Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 384
  • 336
  •   1
Отговори
# 270
Ехоооо, какво прайти? Кой ще напуска? Съвсем съм изтървала края на интритата. Rolling Eyes

Никой , Чек, само вдигат гюрултия. Предбрачният договор, но и взаимната любов, знаеш как е Wink

# 271
  • Kопенхаген
Уж напускат, а пак се натискат да се връщат  Grinning

# 272
Аз се чудя как успява народът да чете и пише навсякъде, са ме шашнахте, че ходел и другаде.

# 273
Хм, случайност ли е, или наистина има някаква мода сред форумнозависимите да си издействат умишлено бан, защото не могат сами да проявят воля и да натиснат хиксчето горе вдясно?
Нещо много подозрително зачестиха случаите на умишлено грубото и арогантно поведение, които не виждам как иначе могат да се изтълкуват, освен като: "Хайде бе, няма ли да ме изгоните най-сетне, че сама не мога да си тръгна, а пък ми е много важно!"
Всъщност, разбирам ги и им съчувствам. Абстиненцията е жестока и трябва да се реже от дъно. Мдам.
Но ще е доста подло, ако след това тръгнат да се изживяват като жертви на политически репресии. Не, че и този филм не сме го гледали вече...

# 274
Имена, имена!

# 275
  • София
Натиснах лайка,за сефте  Party

Имена,имена

# 276
То и аз натиснах лайка за сефте  Flutter ама имена дали ще видим  Mr. Green

# 277
Няма да видите. Следете си форума пък.  Crossing Arms

# 278
Катито обича да се изсилва, ама пак не знам тя ли е?

Казвай, че ше ми отхаресват хората поста, Сию  Crossing Arms

# 279
  • Tам през Атлантическия океан
Nяма да напускам  Mr. Green
но вероятно няма да дращя толкова тук  Laughing вие пиеште , трупайте информация , нали е информационна платформа  Grinning Аз ще ви чета , ще се информирам  Mr. Green
Ако не намирам нещо тук има гугъл и други места  Peace

# 280
  • София
Може би става въпрос за потребителка, която се възмущава защо е заключена темата, в която пита "като как" да открие списъка с всички форуми и в която тема е отговорено на този въпрос. И в която чааааак сега, след толкова години, открива, че темите се заключват без писмени отчети от модераторите. И за която се чуди защо не е оставена за евентуални следващи индивидуални уроци, при условие че ѝ е даден линк към темата с такива въпроси, която е в друг раздел. А може и да съм в тотална заблуда.

# 281
Казвай, че ше ми отхаресват хората поста, Сию  Crossing Arms

Joy Няма , бе  Joy
Ама мо'ем ли да следим целиОт форум  Joy

# 282
To май нищо не прави този бутон. Не се вижда колко хора са харесали дадено мнение, още по-малко пък кои. Дано поне авторът на мнението да получава известие, че са го харесали, иначе напълно безсмислено става.

# 283
To май нищо не прави този бутон. Не се вижда колко хора са харесали дадено мнение, още по-малко пък кои. Дано поне авторът на мнението да получава известие, че са го харесали, иначе напълно безсмислено става.

вижда се, как да не се вижда? до датата над поста - сърчице и цифра за броя харесвания.

# 284
Ето, цъкнах ти едно сърчице за компенсация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт