Север-Юг - тема 19

• 21 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Айрче, не знам дали миналата година е получил Кенан ... може.А ако тези са вървежните им дизита  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 421
Е ги и тия - оставих ви за няколко часа и оп 50 и кусур нови отговора  ooooh! Нема да ви чета сега, че нямам поуър  Rolling Eyes
Инче Heart Eyes как каза една дружка в друга тема-То аз отпуска трЕа си зеЕм да ви изчетем,
аре бегите легам си  rotfImao rotfImao rotfImao tooth tooth tooth tooth tooth

# 422
Добър вечер! Прибрах се аз вече, благодаря ви за подкрепата!  Hug
Не е Извънземното, но е много симпатичен, мил и възпитан. Умно момче, скромно и най-важното : над 185см е, щом е по-висок от мен.  Mr. Green
Гледам тука наградите обсъждате - за какво да ходи нашия? Той влюбен сега...  Heart Eyes  Няма време за такива неща. (В рамките на шегата естествено.) Гушкам ви!

# 423
Е ги и тия - оставих ви за няколко часа и оп 50 и кусур нови отговора  ooooh! Нема да ви чета сега, че нямам поуър  Rolling Eyes
Инче Heart Eyes как каза една дружка в друга тема-То аз отпуска трЕа си зеЕм да ви изчетем,
аре бегите легам си  rotfImao rotfImao rotfImao tooth tooth tooth tooth tooth

Мани бе Ван4е аз бръмнах малко по гората и вие се уляхте  Joy Утре ще ви посветя следобяда, са бегам да спим
Лека на всички  Hug Heart Eyes

# 424
Айрче, не знам дали миналата година е получил Кенан ... може.А ако тези са вървежните им дизита  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ами имат някакви награди с Берг, ама не знам дали са пеперуди WinkА Тия Слънцата много ги гледат  Simple Smile

Алекс, честито Wink

Инке, Ванче лекинка Hug Hug
Аз съм при Кузей Mr. Green

# 425
Айрче, не знам дали миналата година е получил Кенан ... може.А ако тези са вървежните им дизита  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Фенче той и сериалът му Хулигана взеха дооооста награди.
Алекс а пеперудки в стомаха имаш ли, защото ако е така значи всичко е ОК?!
Лека на лягащите. Grinning

# 426
Я, кажете сега кои са всички спечелили? newsm78

За Серенай и Тойгар разбрах. Харесвам ги и двамата. Peace
Серенай съм я гледала само в "Сезони на любовта", но добре се справи момичето, поне за мен.
В ПО с Чаги-не съм ги гледала, не ми е останало време да го загледам сериала. Joy
Поглеждам в темата му от време на време.  Peace

Халит, кой беше тоз, от ВВ ли? newsm78

Тойгар- за него каквото и хубаво да се каже...все ще е малко, професионалист от класа. Peace

Алекс, ами като за първа среща, май добре е минало, а и като е висок...
май има шанс момчето?! Hug

Остана ми за днес само две, три неща за Къванч и ролята му в СЮ да споделя и съм си и по план и по график. bowuu Wink

# 427
Инче, Айрче, Наде, Марги  Hug Heart Eyes
Има шанс, има. И пеперудки имам много преди тази официална първа среща. Благодаря ви много, силно ви прегръщам! Лека нощ! (И синеоки сънища!)   bouquet

# 428

Няколко думи за Къванч...
Нямам фенски пристрастия, не само към него, нямам към никого.
Нямам отговор на въпроса- защо?
Иначе певци, певици и не само- имам, фен съм на много, но за артистите в сериалите на комшиите съм в ролята на ничий-фен и пълно без-фенство...

До СЮ бях гледала 3 сериала на Къванч и в трите ми хареса, предложи ми нещо ново и различно с героите си.

В СЮ новото което разбрах за него е, че може да свири и да пее. И то добре за мен. Още повече, че и сам Ферхат Гьочер /който ми е любимец/  се е изказал ласкаво за него, дори е поискал да запишат нещо заедно/това в темата тук го разбрах/ та доверявам се и на професионалната му преценка все пак за муз. възможности на Къванч.  

Любимата ми негова песен/и други има, ама друг път тях/
http://www.vbox7.com/play:7d6eb6aa93
Ferhat Gocer - Ayrilsak Oluruz Biz - Разделени ще погинем (prevod)

Към любимата ми роля от ДЗ- като Халил, сега прибавих и тази на Кузей от СЮ!
С Кузей направо бях ей така... не, че още не съм...

Ролята му в СЮ е емблематична за мен/поне до момента/ за размаха на възможностите му като актьор. Силно драматична и полярна на всякакви емоции и чувства. Героят му разгърна целият спекър на възможни отношения, взаимоотношения, реакции, действия, поведение.
Богат образ и пълно пресъздаден от играта на Къванч.
Къванч притежава, владее умението да привлече и задържи вниманието на зрителя, нещо повече да го накара да мисли, да чувства и да преживява с героя му в едно.

Невероятно и резултатно партньорство и с всички свои колеги от екипа и в останалите роли:
Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil, Zerrin Tekindor, Kaan Taşaner, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Merve Boluğur, Nusret Senay, Ozan Akbaba, Nihan Okutucu, Serhat Teoman, Hale Soygazi и други.
С екипите по сценария: Ece Yörenç, Melek Gençoğlu и режисурата: Mehmet Ada Öztekin, Nezaket Çoşkun Sevinç

Екип като колеги-професионалисти пред камера, екип и като колеги- приятели зад камера и резултата е налице- един страхотен сериал-СЮ!

Поздравления за всички, поздравления и за Къванч!

Особено ме впечатли и сработването му с Ойку като екранна двойка. Млада и с по-малко опит актриса, която в неговата компаниия показа на какво е способна също. А затова освен нейните собствени качества са необходими и предразположението на Къванч за нея като част от двойката, а както е видно/поне за мен/ то е било максимално. Само един професионалист може да помогне, да даде възможност на друг свой колега да покаже професионализма си също. Само един наистина професионалист не се плаши и страхува от професионализма и на някой друг.
Затова и за себе си аз определям Къванч като професионалист- и като собствени умения и като работа в екип.

Има обичта на феновете си, но и на фенове е случил.
Както той сам не се величае, не го величаят и те.
Защото това не променя и не намалява уникалността и неповторимосттта на Къванч!

Къванч ми даде толкова цветност и пъстрота в преживаването ми с героя му в СЮ- Кузей, че
ако можех бих му казала...браво и благодаря г-н Къванч за този невероятен герой който ми подарихте като зрител!

Но това, че не мога не ми пречи пак да кажа...браво и благодаря на Киво!

Спокойна почивка и до среща отново!

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 02:59 от margita9

# 429
Добро утро милинки,хубав ,слънчев,летен ден желая от сърце на всички Hug Heart Eyes Hug

И сега спешъл за Алекс,подаръче за доброто представяне в даскало и за Убавите пИпИруди в корЯма
Скрит текст:

# 430
Добро утро, татлъ кебапи! (Не знам какво би трябвало да значи, просто събрах двете думи. Нека не ви обижда, казах го с цялата си любоФ!  Mr. Green)

Марги - хард звучене има тая песен, харесва ми. И на Киво би му отивало такова!  Hug
Ванче - благодарско миличка, знаеш как да ме зарадваш!  Hug Heart Eyes

# 431
Добро утро, прекрасни мои!  Heart Eyes Hug
Алекс  Heart Eyes много се радвам за теб ! Толкова е хубаво да е влюбен човек ...
Марги  Heart Eyes благодаря ти от сърце за хубавите думи за Кивчо и за феновете му! Наистина ме трогнаха ...  love001 newsm51
Благодаря и за песента!
Ванче  Heart Eyes Hug wavey благодаря ти и на теб за клипчето - много хубава песен ! Нищо, че е специално за Алекс, и аз се почувствах поздравена  Laughing
ето го и самото интервю с Ферхат, ако някой не го е чел
Скрит текст:
Kıvanç'la seve seve düet yaparım

Kıvanç Tatlıtuğ'un TV dizisinde yorumladığı 'Bul Getir' türküsünü, ilk kez konuk olduğu radyo programında dinleyen Ferhat Göçer; "İnanamıyorum" diyerek ekledi: "Kabul ederse 187'nci düetimi seve seve onunla yaparım"

Yeni albümü 'Seni Sevmeye Aşığım'la Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a konuk olan Ferhat Göçer; 187'nci düetini kiminle yapacağını açıkladı. Hopdedik Ayhan, yayında; Ferhat Göçer'e, Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kuzey Güney' dizisinde seslendirdiği 'Bul Getir' isimli türküyü dinletti. Hopdedik Ayhan'ın "Sana bir ses dinleteceğim. Sence bu kim ve türküyü nasıl okumuş?" sorusu üzerine; Ferhat Göçer şu yorumu yaptı:

KİM BU GERÇEKTEN?
"Kim olduğunu bilmiyorum ama sesi güzel. Belli ki çok tecrübeli değil ama ses rengi gayet iyi, yumuşacık bir yorum... Çok dobra dobra okumuş. Kim bu gerçekten?" Türküyü söyleyenin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu öğrenen Ferhat Göçer, şaşkınlığını "İnanmıyorum, çok güzel, vay canına!" sözleriyle ifade etti. Hopdedik Ayhan'ın "Kıvanç'la düet fikri nasıl olurdu? 187'nci düet onunla olur mu?" sorusu üzerine kahkaha atan Göçer; "Neden olmasın? Kabul ederse seve seve" dedi.

По време на интервю с музиканта Ferhat Gocer за една радиостанция водещият ме каза, че ще му пусне една песен и той трябва да познае кой пее и да коментнира изпълнението и пуснал "Bul Getir", която Къванч изпя в последния епизод на "Кузей Гюней"...
След като чу песента, Ferhat Gocer каза: "Не знам кой е това, но гласът е много хубав. Личи си, че няма голям опит, но тембъра е много добър. В заключение бих кала, че е много откровен! Кой е това?"
Тогава водещият му каза, че това е Къванч, което много изненада Ferhat Gocer и той каза: "Не мога да повярвам, страхотно, уау!" Тогава водещият го попита какво мисли за идеята да направи дует с Къванч, който за него самия би бил номер 187. Ferhat Gocer се засмя и каза: "Защо не?! Ако той приеме, за мен би лило удоволстие!"

от англ. - tuparowa

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 09:14 от queen_fenka

# 432
 wavey wavey wavey
Алекс, Grinning от сутринта ме усмихна с тези пеперуди. Heart Eyes Нека не спират да пърхат в теб.
Скрит текст:

# 433
Наде  Heart Eyes Hug wavey благодаря за кафето!
още  интервюта за тези, които се интересуват от личния живот на Киво
Скрит текст:
Вчера вечерта се проведе празненството по случай 60 годишнината на УНИЦЕФ. Екипът на Star Tv Süper Starlife се срещна с домакина на събитието Къванч Татлъту.

Попитан за новогодишната нощ, която той прекара с Азра Акин в чужбина, той каза: "Отпразнувах Нова година като всички, беше хубава, спокойна нощ, трябваше да се върнем в Истанбул на следващия ден заради натоварената ми програма. Предпочетох да отида във Виена, няма някаква специална причина, просто е близо.... През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"

Къванч изрази радостта си да бъде част от събитието и каза: "Толкова знаменитости бяха събрани тук тази вечер да подкрепят УНИЦЕФ, наистина бяхме щастливи да имаме възможност да помогнем на децата."

Къванч, който стана посланик на добра воля на 28 г. се счита за най-младия УНИЦЕФ посланик. Той каза: "Преди 2 дни говорихме с майка ми докато ме изпращаше на работа относно това. Напоследък не съм бил толкова щастлив, нейните думи бяха толкова специални и ме накараха да осъзная още веднъж какво съм направил, тя ми е толкова скъпа"

Къванч няма представа, че е най-известната знаменитост през 2011 според центъра за наблюдение на медиите МТМ тъкато не чете вестници. Когато репортерите го информираха, той каза: "Просто се опитвам да си върша работата, аз живея просто, благодаря, че ме избрахте".

Къванч свири на саз и пя в "Кузей Гюней" и много хора изразиха възхищението си. Както обикновено той беше много скромен в коментара си и каза: "Всъщност аз мога да свиря малко на пиано и мисля да се усъвършенствам в това, но свиренето на саз беше само за филма."

Къванч беше попитан за загубата на тегло, той отговори: "Слава Богу, съвсем здрав съм и нямам проблеми с теглото".
Скрит текст:
Kivanc Tatlitug, стана посланик на добра воля на УНИЦЕФ за Турция

http://haberevet.com/haber/20120106/474 ... -oldu.html

Статията отразява пресконференцията, на която официално беше обявен избора на Къванч за посланик на добра воля на Уницеф.
Неочаквано за актьора, е бил запитан за венната служба, което леко го е смутило. Председателят на Националният комитет на УНИЦЕФ за Турция - Prof. Dr. Talat Halman, е излязъл от ситуация с хумор, като е подчертал, че военната служба за Къванч започва още сега /визирайки ангажиментите му в организацията/ - "Още сега започва службата му...Марш, марш... предстои голямо движение". В същия шеговит стил Talat Halman е съобщил, че е особено щастлив и горд, че Турция ще има за посланик на добра воля именно Къванч, в когото е влюбена.... Турция. "Мъжете му завиждат, жените го обожават и обичат.... И аз искам да съм като него", шегува се Halman и допълва: "Голямо щастие е за Турция да има такава звезда. С Къванч можем да помогнем на децата по света и в Турция, да се работи от душа и сърце. Благодарим му, че прие каузата"
Съобщава се и инициативата на 5.01.2012 да се проведе благотворителна вечер и търг за кампанията "60 години с децата", където Къванч ще предостави два от часовниците с неговия подпис.
"Децата са нашето бъдеще. Те ще вземат, каквото им дадем..."Той подчертава, че аукциона не е просто събиране на пари. За него това е духовно дело, защото всички средства са за международните програми на Уницеф и за децата.
Всички са забелязали вълнението на Къванч по време на пресконференцията. " Преди всичко съм щастлив и се гордея, че ще работя за защита правата на децата чрез Уницеф - споделя той. Важното е да сме последователни в целите си. Да се протегне ръка и да се помогне на всички деца, без разлика на религия, възраст, език..без расови предразсъдъци..това е важното. Признавам, винаги благородно съм завиждал на посланиците на добра воля в Турция, защото винаги съм искал да правя същото."
Къванч е отговорил и на въпроси, относно часовниците, които са в синьо и с неговия подпис. " Часовникът е необходим аксесоар за всеки, мъж или жена... Часовникът е чудесен подарък. Аз направих такъв на моята майка, баща, близки...". На аукциона Къванч предоставя два часовника в мъжки и женски дизайн.

# 434
Добрютро Hug Hug Hug

Алекс Hug, какви са тия татлъ кебапи, Joy Joy ние сме тънки наденички Joy
Ама пък много ми хареса песента на вашия любимец, Ванче Heart Eyes
Наде мерси за кафенцето Hug
Фенче Heart Eyesмерси

Вижте сега аз на каква закуска ви каня, да ви почне хубаво и слънчево седмицата Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 09:50 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт