Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 742
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 480
Здравейте. Каква програма ще ми предложите да си инсталирам, за да си свалям филми от различни торенти?

# 3 481
  • София
Аз използвам qBittorrent.

# 3 482
  • София-Младост
А аз BitComet от много години.

# 3 483
  • Агент под прикритие
Здравейте. Каква програма ще ми предложите да си инсталирам, за да си свалям филми от различни торенти?

Слагай смело qBitTorrent. Лек е, изглежда почти като познатия uTorrent и щади интернет връзката повече от другите. Какво имам предвид: BitComet, като я загризе, не можеш да правиш почти нищо друго, дори едно отваряне на страници паралелно е зор.

# 3 484
Transmission е истината. Всичко друго bloatware

# 3 485
  • Агент под прикритие
На Transmission им е много кофти имплементацията на DHT протокола. Това на човешки език значи, търсенето на файлове от магнет линковете отнема цяла вечност.

# 3 486
Благодаря на всички за предложенията.

# 3 487
Имам проблем с нужда от спешно решение. На детето нещо crush - на Фортнайт играта и дава някакви грешки. Не става с рестарт, сенд репорт, абеее всичко пробвах, каквото се сетих. Сега инсталирам някакъв unreal engine, с надежда да има промяна. Joy Някакви идеи? Обяснени на най-разбираем език..Flushed

# 3 488
Имам проблем с нужда от спешно решение. На детето нещо crush - на Фортнайт играта и дава някакви грешки. Не става с рестарт, сенд репорт, абеее всичко пробвах, каквото се сетих. Сега инсталирам някакъв unreal engine, с надежда да има промяна. Joy Някакви идеи? Обяснени на най-разбираем език..Flushed
Махни играта и я сложи отново. Ако не стане с това, дай повече детайли как точно crash-ва - покажи грешките които дава.

# 3 489
Махни играта и я сложи отново. Ако не стане с това, дай повече детайли как точно crash-ва - покажи грешките които дава.
Hands Plus1 И аз това си мисля като краен вариант. Още се инсталира това, което се инсталира Joy ..ще изчакам да видя какъв ще е резултатът и ако пак не става, ще дам подробности.

# 3 490
Пробвай да инсталираш DirectX 12. И пробвай пак да пуснеш играта. Задължително го изтегли от сайта на Microsoft. Само от там. Компютърът от фирма ли е сглобен?

# 3 491
Пробвай да инсталираш DirectX 12. И пробвай пак да пуснеш играта. Задължително го изтегли от сайта на Microsoft. Само от там. Компютърът от фирма ли е сглобен?
Геймърски лаптоп е. Мисля, че още е в гаранция. Бе с инсталация като го взехме. Още си инсталира онова нещо..Rolling Eyes Благодаря за съвета Spring.

# 3 492
Коя програма да изтегля за конвентитане от pdf в Word, когато сейфам да ме пита в коя версия искам да го запазя?

# 3 493
Има ли начин да огранича видимостта на сайт направен с wordpress за определени държави?

# 3 494
Има ли начин да огранича видимостта на сайт направен с wordpress за определени държави?

Мъжът ми каза, че може. Трябва да се редактира конфигурационният файл на уеб-сървъра.

Общи условия

Активация на акаунт