Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Момичета дайте предложения какво да купя на новородено бебче. По точно братовчедката на мъжа ми ще си има момченце края на октомври, живеят в САЩ имат възможности всичко необходимо да му купят. Майка и ще пътува след месец и нещо искам да изпратя подаръче за предстоящия нов член, но се чудя какво?
Нещо компактно за превозване в багаж. Май на мека играчка съм се спряла, но все пак ще ми е приятно да видя и вашите предложния.
Благодаря за съдействието  bouquet

# 496
  • Sofia
Някоя плюшена играчка, която пее български песнички или разказва приказки (ако в семейството се говори български, естествено).

# 497
  • Бургас
Някоя плюшена играчка, която пее български песнички или разказва приказки (ако в семейството се говори български, естествено).

Добра идея, но таткото е американец, не зная как ще възприеме това Rolling Eyes

# 498
Момичета дайте предложения какво да купя на новородено бебче. По точно братовчедката на мъжа ми ще си има момченце края на октомври, живеят в САЩ имат възможности всичко необходимо да му купят. Майка и ще пътува след месец и нещо искам да изпратя подаръче за предстоящия нов член, но се чудя какво?
Нещо компактно за превозване в багаж. Май на мека играчка съм се спряла, но все пак ще ми е приятно да видя и вашите предложния.

Наши приятели скоро чакат бебче и съм им харесала тази пеперуда (даже гледам сега е намалена). На мен лично ми хареса, че има стимулация на различни сетива - различни материи за тактилните усещания, различни цветове и огледало за зрителна стимулация, пискалка за слуха и има дъвкалка, която може и да се крие.

# 499
  • Бургас

Наши приятели скоро чакат бебче и съм им харесала тази пеперуда (даже гледам сега е намалена). На мен лично ми хареса, че има стимулация на различни сетива - различни материи за тактилните усещания, различни цветове и огледало за зрителна стимулация, пискалка за слуха и има дъвкалка, която може и да се крие.

Преди време бях взела на една бебка тази кукличка http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Play-Grow-Friend-Emily/dp/B000I2Q … p;keywords=Lamaze , на живо много по красива и голяма. Детенцето си играеше доста време с нея. Меси за предложението удачно ли е за момченце - пеперуда...., иначе е много хубава Heart Eyes

# 500
Ами то май даже се води светулка, а не пеперуда, ама дали е удачно за момче не знам. Предполагам си зависи от родителите, иначе то децата разлика не правят така или иначе Simple Smile

# 501
На моето момче му купих същата пеперуда, светулка или там, каквото се води и дори не ми е минало през ум, че може да е неподходяща. От месец и нещо много се занимава с нея, откакто фината моторика му се подобри, преди това не я отразяваше много, много. Закачила съм я на количката да виси, но по-често вече е в ръцете му. Много шарена и весела, доволна съм от покупката. Взех я през януари, тогава беше 4,49 паунда.  Peace

# 502
Аз вчера си взех грил тигана и съм изключително доволна. Малките, които не се трогват никога от пържоли още докато ги метна и почна леко да мирише веднага скокнаха да проверяват какво се случва Laughing Мнооого съм доволна и накрая се изми перфектно, повечето падна само от врялата вода. Бях се доста притеснила за почистването след тукашните отзиви, дано и занапред така да си се чисти Praynig Сега ще почна да се оглеждам за някой гювеч Crazy

# 503
Знаете ли в испанския вип дали имаше акция за World walker by Birkenstock?  Аз пазя доста мейли, но не намирам за тях.

# 504
  • Варна
Само в италианския.

# 505
  • Бургас
Здравейте!
Някой ползва ли КД за поръчки от Германия. Не мога да се ориентирам как да попълня адреса, по-точно моето име. Трябвало да е на втория ред от адреса, а в полетата на Амазон.де няма 2 реда... или няма значение кое къде е писано.

# 506
Първи ред- Vor und Nachname -Edocks Limited(ID:17)
Втори ред-Firmen Name- тук пишеш твоето име-KD
 и надолу адреса....

# 507
  • Бургас
Благодаря, а за град пиша Gutweiler, което в сайта на КД е означено като Ort?

# 508
Аз пазарувах за първи път от немския преди наколко дни. Добавих си адреса на превозвача в английския сайт, после само го избрах в немския. Много лесно стана.

И от мен един глас за пеперудата. От три месеца до осем-девет някъде беше любимата играчка на моя син. Изкарваше по цял час на шезлонга да я премята и лигави.

# 509
  • Къде ли не
Благодаря за съдействието  bouquet
А защо е необходимо да го пращаш по майката. Не е ли по - удобно да им го поръчаш направо от американския амазон? Така ще може да поръчаш и нещо по - обемно. Аз съм пращала  5-6 пъти и винаги нещата протичат съвсем гладко. И ако решиш да направиш така, аз препоръчвам ето това http://www.amazon.com/Tiny-Love-Take-Along-Sunny-Stroll/dp/B000S … eywords=baby+toys имаме го и беше чудесна играчка, която може да се поставя къде ли не. И пеперудата я има http://www.amazon.com/Lamaze-Play-Freddie-Firefly-Along/dp/B000I … F4/ref=pd_cp_ba_2

Общи условия

Активация на акаунт