Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 378
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 035
Здравейте!

Сигналът wifi намаля и понякога се губи в детската стая. А сега е важно с дистанционното обучение.
Тези усилватели, рипийтъри вършат ли работа? Да купувам или да се свържа с интернет доставчика да видим те какво биха ми предложили.

# 4 036
  • София
Не знам за усилвателите, но първо викнете човек от доставчика ви, да погледне рутера.

# 4 037
Моят рутер го сменяха 2 пъти, накрая казаха да си купя аз, по-мощен, но се притеснявам, защото ус/вото е в стаята на детето.
Та, за сега ...просто извиках хората, да ми прекарат няколко точки за кабелен интернет...Но, и аз се интересувам от усилвателите, ако някой знае нещо конкретно-марка, параметри...ще съм благодарна, ако сподели.

# 4 038
  • София
Моят рутер го сменяха 2 пъти, накрая казаха да си купя аз, по-мощен, но се притеснявам, защото ус/вото е в стаята на детето.
Та, за сега ...просто извиках хората, да ми прекарат няколко точки за кабелен интернет...Но, и аз се интересувам от усилвателите, ако някой знае нещо конкретно-марка, параметри...ще съм благодарна, ако сподели.
ние ползваме https://www.tp-link.com/bg/service-provider/powerline-adapter/tl-wpa4220kit/
те реално са две устройства едното се слага там, където е рутера, а другото в стаята, където искаме да е добър обхвата.

[

# 4 039
  • София
При нас също се губи сигнала в едната детска стая и ММ предложи да сложи втори рутер.

# 4 040
Рутерът ни е 6-7годишен TP-Link с 3 антени и се замислих дали ще се сдвоят с усилвателя или ще трябва някаква конфигурация през админ панела на TP-Link...?
ние ползваме https://www.tp-link.com/bg/service-provider/powerline-adapter/tl-wpa4220kit/
те реално са две устройства едното се слага там, където е рутера, а другото в стаята, където искаме да е добър обхвата.

# 4 041
  • ВАРНА
в панелни апартаменти във вътрешните стаи направо умира безжичния  нет...то даже мобилните разговори накъсват!

Ако сте в панелка решението е жичен интернет навсякъде за всеки лаптоп - компютър....няма по-бърза и постоянна връзка в панелка от жичното свързване!

# 4 042
  • Варна
здравейте,
при опит да си инсталирам една игра /имах 4 инсталирани преди това/ ми даваше някакъв dll.error след хиляда опита, разбрах какъв всъщност е проблема, но не и как да го оправя

може ли да ми помогнете с това

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 21:38 от Missy™

# 4 043
  • София
Здравейте,може ли да ми кажете как се маха Wi-Fi от лаптопа.

# 4 044
  • ВАРНА
Е изключваш го от бутона на офф цъкаш. Или от менюто долу пак цъкаш уай фай -  офф.

При делл е много на близо бутона за изкл. на нета до бутона за заключване и затваряне на екрана и всеки път изключвам и интернета.

# 4 045
Преди време питах в темата за препоръка за монитор.
След известно "ровене" и проучване, стигнах до този модел.
Може ли мнение за него?
https://www.benq.eu/bg-bg/monitor/business/bl2283.html
Някой използвал ли е тези функции (eye-care технологии), които се предлагат на този монитор Motion Eye Care и Low blue Light? Има ли реален ефект от тях?

# 4 046
  • София-Младост
Боря Google таблици...има ли как в дадено поле да се направи препратка към мейла.
Например две колони, в първата е името, втората мейла...искам като въведа името, в другата да и излезе мейла, които е запаметен в контакти(в профила, където правя таблицата). Ох, що ли не си работя с ексел, май е по-лесно...
И има ли функция undo? Имам две стрелки, но не вършат тази работа.

# 4 047
Здравейте, искам да попитам има ли смисъл да се поправя счупен плазмен телевизор или по-добре да се купи нов? Работи, но екрана е на половина и на черти.

# 4 048
  • София-Младост
Здравейте, искам да попитам има ли смисъл да се поправя счупен плазмен телевизор или по-добре да се купи нов? Работи, но екрана е на половина и на черти.

Ако дисплеят се напука Пукнатините във външното стъкло нарушават целостта на матрицата и газовата смес свободно напуска своя „резервоар“. Не е възможно да се поправи такава неизправност. Само един изход е да купите нова матрица. Важно! Матрицата на устройството е почти същата като на самия телевизор, така че често е по-лесно да закупите нов телевизор.

https://service-bg.designuspro.com/gadgets/mozhno-li-otremontiro … ekran.html#kcmenu

# 4 049
И с нашия телевизор така се получи лятото.От сервиза ни казаха ,че нямало смисъл и друг взехме

Общи условия

Активация на акаунт