Отговори
# 630
# 631
Зизуна, да ти ги направи Влъх, тя скромничи ама ще ти го направи перфе  Heart Eyes
Аз още се мотам с моите, и няма мога днеска да ти направя  Crazy
Ама Мичоно, тя Зизуна от 3 месеца, може и повече да е така, ти много на време взе да се търкаляш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А, де, сега ги видох Joy Joy Joy Joy

# 632
Нимоа фана разговора  Crazy,затуй изчезвам че ми е скучно....айде до чао ви   
Hug Hug Hug лека

Аз отивам си гледам филм4е Party Party

# 633
Нимоа фана разговора  Crazy,затуй изчезвам че ми е скучно....айде до чао ви   [/b]
И аз лелче. Откакто сме с новата мама ми е чок зор и се чувствам не на място. Rolling Eyes
Абе какви са тези брой мнения, кои постове се считат за такива? newsm78

# 634
# 635
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нимоа фана разговора  Crazy,затуй изчезвам че ми е скучно....айде до чао ви   [/b]
И аз лелче. Откакто сме с новата мама ми е чок зор и се чувствам не на място. Rolling Eyes
Абе какви са тези брой мнения, кои постове се считат за такива? newsm78
Всяко мнение което постваш... Peace

# 636
  • София
 Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 637
# 638
  • София
Кво става къзларчетааааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug оф абе на мен нещо цял ден ми е много смотано Confused

# 639
Кво става къзларчетааааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug оф абе на мен нещо цял ден ми е много смотано Confused
Става и почва да ходи, ама нема кой да го води.... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 640
Оооо Йоанче. Hug
Зиз, преди се отброяваха броя на мненията само в отделни теми а сега майка на поступаш.  ooooh!
Така и не разбрах какви са тези рангове-пристрастен, ветеран и т.н. Ясно ми е, че мамата ни издокара с тях но по какъв критерий ни ги лепна като етикети не ми е ясно!!? Thinking

# 641
  • София
Здрасти Надеее Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Зизу мааааа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 642
Оооо Йоанче. Hug
Зиз, преди се отброяваха броя на мненията само в отделни теми а сега майка на поступаш.  ooooh!
Така и не разбрах какви са тези рангове-пристрастен, ветеран и т.н. Ясно ми е, че мамата ни издокара с тях но по какъв критерий ни ги лепна като етикети не ми е ясно!!? Thinking
Ми на определен брой поствани мнения се сменя и ранга...ама май ветеран е последното...не знам...така поне пишеше в правилата.... Peace

# 643
Мексикооооооо newsm44 newsm44 newsm44

# 644

Общи условия

Активация на акаунт