Отговори
# 75
Я стига пищехте за КС ooooh!

аЗ съм така newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Биби Heart Eyes Hug няма  Laughing свиквай с тая Mr. Green

Манка Hug Heart Eyes Laughing по добре от ветеран Mr. Green

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
Преведи какво има в предвид, че гледам чак се разтъркаля, бекле явно ще чака има в предвид, ама туй джас не го разбрах  newsm78 newsm78

# 77
Що ми се струва че ше утрепат брата на Махир Laughing

# 78
Малий, имаме и пристрастени - Ренку  Heart Eyes Лейди  Heart Eyes Верче  Heart Eyes

А пък Мима - Почетен член

Миме  Hug Heart Eyes ми сЪ зориш. Не ти требе да си ветеран. Друго си е да си ЧЛЕН, при това ПОЧЕТЕН  Joy Joy

Днес няма ли КГ?
Joy Joy Joy Joy а, аз съм млади4ка още Joy Joy На ветераните ше им дадем по некой космодиск и некоя и друга наколенка да не охкат дорде купонясват с младите Mr. Green

# 79
я да направим прочит на една детска книжка  Mr. Green

Drunk Drunk Drunk smile3546
Скрит текст:
Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

Ирко, залягай де Mr. Green

# 80
Май няма да има  newsm78
Мичоно, вземи го запри тоя дет все тръгва го мята туй сако, че вече второ копче ме пере в окото  hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532
Виж как хубаво си танцува  Joy мата дрехи и задръжки

# 81
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Преведи какво има в предвид, че гледам чак се разтъркаля, бекле явно ще чака има в предвид, ама туй джас не го разбрах  newsm78 newsm78
Eми тя май иска да каже, че ще почакаш...ама е беклерсен или чок белкерсен...много ще чакаш... hahaha hahaha hahaha

# 82
Eми тя май иска да каже, че ще почакаш...ама е беклерсен или чок белкерсен...много ще чакаш... hahaha hahaha hahaha
Тц Laughing аз ще чакам Laughing бклейджам Mr. Green я така го чувам Laughing

# 83
  • някъде из Врачанско
 Hug здравейте в пустинна буря шок и ужаст, как видите тези малки букви, дайте помощ,има ли начин да ги уголемя newsm78 и сега нямаме прожекция на огледален свят нали newsm78къде да ви видя кои сте на балкона или сме в мазето newsm78
важното е ,че все пак влязох, с много зор, ама си ви намерих
За Зиз- newsm51 smile3525 newsm51 поне китките са ни оставили
За Ирката- Hug newsm51 smile3525 newsm51
айде и аз да се обучавам за боравене с портала бг мама

# 84
Малее яко тъпо парче съм  Joy забравана от класа...оставила съм си ароматизатора включен от сутринта и прането в стаята а то пък мирише на омекотител и са кат влезнах у нас и е така  Shocked кат ме тресна една миризма смесица от 2-та аромата малееей глава ме заболя  ooooh! са до нощите тряя проветрявам  Sick

# 85
И горе и долу има потребители Peace кат натиснеш на тях и ти изписва кои са Peace

А за шрифта низнам Rolling Eyes

# 86
Малее яко тъпо парче съм  Joy забравана от класа...оставила съм си ароматизатора включен от сутринта и прането в стаята а то пък мирише на омекотител и са кат влезнах у нас и е така  Shocked кат ме тресна една миризма смесица от 2-та аромата малееей глава ме заболя  ooooh! са до нощите тряя проветрявам  Sick
spoko Joy Joy Joy Joy

# 87
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ, кво чуеш последно...бекейеджаз или белкейеджам...
Второто става, ама 1-вото не... Naughty
Джаз-за тях , джам- за мен...

# 88
Joy Joy Joy аз така в редките слу4аи кат си сложа в колата ароматизатор и после цялата смърдя на него ooooh!

# 89
Павлинче Hug Heart Eyes под заглавието има 3 бутона; ОТГОВОР : ВКЛЮЧИ ИЗВЕСТИЕ : ОЩЕ-кликни на още и там има опция за вдигане на текста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт