си сложа парола на лаптопа  Praynig  Embarassed

Control panel, User Accounts and Family safety, User accounts
Можете да си добавите юзер с парола.

Благодаря много AnMary  Heart Eyes

# 130
Здравейте  Hug
Имам как да го кажа проблем с таблета. ММ нещо го е пипал в настройките и го е направил да говори със синтезиран глас като робот. ОПитвам се да го изключа и не става и не става. Таблета е ЛЕНОВО А5500
Търсете опциите за достъпност и деактивирайте тези, които са предназначени за хора с нарушено зрение.

# 131
...
Търсете опциите за достъпност и деактивирайте тези, които са предназначени за хора с нарушено зрение.
Този таблет е на Андроид и съответно опции, като тези няма...

Какво точно имаш предвид с това "говори със синтезиран глас"? От къде го чуваш този глас? От неща, като Youtube? Ако е така най-вероятно "мм" (който и да е това) е сложил нещо прекалено тежко и което се стартира на едно с таблета ти. Виж дали нямаш някоя модерна "антивирусна" например. Друго, което можеш да пробваш е да рестартираш таблета. Знаеш ли как?

# 132
Точно за Андроид говоря, аз само такива устройства ползвам. Бях си включила на предния телефон и зор видях, докато го оправя. Опцията е за достъпност на хора с нарушено зрение и изговаря менюта, команди и т.н.

# 133
Точно за Андроид говоря, аз само такива устройства ползвам. Бях си включила на предния телефон и зор видях, докато го оправя. Опцията е за достъпност на хора с нарушено зрение и изговаря менюта, команди и т.н.
Окей, извинявам се... Честно казано мислех, че от Levnovo са го махнали, че е доста натоварващо, а те не правят най-бързите таблети. Приложението се казва Talk Back и се намира в System=>Accessibility=>SERVICES. Би трябвало да е отметка или on/off бутон.

# 134
  • София
Дъщеря ми е с Prestigio MultiPhone 3400 Duo. Днес ми го носи със счупен екран. Бил паднал на паркета.
Колко струва един екран и дали си струва поправката като се има предвид, че телефона беше евтин? В гаранция е, но 100% това не се покрива от гаранцията.

Имам същия, но няма да ѝ го дам, да си ходи със счупения. Тя има и фаблет, но няма да ѝ позволя да ходи с него на училище.

Общи условия

Активация на акаунт