Кратки въпроси – бързи отговори

• 372 848
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 455
Няма ли упътване?

# 4 456
Тета,има,но в него пише само как да се свърже с телефона.Някак успях де,тръгна картина ,но пък сега не работи без да е включена в зарядното.Rolling Eyes

# 4 457
  • София-Младост
Създавам анкета в Google формуляри.
Има ли опция, ако на въпрос 1 е отговорено с Не, останалите въпроси да не се визуализират?

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 10:07 от Ала-Бала

# 4 458
Добър ден на всички.

От известно време все се каня да попитам един въпрос. Защо приложението на телефона ми Google Translate постоянно ме изхвърля? При вас има ли такъв проблем или само при мене е? Така не мога да преведа нищо.

# 4 459
Искам да фиксирам една снимка, преди да я кача, така че да не може да се разтяга.
Как ставаше това?

# 4 460
Добър ден на всички.

От известно време все се каня да попитам един въпрос. Защо приложението на телефона ми Google Translate постоянно ме изхвърля? При вас има ли такъв проблем или само при мене е? Така не мога да преведа нищо.
Нямам такъв проблем. Деинсталирай и инсталирай отново.

Искам да фиксирам една снимка, преди да я кача, така че да не може да се разтяга.
Как ставаше това?
Не те разбирам. Thinking

# 4 461
  • София
DeVa®,
 предполагам, че питаш за кода с който се оразмеряват изображенията тук във форума

не знам, дали ще стане, но опитай с твоята височина и ширина на снимката

[img width=135 height=100]

# 4 462
Не, не за такъв код.
Искам да кача снимка, която да не може после да се увеличава.
Във ФБ има такава опция, но не ми трябва за там.

# 4 463
Това не зависи ли от настройките на устройijвото, на което ще се отваря снимката. Не знам как ще ми забраниш на моя телефон да изтегля изображението и да си го разпъна Simple Smile

# 4 464
Не, не за такъв код.
Искам да кача снимка, която да не може после да се увеличава.
Преоразмерете си предварително снимката и намалете резолюцията до 72dpi за да не може след това да се увеличава без да се загуби драматично качеството. Като размери я докарайте до 300 пиксела по дългата страна горе-долу...

# 4 465
Това не зависи ли от настройките на устройijвото, на което ще се отваря снимката. Не знам как ще ми забраниш на моя телефон да изтегля изображението и да си го разпъна Simple Smile

Ами просто не може.
Поне за профилни снимки във ФБ съм виждала.
Не е до настройки на устройството.

Благодаря, Агент!

# 4 466

Ами просто не може.
Поне за профилни снимки във ФБ съм виждала.
Не е до настройки на устройството.

Благодаря, Агент!
Ако имаш предвид, че на някои хора профилните не можеш да ги отвориш в голям формат, това е така, защото Фейсбук не ти позволява да видиш голямата снимка, а виждаш само миниатюра(ниска резолюция) на голямата снимка.
Ето пример:

Виждаш малка снимка, но като кликнеш на нея ти се отваря голямата, но всъщност са две различни снимки с различна резолюция.

# 4 467
  • София
Можете ли да ми предоставите актуален телефон на интернет доставчика "Ипон нет" ЕООД, гр. София /бивш "Спиди нет"? Благодаря.
Търсенето ми  в интернет води към национален номер, който не се активира.

# 4 468
Търся следните процесор и видео карта:

amd ryzen 5 3600 6 core processor 3р59 GHz
Nvidia GeForce gtx 1660 super

Онлайн ми ги дава изчерпани. Защо-стари ли са, каква е причината?

# 4 469
  • Пловдив
Преди време като търсих и аз нямаше налични никакви видео карти...няма внос. Изчерпват се бързо заради това, че ги купуват заради копането на крипто валутата Simple Smile
Виж по сайтовете-приемат със записване. Ние  така купихме.

Общи условия

Активация на акаунт