Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 315
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
  • Galaxy 13197853088
Тъкмо щях да пиша нещо весело, че форума знае повече нас
и се стресирах, като видях аз къде съм се намърдал.

# 76
Нищо де, да се стреснем малко колко много инфо даваме без да се усетим. Simple Smile

# 77
Тъкмо щях да пиша нещо весело, че форума знае повече нас
и се стресирах, като видях аз къде съм се намърдал.
hahaha
Печелиш приза!

# 78
А какво е значението на групите и какво ни засяга има ли ни, няма ли ни в тях? Някакви конкретни ползи или вреди?
Не ми се обикаля и "отписва" наред. Където ще и да са ме сложили.

Старата визия вече я няма, така ли?

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 12:19 от птица

# 79
Labrador,  да не си в Бъдещи майки и ти  hahaha hahaha

Елица, виж как знаеш само - по-добре само тук, отколкото навсякъде

Aludra , Голяма работа пък  - нали са Аноним всички  Peace

# 80
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моите конкретни вреди са, че ми се предлагат теми, които не ме вълнуват, по натрапчив на мен начин.
(моля да не се коментира "натрапчив', аз не коментирам тези, които се възторгват)

# 81
  • София

Елица, виж как знаеш само - по-добре само тук, отколкото навсякъде
...
Къде съм писала такива подчертани тъпотии? Ако са твои "мисли", ги изразявай така, че да не се обвързват подвеждащо с моето име.

# 82
  • Galaxy 13197853088

...
и в Красива мама ...  ooooh!

# 83
joy,

Скрит текст:
какво и има на думата "натрапчив"  newsm78 ,че му пречи на някой ?

Да - честно казано и на мен не ми е приятно това, че са ни наблъскали по групи ,като сърнели... това определено не ми допада, ама как да е, майната му...  Mr. Green

Labrador, признавам си, не ти е комфортно  Flutter hahaha hahaha

# 84

Aludra , Голяма работа пък  - нали са Аноним всички  Peace

Да де, то защото сме анонимни уж, затова споделяме. Мен няколко пъти ме разпознават, а умишлено гледам да не давам инфо. Единият път по снимка на кучето, кояо бях постнла за малко в един форум. Е можеш ли да предположиш, че има хора дето са способни да разлпознаят куче? Аз хората не разпознавам като ги видя на снимка и в действителност.

# 85
За себе си мога да кажа,че новия face ми харесва Peace. Разходих се насам-натам Grinning нема лошо...все едно съм си направила освежаване на къщата Grinning

# 86
  • в морето до колене
и в Красива мама ...  ooooh!

Я си спомни, дали преди пет години не си похвалил червилото на някоя съфорумка.  
Или прическата... Wink

Дойде ред да търпиш неудобства заради кавалерски жест, май.

# 87
  • София
Моите конкретни вреди са, че ми се предлагат теми, които не ме вълнуват, по натрапчив на мен начин.
(моля да не се коментира "натрапчив', аз не коментирам тези, които се възторгват)
Там са само раздели, в които си писал някога, като естествено остава възможността да си коментирал някоя тема и тя впоследствие да бъде преместена в подфорума с турските сериали.
И не ти ги натрапват чак толкова, щом можеш да си ги редактираш и подреждаш по твой вкус.

# 88
Е, то е трябвало по някакъв признак да те сложат първоначално в група. Признакът е писал ли си или не. Няма как да знаят дали мнението ти е било възторгнато Simple Smile, не и автоматично, де Simple Smile

# 89
  • София
Освен това можеш и да се скриеш, демек да си следиш турските сериали без да си разваляш реномето.

Да - честно казано и на мен не ми е приятно това, че са ни наблъскали по групи ,като сърнели...
Изразът е "наблъскани като сардели," не сърнели... hahaha smile3544

Общи условия

Активация на акаунт