В къщи настана радост голяма, МАЙСКОТО бебче вече е в скута на мама

• 34 533
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
На мен коша си ми харесва, а и летният май има чупка при пълнл легнало. Но ще чакам да му опират и главата и краката и тогава ще го сменем.
И малкият почна да яде по често. Преди ядеше 130мл през четири часа, сега през 2,5-3часа. Отдавам го на жегите, защото почна да не иска чай между храненетата.

# 136
Здравейте,

писах през телефона - еми  #2gunfire не успях да го публикувам грррр #Cussing out
сега пак през компа...та снаха ми ме предупреди, че по време на жегите бебчетата хапват по-малко. При нас ситуацията е по-малко и по на често Simple Smile
а иначе Viktoria, ако сте на бибетон, дали не трябва да му смените нещо размера  newsm78
Teya премерих вътрешната част на коша  Rolling Eyes 75 см Simple Smile да видим до кога ще ни върши работа...
в крайна сметка ще трябва да го изтърпим, нали момиченцата сядали по-късно, та ще си траем там.. baby_neutral baby_neutral за момента се вози спокойно, щипе едни играчки и най-често спи

# 137
И за това се сетих monicat  обаче уви не става работа.
Нашите шишета са на Тommee Тippee взех и биберони с две капки идват и много та и купих специални за от 0+ месеца, но с променлив дебит от 1 до 3 капки та детето да си дърпа колкото иска.
Дано проблема да е от там ще пиша как е минало и дали има ефект но щом и при
Соник е така, а те се кърмят може  проблема да е в друго та ще видим!

# 138
Здравейте!

Малката също от няколко дни яде по-малко от обикновено, преди ядеше по 130-140мл., а сега хапва 100-120 мл. и не може да издържи 3 часа, иска да яде на 2-2,5 часа. Снощи даже яде през нощта, нещо което не беше правила от 2 седмици. Днес е и много нервна, не спря да мрънка и да рита с крачета цял ден, почти не е спала от 7:30 сутринта. Отдавам го на топлото време, оставила съм я по боди с късо ръкавче и чорапки и съм я завила с тънко одеалце, но в стаята е 27 градуса, които сутрин падат най-много до 25.

Ей момичета, как сте след градушката вчера? Тук си беше страшно, изолацията на къщата изглежда все едно някой е стрелял с картечница по нея, даже не искам и да си помислям какво щеше да стане, ако тази градушка ни беше сварила някъде по градинките.Ние днес не излизахме извън двора, понеже навсякъде е затрупано от листа и клони, а и на мен нещо не ми понесе миризмата, заболя ме главата.

# 139
Здравейте,
Mishka сега като споделяш си обяснявам нощните пробуждания и хранения ( макар че едната вечер след ваксината бяха инициирани от мен, исках да я проверя за температура и за всеки случая малко да я нахраня- отделно й действа успокоително)
Тази вечер стана в 3, хапна и заспа та чак до 8:30 Simple Smile
В деня на градушката си бяхме в къщи, тя спеше след ваксина, че и аз бях задрямала успоредно Simple Smile
С това шашаво време гледам да сме близо в радиус до дома, ако изведнъж завали...

# 140
  • Нови Искър
Добро утро мами  Hug
Искам да питам мамите които кърмят  baby_neutral , успяхте ли да замразите известни количества кърма и ако да опитвали ли сте да давате на бебчо от нея... ?С това кърмене най-много през 3 часа с бебка не може да излезем никаде, докато излезем и се прибираме в тези жеги аз се потя, тя се поти и на вън ми е почти невъзможно да я хране  Crossing Arms а пък и от потта се чувствам толкова мръсна и солена, че не мога да предложа на беби гърдата без да се измия Naughty та си мислех ако излизам за повече време и си извадя от замръзените запаси и и предлагам дали ще ни се получат нещата  Thinking как мислите, вариант ли е  newsm78

# 141
aztinai замразила съм 25 пакетчета по 180 мл. Утре съм намислила да размразя едно и да тествам как ще го приеме като вкус
Иначе като количество не е много, но ако както бях се усъмнила, че се разболявам, щеше да ми стигне за една седмица докато евентуално бех на АБ
Ще дам един пример - като излизаме на по-дълга разходка с таткото през уикенда, след като я нахраня в 9:00, изцеждам известно количество (не повече от 50-60 мл) и като сме на вън при първо огладняване и давам това мляко (то за 2-3 ч не се разваля) и така разходката ни трае около 4-5 часа без притеснение. Прибираме се на време, така че да може за следващото хапване да се възползваме от удобството на дома Wink

Утре ще пиша отзиви как е приела размразената кърма (иначе съм опитвала кърма стояла 1 ден в хладилника, после затоплена на водна баня - изяде си я като пич  Joy baby_neutral)

# 142
  • София
Аз този път нямам никаква замразена кърма, изобщо не ми се занимаваше да цедя. Ако се наложи да сме по-дълго навън, просто я кърмя, където ме свари. Макар че гледам да го избягвам де, изобщо не ми е удобно да кърмя навън в тия жеги. То и вкъщи ми е трудно, адски топло ми става като се залепим една за друга и започвам да се потя ужасно.

С Ники имах доста замразена кърма, но пък той не я искаше и накрая я изхвърлих.

Да ви се оплача - Ники го приеха днес в болница с двустранна пневмония. Cry Не знам откъде го залепи туй чудо посред лято. Казаха, че не бил много зле, но има опасност да се обезводни /повръща заради храчките и кашлицата/. Много ми е мъчно, че не мога да съм до него... Добре поне, че казаха, че ще го пуснат да е у дома за събота и неделя.

# 143
  • София
Соник, много неприятно. Надявам се бързо да се оправи баткото   Praynig

Аз мислех да замразявам, но дефакто имам 2 пликчета и ме домързя. То толкова време отнема, а и като го знам малкият как не приема шишета и биберони и не съм сигурна, че и кърма ще пие.

Гледам да не съм толкова дълго навън или кърмя в колата. Веднъж пробвах в парка, но не е за мен. Stop

Замислила съм се напоследък за малко ангелче. Какво ли прави? Като се сетя за нея и чак ми става неудобно да се оплача, че аз само едно гледам, пък тя с четири...

# 144
  • София
И аз се сещам за нея от време на време. Надявам се, че са добре и се справят някак с бебоците.

# 145
Ох, Соник, бързо оздравяване на малкия юнак  Hug
За кърмата - събирана е основно през 1м когато производството бе повече от потреблението  baby_neutral сега рядко има какво да се цеди, най-много някоя сутрин да има напрежение от дълга пауза вечерта или като споменах епизодично за разходка
Tartleta как минахте ваксинката? Спомена температура...

# 146
  • София
Много тежко, добре че мина. Вдигна 37 и малко следобяд и лепнах нов куулпач, но вечерта стана над 38 градуса, та прибягнахме към тайлол. Макс гледаше като пиян. Два дена беше мега кисел, пищеше и ми ке караше с бебешкия си език. И по-лошото - не можеше да заспи дори на ръце... с триста зора се унесе и след 10 мин пак буден. Едвам го изтърпях.

# 147
  • Варна
Здравейте! И ние минахме вчера двете ваксини, беше ужасно. Сашко много плака, но с лепенките куул пач заспа. Но след 3-4 часа такъв рев рева милото, неутешим. И аз ревах с него. Нищо не го успокояваше около 30-40мин, целия се зачерви, хрипаше и пъшкеше дълго след това. После цяла нощ не е спал, стряскаше се много, държах го цяла нощ от 12 до 5 на ръце. Дигна малко температура - 37,7 и дадох пак панадол. Днеска е крививък и пак се стряска ама не толкова. Надявам се да не е така на всички ваксини  Sad
Иначе е пораснал 1,600кг и 6см и вече е 6,250кг и 62см - голямо момчееее  Heart Eyes
Пожелавам на всички, които не са минали ваксините, да ги минат много леко  Praynig Peace

# 148

Милите деца  Kissing Heart Дано следващите приеми ги минат с усмивка. На нас ни предстои другия месец и от сега ми е свито как ще ги понесе.

Соник, бързо оздравяване на баткото  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 149
Здравейте, на 40-ти ден бяхме наддали 1200  гр. и 4 см, т.е от 49 см вече сме 53 см. Спим през нощта а през деня бодуваме, 10 дни преди да станем на 2 месеца хапваме 120-130 през 2,5-3 часа. На смесено хранене сме

Общи условия

Активация на акаунт