Любители на Западнохайландски бял териер

• 1 145
  • 2
  •   1
Отговори
Има ли почитатели и собственици на тази порода? У нас като че ли е засенчена от йоркширския териер и други дребни породи. Приятелката ми ги обожава и иска да си вземем, обаче тя много обича да гушка домашните любимци, а чух че повечето уестита не обичали да ги гушкат? Вярно ли е това или както при другите породи си зависи от самото куче? Въпросът е резонен, понеже имат един такъв умиляващ външен вид и гаджето ми, а и аз не бихме се стърпяли да не гушнем едно такова прекрасно създание. Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 23:42 от Sporty88

# 1
Aз не съм собственик на Уести, но често се грижа за една представителка на породата. Нямам подобни наблюдения, любвеобилна си е, непрекъснато се намества до нас на дивана, а когато и позволяваме и заспива в лелото ни. Умира си от кеф някой да я гали и чеше.
Може да е изключение, знам ли? Тук са много популярна порода, съседите ни също имат Уести, мъжко е тяхното, до скоро почти всеки ден ходихме със сина ми да го галим през оградата. Радва ни се много.
Отредлно съседите на нашите приятели, за чието куче се грижим, имат също женска, ами и тя гледа взе да полегне до някой, за да я погалят.
Знам от моята приятелка, че кученцата от тази порода имат често проблеми с кожата, както и тяхната мома, имама някаква алергия ли, екзема ли, нещо като атопичния дерматит при хората. Току се възпалява, тя се разчесва и го разранява, та често е на лекарства и носи чорапчета, за да не си наранява.
Иначе куцето е много дисциплинирано и дружелюбно.

# 2
Ако знаеш как ми олекна. Приятелката ми види ли някакво такова пухче и е готова да го гушка с часове. Изплаши се, защото в интернет чела че са своентравни и не давали да ги галят, но явно си зависи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт