Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 449
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 505
The DNS server is not responding.
Това ми дава.
С това описание само може да се налучква. Но някои рутери имат опция да кешират локално DNS резултатите за наскоро посещавани сайтове и това понякога прави проблеми. Може да пробвате да изключите тази опция от настройките на рутера.

Може да се пробва дали само DNS е проблема с команда ping 8.8.8.8 от терминал (cmd / конзола).

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 22:30 от bboiko

# 5 506
Няма смисъл.

# 5 507
  • Велико Търново
В темата за компютърни въпроси едва ли някой ще отговори. По-подходящо е да се пита във "Въпроси всякакви"
Аз не разбирам защо на компютърен въпрос да не се търси отговор в тема за компютърни въпроси.

Да, причината става ясна от следващото мнение.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 22:37 от DamaPika

# 5 508
Аз не разбирам защо на компютърен въпрос да не се търси отговор в тема за компютърни въпроси.
Защото след това имаше някакъв замотан и несвързан въпрос, че търсели някаква рускиня дето работела еди-къде-си. Ама някой е минал и го е изтрил.

# 5 509
Когато оставя лаптопа на стендбай повече от 8 часа, и реша да го ползвам, нямам връзка с рутера.
Кой номер Уиндоус е това?

Лаптоп в къщи дава, че е свързан с wifi, но дава, че няма интернет.
Ако имаш допълнително инсталирана антивирусна програма, опитай да я изключиш за кратко и през това време пробвай тръгва ли интернета.

# 5 510
Когато оставя лаптопа на стендбай повече от 8 часа, и реша да го ползвам, нямам връзка с рутера.
Кой номер Уиндоус е това?
Лицензирана Десятка, с редовни ъпдейти.

# 5 511
# 5 512
Ще го погледна това после кято го включа, благодаря!

# 5 513
  • София-Младост
И аз благодаря, оказа де, че синът ми нещо е направил от неговия комп. Оправи го и имам Интернет. Странно, че "засегнат" беше само един лаптоп.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 11:35 от Ала-Бала

# 5 514
Ефи, при мен е така
Скрит текст:

# 5 515
Виж допълнителните настройки, аз не съм с 10 и няма как да ги извадя.

# 5 516
Влез тук и виж. Там търси

# 5 517
Влизах, нищо не намерих, пак ще търся.

# 5 518
Имам външен диск с безценна /за мен/ информация. От вчера, при опит да го стартирам, се зарежда адски бавано и накрая, като опитам да вляза в някоя папка се изписва съобщение за fatal error. Има ли някакъв шанс да се възстанови информацията в него? Предимно видео файлове са.

# 5 519
SSD или обикновен харддиск?

Общи условия

Активация на акаунт