Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 232
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 350
Не имената на снимките са променение. Тук виждам само празни папки.
Колко мегабайта от флашката са заети?

# 4 351
  • София
Не имената на снимките са променение. Тук виждам само празни папки.
Колко мегабайта от флашката са заети?
473 МБ от възможни 14,6 ГВ.

# 4 352
Здравейте,не мога да намеря в темата,как се махат досадните реклами в Месинджър които излизат и във Вайбър?
Благодаря

# 4 353
  • Пловдив
Здравейте, незнам дали тук е най-подходящата тема за въпроса, но ако не е се надявам, че ще ме насочите къде е Simple Smile. Става въпрос за това, че искам да си ламинирам лист, но листа да е в размери каквито аз го направя, а не в стандартните А4 и се интересувам дали това може да стане или не, защото ако няма как това да стане да не се захващам да обикалям и да търся

# 4 354
И размер визитка могат да ти ламинират.

# 4 355
Защо да не може? Просто казваш в какъв размер го искаш. Или направо ако си носиш самия лист даваш го и ще ти го направят. Има най-различни размери ламинатно фолио, имам ламинатор в офиса и редовно го използвам.

# 4 356
  • Пловдив
Благодаря момичета Simple Smile, ще потърся къде ще го направят. Попитах тук, защото преди известно време бях търсила на места, където основно преснимат и от там ми бяха казали, че щом не е А4 не можело, така било защото е сложено към коприната машина

# 4 357
В рекламно студио ще има по-голям шанс за специфичен размер ламиниране.

# 4 358
  • Варна
Моля ви, кажете ми как да разреша на сина ми да отваря Youtube, когато е влязъл в профила си в гугъл??? Страшна досада, пишман станах, че му писах истинската възраст! Сякаш не може по всяко време да търси в ютуб или където и да е без да е влязъл в профила си и да намери каквото и да е! Проблемът е, че класната му пуска линкове за клипове в Classroom, т.е. той просто ТРЯБВА да е в профила си, за да види клиповете. И съответно не може да ги отвори! Какво ли не правих, регистрирах го в ютубкидс, ами не ще и не ще! Дава му да търси в приложението, но не и да отвори клип от произволен линк. Как да оправя това?

# 4 359
Тубата е вързана към опр.гугъл акаунт.

Синът ми влиза през втори , мой, гугъл акаунт, за да влиза в канала си и профила си в тубата.

През акаунта на МОН, в Майкрософт, не става. Излиза от него, влиза в моя гугъл акаунт, и си влиза в профила в тубата.

Аз си имам отделен гугъл акаунт, от този.

# 4 360
  • София-Младост
Класрум е от гугъл платформата.
Направена е регистрация и там е посочено , че ена 8-9 години, така ли? Иначе не виждам пречка да не може да ги отваря.

# 4 361
  • Варна
Проблемът е, че за да влезе в гугъл класрум трябва първо да влезе в гугъл профила си, в който е посочено, че е на 8. И от там нататък ютуб не се отваря, каквото и да искаш да пуснеш, освен ако не излезе от профила си. Но ако излезе от профила няма как да влезе в класната стая. А клипът е качен в класрум не като линк, а като клип. Кликам отгоре му и... опс, не може да гледате ютуб, щото сте на 8. Има ли начин докато е влязъл в профила си на съответния браузър да ползва свободно ютуб?

# 4 362
На друго устройство освен. С другия профил.
На мен МОН са ме спрели на пауза one drive. Писах им...ама от умрял писмо чакам.

# 4 363
  • София-Младост
Месечинка виторога
Говорете с класната и направете нов акаунт. И не вписвайте годините, когато го регистрирате.

Виж и това:
https://support.google.com/youtube/answer/174084?hl=bg&ref_topic=9257520

# 4 364
A ако стартирате едновременно 2 браузъра и копирате линка от първия във втория, където сте логнати с различен Гугъл акаунт или изобщо не сте логнати?

PS Ще питам и ММ как го заобикалят със синковеца...

Общи условия

Активация на акаунт