В къщи настана радост голяма, МАЙСКОТО бебче вече е в скута на мама

• 34 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Хайде всички вън, вън, вън  Flutter утре , като захладнее, ще пишем  Blush повече

# 631
# 632
Извинявaм се зa предишния пост телефонa ми нещо се шегивa с мен. Мonicat нaвън сме  Simple Smile ходихме нa доки 6700гр. 63см. кaзa че сме от дребните сегa спинкaме че вaксините ни изморихa a aз вече се чудя къде дa идa и кво дa прaвя но ми е жaл дa я сaбудя

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 15:47 от djufinka

# 633
[quote author=kmi7 link=topic=786972.msg29285155#msg29285155 date=1413909080
  За мъжкия тоалет нищо не казвате.Само аз ли се тормозя с тази процедура?
Питах майка ми като жена с опит(имам двама братя), но тя не помни да е правила кой знае какво.
[/quote]
На нас педи ни го забелва пишлето по малко всеки месец. Аз само го почиствам с риванол всяка вечер.

# 634
Добър вечер мами! От зеленчуците досега съм въвела тиква, морков, картоф и пащърнак като всички и ги правя аз,  според вас какво още мога да добавя? Чудя се чушка дали може, печена или варена? Иначе от другите зеленчуци си изяжда едно от малките бурканчета незнам колко мл е и после си дояжда с кърма.

# 635
  • София
Можеш да въведеш тиквичка, а също и зелена чушка. Аз чушката я пекох във фурната, обелих я и я пасирах. Варена също може предполагам.
Другият вариант е сега да въведеш 2-3 плода или някаква каша и след това пак да се върнеш към зеленчуците.

# 636
  • Майна Сити
Момичета, няколко майки тук ме питат слагам ли вече детето в проходилка, че сме почти на 6м. Естествено изгледах ей така  Shocked , защото ми се струва адски малък за нея. Разрових се в нета и се оказа, че май аз съм недоразбрала и наистина можело на такава възраст. Все още нямаме такава придобивка, но взех наистина да се замислям. Вие какво мислите по въпроса?

# 637
  • София
Ники го сложих в проходилка за първи път на 8м. Сега ако изобщо ползвам пак ще изчакам дотогава, преди това е рано според мен, а и според ортопеда ни.

# 638
  • София
Добър вечер,

Спи дълбоко малкият разбойник. Мм ще готви тази вечер и аз разпускам  Sunglasses

За момчешкия тоалет, ние сме до никъде. Аз и не мога да го правя. 2 вечери се опитвах - еми аз му докарвам ерекция на бебето  ooooh! Таткото уж се мъчи, но за 2 месеца почти нищо не сме направили и не знам....

Мишка, не съм се засегнала, разбира се. Просто го мисля детето какво ще яде. Май имам поне напредък с преходна чаша, та ако това стане, бих могла и мляко да пробвам така да давам.

Иначе захранването малко потръгна. Сутрин давам слива с банан и изяжда по половин бурканче горе долу и го харесва. Сливата я въведох да регулира, а банан той сам се захрани и добавям да не му е много кисело.
На обяд успях до 3/4бурканче да стигна, но само с тиква или тиквички. Сега ще мъча да слагам и малко картоф вътре, дано го пробутам. Иначе ми остава и пащърнак да въведа.

Стеф, зелени чушки, броколи и целина мисля можеш. А после спанак, царевица и карфиол. Всичките варени.

Джуфинка, браво на вас. Много сте мънички наистина, но важното е че сте здравички и наред.

Pancake, огромен мъж отглеждаш ти. Пу пу. Той направо си е утроил и учетворил теглото   Simple Smile

Днес като за последно направихме една дълга разходка. От утре студ ни чака. Направо не ми се мисли  Nature Snowman

# 639
  • София
Ужас, едва обяд е, а вече ще изперкам Crazy Туй малкото заспива за по 20 минути, не се наспива, но по незнайни за мен причини се буди и съответно е супер кисела. Сега лежи на дивана и вика с пълен глас. ooooh!

Дано вземе да спре да вали скоро, щото иначе лошо ku-ku

# 640
  • София
Соник, днес и при нас е така. Съчувствам Hug

# 641
  • София
Ау каво затише?
Как сте с малчовците в този студ навън?
 Дано с малката нагодим режима към хладното време, че както е свикнала да спи по 2-3 часа навън, днес беше тегаво без следобедната дълга разходка.
Но пък посвирихме на пиано на таблета  Laughing

# 642
  • София
morning
Привет от мен, недоспала до безобразие... Зверчето цяла нощ се буди през час и окончателно стана в 6.20. Ако продължава така, не знам как ще я караме като сменим времето в събота. Тия зъби я побъркват направо и мен покрай нея. Само като дам панадол се кротва, обаче пък не смея да го давам много и затова страдаме и двете. Rolling Eyes

Студ, не студ, аз вчера се видях принудена да изляза все пак. Следобед спря да вали и понеже положението вкъщи беше вече нетърпимо навлякох и себе си и малката и хайде навън. Мерих улиците час и половина, но поне тя се наспа. Днес обаче ще си взема шапка и ръкавици, че вчера ми измръзнаха ръцете и главата.

По обед сме на консултация при педи, да видим колко е порастнало зверчето.

# 643
Добро утро,
Соник дентокинд не ви ли е от помощ? Аз съм го давала макс три пъти до сега и то вечер почти към полунощ, когато се е случвала зъбна криза и до 15 мин след това заспива   newsm78
Майка Зайка мнооооого сте сладки  Heart Eyes и благодаря за идеята  Hug свалих и аз този ап -пощуря от кеф бебока  baby_neutral
Да използвам затишието да си допия кафето  Flutter
При нас нищо ново...с мъка го ядем това пиле, но главно заради моркова и картофа. Вчера реших да сложа малко кърма да се втечни консистенцията...ама пак зор беше яденето. Няма как, това е по програма. След обяд дойде ред да опитаме круша. Дано е по-сладка от ябълката.
Като цяло вече започва да предявява някакви претенции по отношение на храната  Thinking
В понеделник сме на нефролог и ортопед, четвъртък на симфлорикс или там каквото е ...дано има малко пауза след тази ваксина ooooh!
Вън не смея да я изкарвам, мн студено ми се вижда... Местим се от стая в стая, проветряват по-често и така...количката е сгъната в коридора  Tired да видим кога пак ще я приведа в действие
Поръчах едни дрешки онлайн + якенце с долнище та са малко по -зимни и тогава може би по-смело ще излизаме.  Peace

# 644
  • София
Привет, и ние имахме тежка нощ. Събуди се в 11 и до 1 и нещо не можа да заспи.
Иначе имаме прогрес с мъжкия тоалет. Явно мм се е потресъл, че моите интервенции са довели до епекция и вчера го хвана и почти цялата работа свърши  Laughing

Със захранването сме си все така. Половин до 2/3 бурканче пробутвам в зависимост колко му харесва, но дотам. Продължавам с опитите.  Crossing Arms

Соник, ти като спомена за дентокинда, че трябвало 30мин преди или след ядене и аз се зачетох в опаковката. Такова нещо никъде не пише. На дормикинд го има, но за дентокинд аз поне не виждам.

Майка зайка, много сте готини. Кажи какъв е тоя ап, да посвирим и ние?

Мони, и аз мисля малко да изчакам с излизането да се аклиматизира. Имам разни дебели жилетки, както и космонавт мече, но след последното боледуване ме е страх. Той макс не може да спи добре в количка, та не ми е това драмата, но поне се разнообразяваме двамата. Иначе го хващат лудите следобед.

Имаме си нова игра. Почва да се пъне да става и мрънка. Подавам ръка, набира се и сяда. Седи си сам, хваща си някаква играчка и почва да я бута, да я отдалечава от себе си. В един момент тя отива далече, той губи равновесие и се пльосва. После мрънкане отново да стане. И така цял ден  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт