Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 199
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 275
Благодаря за насоките deede, но незнам как да го направя то с арк иначе бих го направила веднага директно на телефона

Ами то друг начин няма, модела на тел. е стар и няма да пуснат официална версия на Вайбър на вашият модел тел., за да си го изтеглите от Google play store, ако това чакате/очаквате. Ще трябва по"вторият" начин да си го инсталирате, ако не разбирате от тел. обърнете се към някой, който може!

# 4 276
Аз да попитам как процедирате с различните по размер сим карти за телефона - нано, микро и т.н.? Гледам, че има машинки за изрязване на карти и адаптери. Сами ли го правите, при мобилен оператор или в магазин, където правят ремонти ги давате за промяна?

# 4 277
Иди при оператора и си смени картата, новата е начупена на три големини - ползваш тази, която отговаря на гнездото на твоя телефон. Другите приставки пазиш при нужда от смяна на размера, ако се наложи да я местиш в друг телефон.

# 4 278
  • Люлин
Аз да попитам как процедирате с различните по размер сим карти за телефона - нано, микро и т.н.? Гледам, че има машинки за изрязване на карти и адаптери. Сами ли го правите, при мобилен оператор или в магазин, където правят ремонти ги давате за промяна?

Цитат
Азалия

Иди при оператора и си смени картата, новата е начупена на три големини - ползваш тази, която отговаря на гнездото на твоя телефон. Другите приставки пазиш при нужда от смяна на размера, ако се наложи да я местиш в друг телефон.

При Виваком  смяна на картата струва 6 лева. Става бързо и ако искаш, може да тия монтират в телефона. След 2 часа е активирана.

# 4 279
Благодаря за отговорите! Бяха полезни! 🤗

# 4 280
Идея откъде мога да изтегля Office на свободен достъп?
Мерси.

# 4 281
Идея откъде мога да изтегля Office на свободен достъп?
Мерси.
LibreOffice е безплатен офис пакет. Ще ти свърши работа най-вероятно.

# 4 282
  • BG-DE
Имам един Самсунг галакси S8, в който няма карта, ползвам го чрез wifi за клипове, телевизия и т.н. Вчера му дойде някаква актуализация на софтуера и след нея не му работи вече wifi, прави връзка и моментално се разпада, мога ли да направя нещо?

# 4 283
За начало просто рестартирай телефона. После (ако не стане с рестарт), явно нямаш нещо, което да загубиш като инфо в телефона, щом го ползваш за това, което си написала - направи един хард ресет.

# 4 284
  • София
Рязала съм с макетно ножче по-голяма карта. Ползвах за шаблон малката карта от друг телефон. Исках да пробвам дали баща ми ще може да се справи със смартфон. Не можа и върнах изрязаната карта в обрезката и в старата Нокийка. Не е трудно рязането. В магазините за телефони и сервизите обикновено имат и клещи за изрязване, ако на човек не му се занимава да си я реже сам или да я сменя..

# 4 285
  • BG-DE
Азалея, след рестарт нищо не се промени.Какво значи "хард ресет" 🙄, възстановяване на заводските настройки ли? Върнах ги и пак не работи 😞

# 4 286
Азалея, след рестарт нищо не се промени.Какво значи "хард ресет" 🙄, възстановяване на заводските настройки ли? Върнах ги и пак не работи 😞
Пробвай да рестартираш рутерът си. Ако ме се оправи пробвай да "забравиш" мрежата и пак да се свържеш. Ако все още не става пробвай с друга Wi-Fi мрежа дали също прави проблем.

# 4 287
  • BG-DE
Благодаря, за всичко това прочетох в интернет, пробвах и нищо 😞 явно нещо по-сериозно се е прецакало 😥 Не съм в Бг иначе щях да пробвам да го дам на ремонт.

# 4 288
Здравейте, някой да знае къде се провеждат уроци за Prestashop?

# 4 289
Загуби ми се звукът в  YouTube на телефона, иначе самият телефон има звук. Как се оправя?

Общи условия

Активация на акаунт