Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 663
  • 964
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Ние също имаме депозити в ПИБ и няма да теглим.

# 826
Медиите бълват информация с имена на банки. Вече пред 3-та банка има опашки. Няма ли кой да им забрани това безумие!  ooooh!

Да забрани кое безумие? От вчера циркулират далеч извън медиите, мейли, смс, обаждания. Медиите да мълчат ли? Могат само да призовават гражданите да не теглят и да не се поддават на паника.

# 827
  • София
Значи хората все пак теглят, не само проверяват условията.

ми теглят. щото като се нареди опашката (от проверяващи условията) отвън, който мине и я види, веднага хваща телефона и почва да върти като луд на цялата рода и познатите си - бегайте да теглите.

това е то ефектът на доминото.

отдавна съм на мнение, че глобалните комуникации са много лошо нещо.

# 828
Amalleira, така би трябвало да реагират всички мислещи хора.

# 829
  • Варна
Не е истина и не мога да повярвам колко прост народ сме! Ще ми пусне някой на мен смс, че банката ми фалира и ще хукна аз като заблудена овца да тегля пари! Ама коя съм аз, някоя специална особа ли, че ме информират лично! Кой толкова се е загрижил за мен и за моите спестявания?! Кой гледа сеира сега, дърпа конците и разпада цялата държава?

# 830
  • I want it all and I want it now.
Някой , който ще извлече доста дивиденти от ситуацията.

# 831
  • София
Скрит текст:
Значи хората все пак теглят, не само проверяват условията.

ми теглят. щото като се нареди опашката (от проверяващи условията) отвън, който мине и я види, веднага хваща телефона и почва да върти като луд на цялата рода и познатите си - бегайте да теглите.

това е то ефектът на доминото.

отдавна съм на мнение, че глобалните комуникации са много лошо нещо.

Не са виновни комуникациите за липсата на мозъчни гънки.

# 832
  • Бургас

Останалите банки определено са на плюс. В момента масово се откриват сметки и се внасят огромни суми в незасегнатите банки.

# 833
  • I want it all and I want it now.
Те ще пуснат слухове и за останалите банки. Laughing
Още другата седмица. Това , няма да е краят.

# 834
  • Berlin
Е, ще се прехвърлим в ПИБ тогава. Laughing

# 835
  • Варна

Останалите банки определено са на плюс. В момента масово се откриват сметки и се внасят огромни суми в незасегнатите банки.
Определено не са банки, защото видяхме как лесно се фалира банка - преди с вестник, сега с смс и мейл. Не искам да си го мисля, а камо ли да вярвам, че има чуждестранна съседна (или не чак толкова съседна, ако ме разбирате) намеса.

# 836
  • Beyond the Frontiers
Не знам за мозъчните гънки, но....масово ни звънят клиенти със следния коментар - аз съм в моята банка и искам да ви наредя пари, но тук ми казват да не го правя....От средностатистически гражданин не може да се очаква да е финансово грамотен, но банковите служители в другите банки да правят такъв коментар, как да го наречем.

# 837
  • София
Хм, дали.... моите наблюдения са, че и от другите банки теглят..... щото логиката на стадото е: щом банката Х затвори, а после взе че и банката Y затвори, я да отскоча аз до моята банка Z и да изпреваря останалите и да си дръпна паричките

# 838
  • Sofia
Аз пък съм бясна какво вършат безброй агенции за разузнаване, прокуратура, МВР??
По цял свят сигурно има мафиоти, желаещи нещо да разклатят, ама нали затова има власти и закони!
Цацаров е първа писта при някакви смешни случки, а сега къде е?
Какво е направил?
Резултати кога?

# 839

Имам приятелка която работи в банка. Цяла сутрин опашки да внасят, сега опашки да теглят  Stop
Няма оправия

Общи условия

Активация на акаунт