Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 290
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 440
  • София
Явно моя Edge е различен от твоя Smile
Скрит текст:

# 4 441
  • софия
Да бе, знам, че звучи тъпо и е невъзможно, но в момента няма сила, която да ме вдигне на компа 😊

# 4 442
  • София
Пробвах 3 браузера и се включва някаква безопасност... часовникът ми е ОК.
като натисна проверка на рез-ти.
https://www.synevo.bg/proverka-na-rezultati/

# 4 443
Отварям нормално заглавната на лаб
Поправям...да , на вход светва секюрити

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 13:46 от anitsa

# 4 444
И при мен е така.
Натискаш на Разширени и след това Продължаване въпреки риска или както са го кръстили.
Натисни на някой от бутоните за вход.

# 4 445

Да си сверят часовника на webresults2

# 4 446
Скрит текст:
Да си сверят часовника на webresults2
Сверен е вече.

# 4 447
  • София
Здравейте.Както има принт скрийн-за снимка от екрана на лаптопа, има ли подобна безплатна програма за запис на видео от екрана на лаптопа?
Ползвам DU Recorder. Записва всичко от екрана на компа плюс звук от микрофон и образ от камерата, ако разрешиш достъп на програмата до тях. Абсолютно елементарна програмка е. Ако ти трябват екстри и редактиране на видеата, ти трябва нещо от рода на гореспоменатото OBS. За него ще ти трябва да изгледаш някой туториъл как се ползва. Аз се отказах от него. Сложността му не е оправдана за целите ми. За рязане и слепване на части от видеата ползвам програмките на MP4 Tool.
От любопитство я инсталирах - DU Recorder и я пуснах да видя дали се активира, но ми направи впечатление, че ми активира камерата на лаптопа - индикаторът светна. Това нормално ли е? На такъв принцип ли работи?
Иначе съм сложила една лепенка на самата камера.
Дано въпросът ми не е безкрайно тъп Flushed и да не се излагам много с него.

# 4 448
  • София
Здравейте.Както има принт скрийн-за снимка от екрана на лаптопа, има ли подобна безплатна програма за запис на видео от екрана на лаптопа?
Ползвам DU Recorder. Записва всичко от екрана на компа плюс звук от микрофон и образ от камерата, ако разрешиш достъп на програмата до тях. Абсолютно елементарна програмка е. Ако ти трябват екстри и редактиране на видеата, ти трябва нещо от рода на гореспоменатото OBS. За него ще ти трябва да изгледаш някой туториъл как се ползва. Аз се отказах от него. Сложността му не е оправдана за целите ми. За рязане и слепване на части от видеата ползвам програмките на MP4 Tool.
От любопитство я инсталирах - DU Recorder и я пуснах да видя дали се активира, но ми направи впечатление, че ми активира камерата на лаптопа - индикаторът светна. Това нормално ли е? На такъв принцип ли работи?
Да, нормално е. От настройките на програмата се изключват камерата и/или микрофона. Аз съм изключила камерата, но като затварям програмата , се включва за секунда и после се самоизключва.

# 4 449
  • София
Скрит текст:
Да, нормално е. От настройките на програмата се изключват камерата и/или микрофона. Аз съм изключила камерата, но като затварям програмата , се включва за секунда и после се самоизключва.
Точно това се случва и при мен. Благодаря за отговора! Simple Smile

# 4 450
Има такава вградена функция в Windows 10.
https://www.laptopmag.com/articles/how-to-video-screen-capture-windows-10
За по-кратко може директно да натиснеш едновременно клавишите Win + Alt + R и по същия начин да спреш записването.
В Настройки(на Windows) => Игри => Заснемания има няколко настройки.

# 4 451
  • София
Скрит текст:
И при мен е така.
Натискаш на Разширени и след това Продължаване въпреки риска или както са го кръстили.
Натисни на някой от бутоните за вход.
[/quote] тези са доста зле от към ИТ и координация...

2. винаги съм се питал как мога да увелича ефективността с търсенето (също и в група ФБ по повече от една думи)? Принципно търся безжични за хоум уърк и слушане музика от тел. с вграден мик. до 100-150лв

Тук става голяма каша хем съм задал Безжични от сайта, а исках да филтрирам сам, понеже няма по цена.
Скрит текст:

# 4 452
Добър ден. Днес се опитах да сваля всички бележки от Телефона си в app "Записка". Маркрирах всички бележки на телефона си, но нямаше опция да се изтеглят с Bluetooth. Така започнах да свалям една по една. Получавах звук, че са свалени на лаптопа. Като погледнах на телефона си, видях, че неуспешно са свалени на лаптопа. Така изтрих 4 важни за мене бележки на телефона си. Не съм ги архивирала никъде, нито пък съм ги изпращала на пощата. Как мога да възстановя тези бележки на телефона си? Да спомена, че телефонът ми е стар модел Samsung Galaxy Grand Neo.

Благодаря предварително за помощта.

# 4 453
2. винаги съм се питал как мога да увелича ефективността с търсенето (също и в група ФБ по повече от една думи)? Принципно търся безжични за хоум уърк и слушане музика от тел. с вграден мик. до 100-150лв

Тук става голяма каша хем съм задал Безжични от сайта, а исках да филтрирам сам, понеже няма по цена.
Скрит текст:

Влез в стандартния сайт("Към сайта" горе в ляво), а не в промоционалната страница, която ти се отваря с отварянето на сайта. Там вече имаш повече филтри включително и от-до цена. Слагаш отметка на Bluetooth, щом искаш безжични.
https://www.ozone.bg/audio-i-video/slushalki/?mode=grid&tip_ … arzvane=bluetooth

# 4 454
Здравейте,
Някой има ли опит с тази видео камера?

Имам нужда от помощ с включването на камерата.

Общи условия

Активация на акаунт