Отговори
# 660
  • София
Уууууу най-накрая да остане време и аз да си направя нови парцаля  ooooh!

А честити Hug Hug Hug много са готини Peace
Йо, мерси  Heart Eyes Hug Hug

Моля, моля ама аз така леко, може ли да се възползвам и аз от шивашките услуги, ако имаш време да? Rolling Eyes  bouquet

# 661
Санчоклет rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ирко честити Hug

Профи спешъл Heart Eyes

Скрит текст:

# 662

Уф аз си бях за Бразилия Crossing Arms
И аз бех за Англия Heart Eyes ама Mr. Green

# 663
  • София

Е hahaha абе футбол, няма сега и за тях да се ядосвам Crossing Arms Naughty Hug Hug Hug Hug Hug

# 664

Е hahaha абе футбол, няма сега и за тях да се ядосвам Crossing Arms Naughty Hug Hug Hug Hug Hug
Малко само Laughing

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Оф ooooh!, остай се! Бая време се чудих първата дума какво ли ще значи.  Joy Joy Joy
Новият вид на мамата страшно ми дразни зрението. Буквално не съм в състояние да намеря написаното в поста, какво оставало мониторинг да правя.  ooooh! Sick  #Cussing out

Ирче, честити ти парцаляци! Макар да не ги гледам, съм сигурна че са хубави. Grinning

# 666
Проф,първата дума е Памперса  Mr. Green

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Проф,Ренку, мерси  Hug Hug Hug
Ами Йо, какво искаш, ся ако е тоя брадатко, искам линкове за клипове, които са от порядъка на 4-5 минути, да не е като Влъха, ми даде линкове за по час- два серии, как да ги дръпна идея си нямах, после губя много време да търся дадените сцени с хубаво качество  Peace

# 668
Влъх,туй ся дет го искам е на клип ,който е минута и нещо  Naughty

# 669

smile3512 Оу, не видиш ли ко съм написала! "Бая време се чудих ..." - в минало време, а не че още се чудя.  smile3516

# 670

smile3512 Оу, не видиш ли ко съм написала! "Бая време се чудих ..." - в минало време, а не че още се чудя.  smile3516
базикам та  hahaha

# 671
  • София
Проф,Ренку, мерси  Hug Hug Hug
Ами Йо, какво искаш, ся ако е тоя брадатко, искам линкове за клипове, които са от порядъка на 4-5 минути, да не е като Влъха, ми даде линкове за по час- два серии, как да ги дръпна идея си нямах, после губя много време да търся дадените сцени с хубаво качество  Peace

Няма проблем Ирче Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes утре ще ги прегледам и ще ти пратя, а пък ти когато имаш време ще ги скроиш, не ми е спешно да знаеш Peace Heart Eyes

# 672

smile3512 Оу, не видиш ли ко съм написала! "Бая време се чудих ..." - в минало време, а не че още се чудя.  smile3516
базикам та  hahaha

Имам чувството, че нещо ти е тихо. Mr. Green hahaha hahaha

# 673

smile3512 Оу, не видиш ли ко съм написала! "Бая време се чудих ..." - в минало време, а не че още се чудя.  smile3516
базикам та  hahaha

Имам чувството, че нещо ти е тихо. Mr. Green hahaha hahaha
напрегнала съм се  Mr. Green

# 674
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами пращай Влъх, ама няма да ги направя сега, опиши ми подробно какво искаш и пращай с това и линка, когато съм свободна ще ги резна  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт