Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 658
  • 964
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Извинявам се, че пак досаждам с въпрос, но може пък да е полезна информацията - депозитите са гарантирани до 100 000 евро, това ясно, а за кого важи? За фирми важи ли? Или е само за физически лица?

# 961
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Явно не съм абонат на точния мобилен оператор, защото смс не съм получила  Joy, а дребните ми спестявания са в ПИБ Simple Smile Бих загубила всичко, което имам, но смятам, че всичко е "вятър и мъгла" ... Само паника се създава, а не е нужна на никого ...
И на мен ми е много чудно как се изтеглиха 800 мил. за един ден като могат да се теглят до 10 000 лв. на ден, ако искаш повече - трябва да се подаде 2-3 преди това заявление ... Не съм много силна по математика, но 800 000 000 / 10 000=80 000 човека  newsm78 Не ми се вярва ... От друго идват изтеглените пари, а не от хорицата с дребни спестявания ...

# 962
  • Разпиляна във въображението
Само колко такси за теглене е взела банката, спестила от лихви.

Дано двата дни да са достатъчни и психозата да отмине.

# 963
http://dif.bg/ - Ето сайтът на фонда. Многократно беше отговаряно на този въпрос, но четете сами директно от първоизточника.

# 964
Смятах, че е нормално да съществува дискусията, обсъждаща изключително наболял и актуален проблем, разискван във всички медии и по всички канали за комуникация, както онлайн, така и офлайн.
Смятах, че е редно да има тема с мнения, целящи туширане на паниката и внасяне на разум и спокойствие (радвам се, че има и такива мнения).

За жалост, преднамерено или без (у)мисъл продължават да се бълват мнения, противоречащи на законите на държавата ни, които, умишлено или не, насаждат допълнително напрежение и подпомагат разпространяването на слухове.

Виждам и че доста от потребителите, пишещи тук, смятат, че темата трябва да бъде заключена.

Продължавам да не споделям тезата "няма тема - няма проблем", но с оглед спазването на законите, както и с цел форумът да не се превръща в допълнителна среда за разпространение на съобщения, предизвикващи паника, които все повече зачестяват, заключвам темата.

Съвсем личният ми призив, не като администратор на сайта, а като човек, е: "Моля, не се поддавайте на провокации! Мислете!"

Общи условия

Активация на акаунт