Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 216
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 535
Има ли все още микробус, с който от Терминал 2 може да отидеш до Терминал 1.

Колко време се пътува ?

# 5 536
  • София
Имам въпросче.
Ако изтрия чат в месинджър, без да блокирам потребителя или да го махам от списъка и след време аз или той пише, ще си седят ли старите неща?
Да не е като вайбъра? Изтриваш и никога го няма повече?
Изтриваш чата и нещата изчезват. Нали това е смисъла да изтриеш чат.

# 5 537
  • София-Младост
Има ли все още микробус, с който от Терминал 2 може да отидеш до Терминал 1.

Колко време се пътува ?
Има
https://sofia-airport.eu/bg/dostap/transport/
КАто гледам разписанието на Т84, който също пътува от Т2 до Т1 и спира на още 2 спирки, отнема 6 минути.

# 5 538
Добър вечер на всички.

Защо в текстообработващата програма Word и програмата за таблици Excel, се променят бързите командни комбинации? Имам предвид следното: бързите командни комбинации за копиране Ctr+C и пействане Ctr+P и също така други комбинации. И когато изключа лаптопа си или го оставя на standby режим, после като отворя тези програми, виждам, че командните комбинации са се променили. Пример: Копиране-Ctr+Insert, пействане Shift+Insert. Така и със запазване на документа. Дразнещо е и ми затруднява много работата ми. Трябва да проверявам как са се променили клавишните комбинации и после не мога да запомня как са се променили. С MS Office 2007 съм. Искам да останат постоянни тези клавишни комбинации Ctr+C,Ctr+P,Ctr+S и останалите комбинации.

# 5 539
Здравейте. Някой знае ли защо не получавам кода от двуфактната защита като смс на телефона си въпреки, че съм включила всичко от фейса?

# 5 540
Не може да не го получаваш, ако си въвела правилно номера си. И този код се получава само, ако влизаш от ново устройство или някой друг прави опит да ти влезе в профила.

# 5 541
  • в сърцата на децата <3
Препоръчайте ми мишка, силно препоръчително е да е в долната половина на двуцифрените числа, която да изкара повече от 2-3 месеца... Не ми трябват 73626 копчета, не ми трябва страничен скрол, не ми трябва свръхсензитивност. Само да не прескача (ползвам приличен мауспад, не е от това), да реагира нормално и да има период на полуразпад поне година. Ако няма такава - скъпа знам каква да си взема, ама не ми се дават толкова 😂😂😂

# 5 542
Препоръчайте ми мишка, силно препоръчително е да е в долната половина на двуцифрените числа, която да изкара повече от 2-3 месеца... Не ми трябват 73626 копчета, не ми трябва страничен скрол, не ми трябва свръхсензитивност. Само да не прескача (ползвам приличен мауспад, не е от това), да реагира нормално и да има период на полуразпад поне година. Ако няма такава - скъпа знам каква да си взема, ама не ми се дават толкова 😂😂😂
Вземи си мишка на Logitech. При мен работят с години.

# 5 543
Не може да не го получаваш, ако си въвела правилно номера си. И този код се получава само, ако влизаш от ново устройство или някой друг прави опит да ти влезе в профила.
Моя номер е и пробвах да влезна от друг телефон и не получавам нищо.Вече два пъти така.

# 5 544
Ма... какво ги правите тези мишки, моята е на 3 години поне! Как разпад и прескачане? Дори не ползвам пад и масата не е едноцветна. Eй я
https://www.technopolis.bg/bg/Mishki/Mishka-TRACER-ARTISS-WI-FI/p/564206
Скрит текст:

Скрит текст:

Моя номер е и пробвах да влезна от друг телефон и не получавам нищо.Вече два пъти така.
Ми не знам, не би трябвало. Пиши на съпорта.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 18:34 от Анонимен

# 5 545
Logitech Signature M650 Wireless
Аз си купих модела за "малки ръце", имат и за големи. Избира се също и между извивка за лява или дясна ръка.
Има много тих, почти безшумен клик, което за мен е важно, понеже цъкането ме дразни.
На пипане е приятна, качествени материали.
Цената беше около 30 евро.

П.П. В горния сайт я намирам за 73 лева. Сигурно може да се намери и на малко по-ниска цена.

# 5 546
  • в сърцата на децата <3
Ами явно попадам на калпави... Последната ми читава изкара някакви незапомнени времена, но за последната година и нещо смених поне 5 и сдават багажа буквално за под 2 месеца. От лидълски за 20-тина лева до "геймърски" за 50+ и вече шапка пари за мишка няма да дам. Дори не държа да е безжична защото лаптопа ми е на докинга и мога да си включа кабелчето. Ще видя базовите модели на Logitech, дано са здрави както едно време. Четох положителни отзиви и за Microsoft-ските, но там ми харесват само ергономичните, които пък са далече като цена...

# 5 547
Само копчетата ли се прецакват? Това е нормално и се оправя лесно и евтино.

Иначе има двама основни играча при мишките - Logitech и Razer. Моята е Logitech. Коя? Зависи колко ти се дава.

# 5 548
  • София
Минала седмица купих мишка Logitech от Технополис. Безжична, 30лв, имаше за малки и големи ръце, няма допълнителни бутони. Не е нещо красиво, но ми е писнало от красиви, които се скапват бързо. Но за разлика от едно-времешните Лоджитек, тази мисля, че ако я изпусна на плочките, ще се счупи.

# 5 549
  • в сърцата на децата <3
ЧревоУгодник, започва оптиката да прескача - на моменти чувствителността е нормална, на моменти - никаква я няма или е максимална. И това се променя в рамките на 30 секунди - все едно изостава от движението и после го наваксва. Ляв бутон - започвам действие (например трябва да оградя част от снимка, която обработвам) и в някакъв момент мишката изчезва все едно съм пуснала бутона и съм цъкнала на празното. При заспиване и събуждане на машината не открива мишката. Това са с тази последната, предишната пак имаше проблем с левия бутон, но и явно някакъв хардуерен проблем, защото смъкваше батерията за 2-3 дни (батериите ми са акумулаторни и зарядното им показва колко са заредени, така че изключваме опцията кофти батерия). По-предишната пък един ден просто спря да реагира... И така. Различни дефекти дават, затова смятам, че проблема не е в задмониторното устройство 😁

Общи условия

Активация на акаунт