Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 329
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 685
  • в сърцата на децата <3
Когато играеш срещу софтуер - винаги има шанс да е написан така, че да падаш 😁 Разбира се, може просто да си карък...

# 5 686
  • Fairbanks, Alaska
Първите 9 дни винаги имах поне по 1 победа. На мен ми е интересно как така другите успяват да хванат печелившите акаунти. В fortegames.com един път дадох акаунта си на друг играч и той веднага спечели играта с него. Възможно ли е сървъра един вид да ги запомня по IP адрес?

# 5 687
  • София
От съпорта (сервизен център) ми искат да подтвърдя адреса за пик-ъп на устройство. Предварително съм им дал улица и номер (немски адрес е)...
Освен за координати - друго не се сещам?! Има го и като тагното -  "учреждението" в gmaps.
To process your replacement request we request you to help us with the following information.

Please share the Google map verified address.

# 5 688
Първите 9 дни винаги имах поне по 1 победа. На мен ми е интересно как така другите успяват да хванат печелившите акаунти. В fortegames.com един път дадох акаунта си на друг играч и той веднага спечели играта с него. Възможно ли е сървъра един вид да ги запомня по IP адрес?
Играта "Не се сърди човек" се основава главно на случайни събития. На никой не му пука дали ти или Иван ще спечели играта. Нали, ако специално софтуера прецаква теб и постоянно губиш, ти ще се откажеш да играеш, затова няма ползва софтуера да те прецаква.
Просто нямаш късмет, а и може би лоша тактика.

# 5 689
От съпорта (сервизен център) ми искат да подтвърдя адреса за пик-ъп на устройство. Предварително съм им дал улица и номер (немски адрес е)...
Освен за координати - друго не се сещам?! Има го и като тагното -  "учреждението" в gmaps.
To process your replacement request we request you to help us with the following information.

Пусни им линк към Google maps сочещ съответния адрес. Иначе Google maps си имат и собствена координатна система, в която може да им пратиш координати също -https://support.google.com/maps/answer/7047426

# 5 690
Здравейте,изтеглям си приложението Viber въвеждам си номера,но ми изписва активирането неуспешно.Как да го оправя?

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:32 от glezoranata

# 5 691
  • София

Пусни им линк към Google maps сочещ съответния адрес. Иначе Google maps си имат и собствена координатна система, в която може да им пратиш координати също -https://support.google.com/maps/answer/7047426
пуснах копиран линк и посочва и името на сградата.

# 5 692
От съпорта (сервизен център) ми искат да подтвърдя адреса за пик-ъп на устройство. Предварително съм им дал улица и номер (немски адрес е)... Освен за координати - друго не се сещам?! Има го и като тагното -  &quot;учреждението&quot; в gmaps.
То учреждението може да е тагнато, но адресът им официален ли е? Защото ако входът им е от една улица, а ти си дал номер от друга улица, пак няма да го намери системата. Ако е "учреждение" като го потърсиш в гугъл мапса му излиза точния адрес. Ако е новостроена сграда може още да няма гугъл адрес, тогава както се каза по-горе, може да им пратиш направо линк, но все пак трябва да е и точната врата, реално не просто място на картата, зависи колко са на кеф хората с които комуникираш ¯\_(ツ)_/¯

# 5 693
  • София
Епичният въпрос - тоя компютър защо все ме цака? Възникнал е още с появата на първата игра, която да играеш на компютър. :Д

# 5 694
  • София
Отдавна съм инсталирал Уиндоуса (7), и не мога да се сетя за парола... а ми предстои формат... и искам да си извлека паролите.
ПП: Къде в София препоръчвате да си закупя нов комп-р (асемблиран)?

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 14:01 от Starrydream

# 5 695
  • в сърцата на децата <3
За "нов компютър" питаш за "нов" втора употреба или нова конфигурация по поръчка? Работна станция или PC?

# 5 696
Някой знае ли как мога да се свържа с Viber?Пиша им имейли от сайта,но все ми връщат един и същ отговор.

# 5 697
  • София
За "нов компютър" питаш за "нов" втора употреба или нова конфигурация по поръчка? Работна станция или PC?
нов компютър... Десктоп машина.

# 5 698
Отдавна съм инсталирал Уиндоуса (7), и не мога да се сетя за парола... а ми предстои формат... и искам да си извлека паролите.
Ако сега си влизаш в компютъра нормално, просто свали всички документи на резервен диск и после правиш нова чиста инсталация на уиндоуса, която естествено ще изтрие всичко налично в момента, но ще можеш да си направиш нов акаунт с нова парола. Отделните пароли може после да си извлечеш от сайтовете, много по-лесно е. Ако продължаваш да ползваш седмицата и след това, си направи един диск за ресетване на парола. Има и един по-завъртян начин през командния промпт, ще ти трябва инсталационния диск и лека увереност в боравенето с компютри и ако объркаш нещо естествено ще съсипеш цялото.
ПП.Не си снимай екрана с отворени лични данни.

# 5 699
Исках да си купя нова карта памет но от Технополис ми казаха,по добре да ги прехвърля за са освободя място но аз не зная как става,някъде чета че пише копирай а ми обясни,че трябва да натисна изрежи тоест да не остават на телефона а само на лаптопа.

Общи условия

Активация на акаунт