Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 237
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 520
Обикновен хард диск е.

# 5 521
  • София
Обикновен хард диск е.
Категорично препоръчвам да го занесете на специалист и той да ви свали файловете.

# 5 522
Обикновен хард диск е.
Категорично препоръчвам да го занесете на специалист и той да ви свали файловете.

Ще търся, благодаря! Ако имате някой предвид, моля да споделите. Още веднъж - благодаря! Simple Smile

# 5 523
Колко GB е? Обикновено възстановявам 95-98% от информацията, но не е евтино Sunglasses

# 5 524
Има много безплатни програми за възстановяване на изтрити или загубени файлове, които често могат да възстановят голяма част от данните. Може да пробвате някоя такава първо. Ще ви трябва и друг празен диск на който да се запишат данните.

# 5 525
Едно е да се възстанови изтрит файл, съвсем друго е да се извади информация от неработещ диск. Sunglasses

# 5 526
Даже са опасни такива действия понякога. Може тотално всичко да се затрие.

# 5 527
Писано е, че папките на диска се виждат и като се отвори някоя излиза грешка, тоест не е съвсем умрял диска. Като го занесе в някой малък сервиз е първото което ще опитат.

Шансът тотално всичко да се затрие така е минимален. Но да може и дори от това, че го е пробвала дали работи да се е затрило всичко. Но отново шанса е минимален.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 06:26 от bboiko

# 5 528
И коя е тази програма, която ще успее да прочете папките?

# 5 529
Какво е това дигитален портфейл"? С него можело да се плаща на Гурме-фестивала в София. Да не са биткойни?

# 5 530
# 5 531
Благодаря,Смит.

# 5 532
Здравейте,
въпрос за самсунг а32- след синхронизация със старото устройство(заради снимки и т.н.)се е синхронизирал и моят mail за samsung account,  а телефонът е на дъщеря ми
съответно, сега искам да сменя mail -ът за достъп ,но не успявам
единственият вариант,който намирам в момента е factory reset, но не ми се иска така...

# 5 533
  • София
Аз през хрома сменям мейла.

# 5 534
Имам въпросче.
Ако изтрия чат в месинджър, без да блокирам потребителя или да го махам от списъка и след време аз или той пише, ще си седят ли старите неща?
Да не е като вайбъра? Изтриваш и никога го няма повече?

Общи условия

Активация на акаунт