Мамчета благодаря ви за бързите отговори. Засега няма нищо само киха, но тя си кихаше и преди. Ние с мм не се навираме мноого много около нея и сме с маски когато сме в близост до нея. Тук е малко ограничено откъм лекарства, но мисля да си поръчам от БГ, тук и даваме ТРАН(олио от дроб на треска). В края на месеца имаме и ваксина, мисля че в БГ се казва шествалентна ваксина
Тук няма детски лекари, малката е при нашият ЛЛ а той е …...
Ами засега е това ако има нещо пак ще се допитвам до вас благодаря за отговорите още веднъж
Дано да ни се размине с грипа.

еййй тая тортичка ако можех да я хапна...хаххаха че усещам как съм загубила 10 грама докато спя тая нощ и трябва да ги наваскам хаххаха 
Жалко за случилото се ....понякога живота е гаден 
Аз точно за една седмица заместих млякото с пюрето изцяло на обедното ядене.
За чай...не съм сигурна какво може да пият за сега но физиологичен разтвор може.
А сгва ли се , какво е- я дай малко инфо моля те за него.
Моя Тео реагира на "дребус "
и дано и вие излекувате скоро сополките. 
Вчера Тео стана на 5 месеца и ето ви една малка почерпка за негово здраве
Че точно преди нас имаше едно и каза че било като дробче. Каза да му вкарам за следобедна закуска млечна безглутенова каша. Отделно между храненията да му правя прясно изцедено сокче от ябълка и морков. От другия месец да вкарам и месото и щеми обясни за жълтъка. Тъй като иммаоще кърма каза сутрини вечер от нея. То и аз мислех така или иначе до към 6-ти месец и след това да спря да кърмя, че вече ми е много тегаво това все да внимавам какво ям, да не мога да спя като хората щото тея мойте шамандури все ме подпират и за това съм почнала да спя по гръб, да не мога да съм по дълго време навън щото трябва да се цедя, а и с тая помпа напарво ми окапаха ръцете...То май най много тя ме натоварва ама като си взех ръчна така е

.
, днес го смесих с пюре картоф с морков, къде яде, къде плю, резултатът е голяма мацаница. Аз да ви питам, с какво изкарвате петната от пюре по дрехите на бебето
? С другите нямам проблем, но този морков няма отпиране. Хем веднага го натърквам с бебешки сапун и оставям да се накисне хубаво, после търкам като луда и накрая пак остава по някое петънце
.
. Съсипах една жилетка и един панталон, малката удари с ръка лъжицата и цялото съдържание се изсипа върху нея. Ще трябва да си направя цял списък, какво да взема от София, че тук някой неща ги няма изобщо, а при други изборът е ограничен. Например няма никакъв избор от обувки за не проходили бебета, показаха ми едни ботички в черно или бяло и това е, 3 вида космонавтчета и т.н.
аз пък съм "за" писмото. Моментът е труден, но пък със сигурност ще зарадва жената...
от моркова няма отърване ...бих опитала с нещо за махане на петна, но едва когато дрехите са за "ахивиране" т.е. няма да се носят повече и преди да ги прибера от ежедневна употреба

симфлорикса или там както се казва, остана за края на месеца
Голяма мъка ми е да я будя сутрин, тя спи като пънче, в просъница я кърмя и после преобличане, в кошницата и в колата пак сън...
за сега вечер след баня ще продължа да мажа с мустела хидра, и без това е на привършване...пък в края на месеца ще питам пак (уж
)

Човека пак е вечно гладен, вече не знам какво да го правя това дете! По 190мл. АМ , 6 пъти + 80гр. пюре + 40гр. плодово и мрънка гладен, яде си ръцете, реве неистово, чак се задушава...Мисля си понякога да му дам някоя пържола, току виж спре. Вчера го претеглих 9200кг.
Вчера на разходка всички му се радват, колко пухкав бил и сигурно си мислят, че аз го тъпча! Ужас! 
За пюрето с месо според мен поизчакай, раничко е. Давай кашички, кисели, има време, нека да навърши 6 мес..А и пуешко или заешко съм чувала, че са по-подходящи, но мнения много, ти знаеш кое е добре за твоето бебче.

), дай й подаръчето. Просто не я оставяй в такъв труден момент за нея.
Иначе се кефеше полуседнал, ама явно много му дойде информацията за околния свят и заспа 
Толкова е бял, че хората около мен ми викат "яяя какво бяло бебе, не го ли вадиш на слънце
". Хич не знам догодина като идем на море, какво ще го правя