СПЕШНО КАРДИОЛОГ ВАРНА

• 1 498
  • 2
  •   1
Отговори
На баща ми му поставиха диагноза  "хронична обострена тотална сърдечна недостатъчност, Н 2-3, III Ф.К. по НИХА, дегенеративна клапна болест. Високостепенна аортна стеноза. Умерена аортна инсуфициенция. Калциноза на нитрална клапа. Умерена нитрална и трикуспидална инсуфициенция. Хронично предсърдно мъждение ВНRA III бах.необструктивна КБ. Придружаващи заболявания артериална хипертония".  Казали са му, че трябва възможно най-скоро да се оперира, но аз бих искала да направим консулт с още поне двама специалисти и Ви моля да ми препоръчате добри кардиолози във Варна.

# 1
Баща ми го оперираха в кардиологията на св. Марина. Не си спомням точно името на лекаря, нищо че говорих с него по телефона. Направиха му 5 байпаса, около 7 часа беше операцията.
Много сме доволни, добре се грижиха за него. След болничното лечение също беше на ниво.
Незна от къде сте, но вземи направление и отидете на преглед там.
Тази клиника ми беше препоръчана от приятелка, чийто баща също беше опериран там.

# 2
  • Варна
На ул. Дрин 1, има Кардиологичен център. Аз се преглеждах при д-р Димитрова, а до колкото разбрах има и по-възрастен доц. , който преглежда, но сега не си спомням името му. Щом за консултация с още някой лекар както искате, попитайте там за свободен час. Кажете, че е спешно обаче, така ме приеха същия ден мен, че имах някаква болки, които слава богу не бяха от сърцето Peace

Общи условия

Активация на акаунт