Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 518
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 225
Скрит текст:
Настройките се отварят през снимката Ви.

Мерси Simple Smile, но няма възможност за смяна на мелодия там
Ето, снимам Ви.

Скрит текст:

Това явно е за Андроид, то даже на предното обяснение е отбелязано, а при iOSявно я няма тази възможност
Не сте отбелязала това във въпроса си. Питайте коректно!

# 3 226
При едно и също потребление възможно ли е батерията да свършва еднакво при два телефона с различни батерии
Стария 3700,,   новия 4500  и двата заредените през нощта не могат да ме изкарат докато си легна и както стария по това време му падаше батерията така и при новия.

# 3 227
При едно и също потребление възможно ли е батерията да свършва еднакво при два телефона с различни батерии
Стария 3700,,   новия 4500  и двата заредените през нощта не могат да ме изкарат докато си легна и както стария по това време му падаше батерията така и при новия.
Да, консумацията на енергия силно зависи от чарковете на телефона, както и софтуера.

# 3 228
Здравейте Blush
Снощи си надградих системата на лаптопа с Catalina (на MacBook Pro)  и сега не ми работят f1 и f2 за регулиране на яркостта на екрана. Това ме побърква.
Някакви идеи за отстраняване на проблема?

# 3 229
Здравейте! Спря да ми работи мишката на лаптопа. Работи само с външна мишка. Дали е за ремонт или мога да пипна някъде! С Убунту съм.

# 3 230
  • Агент под прикритие
Здравейте Blush
Снощи си надградих системата на лаптопа с Catalina (на MacBook Pro)  и сега не ми работят f1 и f2 за регулиране на яркостта на екрана. Това ме побърква.
Някакви идеи за отстраняване на проблема?
Има, ама няма да ти хареса...
Пълна преинсталация на операционната система. MacOS, колкото и "перфектна" система да я водят, се омазва понякога с това надграждане от версия до версия.
Друго, което ми идва на акъла, e да си ресетнеш SMC-то:
https://support.apple.com/lv-lv/HT201295

# 3 231
Оффф Феникс, четох за тез варианти, ама единия (с ресета) не проработи, другия хич не ме устройва (занимавах се 2 часа да ъпгрейдвам). Шит! Благодаря за съветите, все пак..

# 3 232
Здравейте! Спря да ми работи мишката на лаптопа. Работи само с външна мишка. Дали е за ремонт или мога да пипна някъде! С Убунту съм.
Пробвай да премахнеш и да инсталираш наново драйвера за тъчпада от сайта на пройзводителя.

# 3 233
Пробвай да премахнеш и да инсталираш наново драйвера за тъчпада от сайта на пройзводителя.
Благодаря, ще опитам.

# 3 234
Пълна преинсталация на операционната система. MacOS, колкото и "перфектна" система да я водят, се омазва понякога с това надграждане от версия до версия.
След всички сложни и неуспешни главоблъсканици, се оказа супер елементарно разрешението на проблема. Отидох в настройките да си калибрирам монитора и видях случайно, че е маркирано с тикче Automatically adjust brightness (на място където не се бях сетила, че може да има такива настройки) . Махнах го и воала! Simple Smile

# 3 235
  • Агент под прикритие
След всички сложни и неуспешни главоблъсканици, се оказа супер елементарно разрешението на проблема. Отидох в настройките да си калибрирам монитора и видях случайно, че е маркирано с тикче Automatically adjust brightness (на място където не се бях сетила, че може да има такива настройки) . Махнах го и воала! Simple Smile
Те Епъл през годините промениха местата на толкова много настройки, че вече не можеш им хвана спатиите.
Браво!

# 3 236
Има ли приложение за Андроид, чиято функция е да прочита и произнася контакта, който ти звъни? Много често телефонът ми е в джоба и в движение съм със слушалки и не мога да виждам всеки път екрана.

# 3 237
Има ли приложение за Андроид, чиято функция е да прочита и произнася контакта, който ти звъни? Много често телефонът ми е в джоба и в движение съм със слушалки и не мога да виждам всеки път екрана.

Ползвам Caller ID app и там има опция да изговаря името на обаждащият се. Но не ползвам тази функция, затова и не мога да кажа точно тя как работи.
Скрит текст:

# 3 238
Имам лаптоп Асус.
Тази сутрин, като го вкл да се зарежда батерията и ми светна червена лампата/точката/която е със знака на ел.ток. Другите си светят нормално. Като се изключи от захранване в мрежата и всичко си е ок.
Възможна причина?

# 3 239
че тя не свети ли при зареждане?

Общи условия

Активация на акаунт