Север-Юг - тема 19

• 21 148
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Наде,   Hug
Направо не е за вярване мойта, нямам и думи...

Хубави моменти от двата сериала си ни предложила...
благодаря, вярно... че ми идва на ум за мореее...

Виждам и Джоли,  Hug  на балкона, специален поздрав и за нея!

Какъв е усмихнат и щастлив и Гюней в началото на сериала и исторчита му...и как да предположи човек, че не само своята усмивка ще загуби, ами и тази на толкова народ около него ще помрачи...

Фенче,  Hug
Ааа, сега вече не са ми странни снимките, да- супер са! Благодаря за инфото!

Приятно гледане на Перла! Hug

# 451
Ехооо заперлили ли сте се  hahaha Ама много ми е сладък Киво на млади години! Толкова е непринуден  Heart Eyes ама пък таз Берил как я издокараха тоооолкова мазна незнам  #2gunfire

# 452
Инче  Heart Eyes Hug wavey ми много е сладък, да - ние за какво мислиш се заразихме от Кивоманията още в Перлата ?
тук говори за героя си Кузей
Скрит текст:
Каква е разликата между Кузей и предишните Ви роли?

Това е малко по-различен характер. Не искам да кажа, че е „по-дълбок“ и по този начин да пренебрегна предишните си роли, но бих казал, че Кузей е по-труден за разбиране в сравнение с другите.

Защо е труден за разбиране?

Мисля, че е по-трудно да бъде разбран човек с такава култура (поведение).

Вие срещнахте ли някакви трудности в разбирането на Кузей?

Разбира се, че да. Става инцидент и той отива в затвора вместо по-големия си брат, той го прави заради бъдещето на брат си, за да му позволи да успее. Много е трудно да се разбере такъв характер, то докато работех върху него, разбрах едно нещо - много хора живеят при същите обстоятелства в Турция, може би някои лежат в затвора вместо други. Опитах се да пресъдам грубия им живот и неприятности чрез Кузей. Не казвам, че „играя“ Кузей, тъй като много често се опитвам да го разбера и всеки ден откривам нещо ново за него. Това няма да свърши. Като пъзел, затова много се наслаждавам да разбирам Кузей.

Поставяте ли Кузей на различно ниво от другите си роли?

Не. Всичко, което съм направил, е много важно за мен, самият аз съм много избирателен. Винаги разсъждавам много дали да приема работата или не, дали ще намеря себе си в нея или не. За мен не е достатъчно да бъде просто задоволително, да говорят хората за мен никога не ми е било цел. Но Кузей има нещо различно – той е наранено дете. Всъщност ако има възможност и малко самочувствие, той би направил много хубави неща. Той е много умен, трудолюбив и може да прави всичко. Но хората имат предразсъдъци по отношение на него, много хора като него, знам това.

Вие и Кузей имате ли нещо общо?

Нищо общо нямаме. Но за мен е прекрасно чувство да го откривам.

Получихте много награди за тази роля. Току що получихте наградата за най-добър актьор на Ротари клуб, как се чувствате?

Разбира се, че е страхотно! Трудно е да го изкажа с думи, но това е много ценно за мен. Мисля, че това е третата или четвъртата ми награда. Не можахме да отидем на церемонията, тъй като имахме снимки, така че ни донесоха наградите тук, но не това е важно. Благодарността на зрителите е нашата награда, не знам какво може да направи човек по-горд от това неговият филм да бъде избран за най-добър. Няма нищо по-ценно от това, значи си вършим добре работата, направили сме нещо хубаво, на което и ние самите се наслаждаваме и винаги се забавляваме, правейки го.

Станахте ли грубиян като Кузей?

Не, но мога да бъда Къванч само един ден в седмицата, деня, в който почивам. Опитвам се да разбера Кузей 6 дни в седмицата, нещата, които прави, ходовете му, начина, по който си държи телефона, начина, по който говори, жестовете му, израженията на лицето му. Харесва ми или не, тези неща остават с мен, защото съм него през повечето време. Но нямам неговите проблеми.

Като говорим за начина на държане на телефона, представяли ли сте си, че толкова много ще се говори за такъв дребен детайл?

За мен това е наистина дребен детайл, помислих си: „Кузей си държи телефона по този начин“ и просто стана. Никога не съм предполагал, че хората толкова много ще го обсъждат.

Вие ли го измислихте?

Първо искам да кажа, че сценарият е написан много добре, Едже и Мелек са две големи майсторки в това отношение. Много е важно да се справяш с това, което те са написали. Настрани от сценария, начина по който Кузей сяда, става, говори, думите, които не може да изрече, начина на държане на телефона, всичко това аз го измислих и ми доставяше голямо удоволствие да ги съзвавам тези неща. Не знам колко далеч ще отидем в следващите епизоди, но аз все още имам много да дам и нямам търпение да ги показвам едно по едно.

Вие казахте: „Аз съм Къванч само един ден в седмицата“. Един ден достатъчен ли е за семейството Ви, за приятелите Ви, за Вас самия?

Честно казано не е достатъчно. Човек може да направи много малко нещо за един ден. Има семейство, близки приятели, личен живот... Опитвам да хвана колкото мога. Разбира се нямаше да е лошо да има повече време (смее се).

Имате ли възможност да гледате „Кузей Гюней“?

Понякога да, понякога не. Но продуцентската компания ми изпраща всеки епизод на двд, за да мога да го гледам.

Освен сериала ще снимате и филм, но го пазите в тайна...

Снимките ще започнат скоро, ще говорим за това когато му дойде времето...
интервю с Флоранс
Скрит текст:
KIVANÇ TATLITUĞ ÇOK GÜZEL İNSAN

Reklam filmine dönersek... Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmak nasıldı?
- Çok güzeldi. Kıvanç, çok iyi ve profesyonel birisi. Ayrıca çok güzel bir insan. Karakterinin de çok iyi olduğunu gördüm. Son derece de centilmen.
Bu projeden önce onun hakkında bir şeyler biliyor muydunuz?
- Onun işi ve modellik kariyeriyle ilgili bilgim vardı. Burada çok tanınan bir oyuncu olduğunu da öğrenmiştim.
Brad Pitt mi daha yakışıklı Kıvanç Tatlıtuğ mu desem?
- Yaş grupları çok farklı bir kere. Biraz zor soru oldu, sessiz kalayım (gülüyor).
[...]

Интервю в "Хюрриет" с Флоренс Йожен: Yol sorduklarım eve çaya davet ediyor

Питат я какво е да работи с Къванч на което тя отговаря че много и е харесало, той е много добър и е професионалист. Също е много красив. С много добър характер и джентълмен... Питат я дали е знаела нещо за него преди съвместната им работа, тя отговаря, че не е знаела, но като е дошла е разбрала че е известен артист. Задават и въпрос кой е по-красив: Брад Пит или Къванч, на което тя смеейки се отговаря, че са на различна възраст и е трудно да отговори на този въпрос ...

# 453
Пропуснах нещо...не е по темата, но е важно... Thinking

Днес е ден на национален траур заради жертвите от наводненията... Rolling Eyes

Скрит текст:
12 души намериха смъртта си след природната стихия, 12 семейства са почернени с болка от загубата си... Rolling Eyes

Моите съболезнования за близките на жертвите и съпричастност с пострадалите! Rolling Eyes

Не знам какво повече да напиша, може би подходящ е един стих на...
Недялко Йорданов - Бог да пази България!

Бог да пази България

В тоз политически хаос
един се е скрил като щраус,
друг е размахал юмруци
за да разчиства боклуци.
Трети е тръгнал да тропа
на портата на Европа,
а пък четвърти продава
бедната наша държава.

Някъде там, във килера,
като кутре под миндера
плаче и бие на чувство
бившето наше изкуство.
Чухте ли писъка жалък -
дъвче последния залък
както беззъбата баба
дъвче коричка от хляба.

Бог да пази България
в тази безумна лотария,
за да изтегли билета,
в който се крие късмета.
Бог да пази България
в тази безумна лотария,
за да изтегли билета,
в който се крие късмета.

Всеки във днешните кризи
пази и двете си ризи -
Господи, кой ни наказа
с толкова дива омраза?
Даже Светаго Духа
вятърът го издуха
от всичките нас до един -
Амин!

Бог да пази България
в тази безумна лотария,
за да изтегли билета,
в който се крие късмета.
Бог да пази България
в тази безумна лотария,
за да изтегли билета,
в който се крие късмета.

Бог да пази България!

Източник:

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 15:32 от margita9

# 454
Скрит текст:

Въпрос: Смятате ли, че тази тенденция за създаване на звезди ще продължи? Мислите ли, че имаме звезда днес?
Отговор: КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ е най-голямата звезда за мен. Макар че предпочитам сериали, в които се разказва за жени, любовни истории и големи къщи, а неговият нов сериал е по-мъжки. Гледам го само заради Къванч.

Източник: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx? ... goryID=138

Скрит текст:
Сериалът Север-Юг е изключително важен за Къванч Татлъту

Каналите представят продукции като АшкъМемну и КГ, които поставят актьорите като пред изпит. По този начин разбираме какво е тяхното развитие.

Най-добър модел на Турция за 2002 г. и най-добрият модел в световния конкурс, след успеха на "Гюмюш", Къванч Татлъту извървя оттогава дълъг път .

В "АшкъМемну за по-пасивната роля на Бейлюл той получи Златна Пеперуда за най-добър актьораграда , в началото на Север-Юг Къванч колебливо се срещна с емоционалния и невъздържан характер на Кузей и трудностите се отразиха на лицето му. Но постоянството в разработването на ролята и чрез усилена работа Къванч успя да хване характера, да му придаде естественост, и да го развие като уникално.

В края на сезона героят му изглежда съвсем различно и успешно и твърдо стои на екрана. Последната сцена, изиграна с помощта на Ръза Коджаоулу, е съвършено предаване на смес от болка и гняв в чувствата на героя на Кузей. Също така за успеха на сцената допринася добре подбраният звук и музика.

Превъплъщенията на Къванч преминаха през романтиката на *Гюмюш*, терзанията на героя в *АшкъМемну* и невъзможността му да се пребори за любовта, за да достигнат сложния и непредсказуем характер на Кузей.

Последното предизвикателство за актьора е филмът на Йълмаз Ердоан *Сънят на пеперудата*, в който се разказва животът на болния от туберкулоза талантлив турски поет. Но въпреки трагичната му смърт, творбите му не губят своята мека и нежна красота. Филмът има претенции да се съревновава със заглавия от световното кино.

Физически актьорът преминава през различни метаморфози, от позакръгления плейбой към стегнатата мускулатура на боксьор, до нежния и болнав образ на поета. Въпреки че става актьор на случаен принцип, подбран от модните среди поради физическата си красота, Къванч не се оставя на тази случайност и преминава школата за актьори Лячин Джейлян и доказва, че работи здраво.

Сравняван с Крисчън Бейл, особено при постоянната загуба на тегло поради изисквания на ролята, заради която търпи жертви и лишения, по същия начин се превъплъщава в характера на героя си.

Къванч заслужава аплодисменти за твърдостта на характера си и за усилията, които полага, за да се развива успешно. Той може да служи за пример на много от своето поколение.

Скрит текст:
Според MediaCat, личността, ползваща се с най-голямо доверие, в изследване проведено за септември, е Къванч. Той е на Първо място с 19%. През юли е бил втори с 19.8%. MediaCat celebrity güven endeksi

Скрит текст:
Къванч Татлъту: Не искам да имам връзки, изградени върху лъжа!
27 април 2013, 15:47 | --reklamen-spam--

Актьорът стана известен с филма "Забраненият плод"

„Аз съм зодия Скорпион и интуицията ми е много силна”

Един от най-обичаните турски актьори Къванч Татлъту е категоричен, че не би искал да има връзки, изградени върху лъжа. „Ако има проблем, винаги предпочитам да говоря открито. Не искам да имам връзки, изградени върху лъжа, независимо дали са с хора от семейството ми, приятелите ми или някой, който е влязъл в живота ми. Винаги искам да говоря с хората открито, искрено за всичко”, казва в интервю за списание „ELLE” той.

Звездата от сериала „Забраненият плод” не крие, че харесва естествените жени. Шанс да грабнат сърцето му нямат дамите, които се преструват или пък в 8 часа сутринта изглеждат така, все едно току-що са излезли от фризьорския салон. „Не харесвам и манията да се купуват скъпи маркови дрехи. Аз предпочитам да пазарувам от магазини за втора употреба, особено тези в Европа. Обичам обувки и кожени якета. Една дреха, колкото и скъпа и маркова да е, е хубава само защото ти я носиш, а не защото цената е висока”, отбелязва секссимволът, пише prekrasna.bg.

На въпроса дали ще се жени и дали родителите му коментират тази тема, Къванч отговаря: „Родителите ми са прекалено тактични хора, че да намекват за женитба. Предполагам, че имат такива очаквания. Никога не сме си говорили обаче за това. Разбира се, че биха се радвали да създам семейството, да имам деца. И аз се надявам това да се случи. Но тези неща не се планират като да отидеш да купиш домати от пазара, това е съдба”.

Турският актьор разкрива още, че интуицията му помага страшно много. Казва, че е типичен представител на зодия Скорпион и винаги усеща кога ще се случи нещо лошо. „Като усетя нещо лошо или присъствието на човек, който не ми допада, всичко около мен потъмнява. От очите на човек разбирам много неща. Очите не лъжат”, допълва той.

Въпреки че вече е доста известен по света, Татлъту не обича да говори за себе си. Казва, че е като всички останали. А запитан дали е задължително в живота му да има жена, за да се чувства щастлив, той отговаря: „Аз съм достатъчно щастлив с хората около мен. Семейството, приятелите ми, кучето ми Парс са ми предостатъчни. Много ценя свободата си”.

Хади, стига ви толкова информация  Laughing надявам се, че сте си изградили все пак някаква представа за човекът Къванч Peace
Марги  Heart Eyes благодаря, че ни напомни ... тъжен ден за нашата родина ... Бог да ги прости горките хора ...

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 15:50 от queen_fenka

# 455
И аз хвърлям по едно око на Перлата, ама след дълбочината на СЮ ми е малкооо....
Ама пък Киво си е един синеок бонбон, направо да ти се прииска да си го гушнеш Grinning Joy

Роминка  Heart Eyes, какъв е тоя кебап, изглежда ми сладък Wink

Фенче Heart Eyes, страхотни неща си скрила в спойлерите, изчетох ги на един дъх. Колко задълбочено се  е изразил за ролята си на Кузей, която ни вълнува толкова много.Ролята му е била трудна и той се е готвил доста, което  толкова си личи.Как е опознавал характера на Кузей за да се превъплати в него, но все пак казва, че няма нищо общо с него , няма неговите проблеми.Другото , което ме впечатли, как подчертава, че е типичен скорпион и много разчита на интуицията си, и познава хората по техните очи, много ми е близко това.  Grinning Много ми хареса, че не държи жена му до него да е перфектна и не робува на марки дрехи,..... само на коли Mr. Green Joy
А пък Флоранс я питали кой е по-красив Брад Пит или Киво, ами разбира се , че Киво бееее. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 456
Фенче, като енциклопедия си за Киво, Simple Smile благодаря ти, че сподели тези новости за някои от нас, включително и за мен.
Тази част от едното интервю ме впечатли, не знаех, че и той е бил пряк участник в сценария но определено хрумката от негова страна за образа му на Кузей към тези незначими на пръв поглед детайли ми се понрави и то много.
Настрани от сценария, начина по който Кузей сяда, става, говори, думите, които не може да изрече, начина на държане на телефона, всичко това аз го измислих и ми доставяше голямо удоволствие да ги съзвавам тези неща.
В една от предходните статии, която сподели с нас пишеше, че жените го харесват най вече заради зелените му очи, което се дължи на боснеската му жилка( не знаех, че е с боснески корени и Чаатай е с такива откъм майчина линия, пиша го само информативно, защото се сетих в момента).
За мен той е синеок и очите му се променят от по-светло синьо, към сиво, преминаващи в нюанси на зелено, до тъмно синьо в зависимост от цвета на дрехите, с които се облича.
Ина, Grinning аз не съм се заперлила в момента, правя го отвреме навреме вечер когато имам време.
Бог да прости Praynig загиналите!

# 457
Айрич  Heart Eyes Наде  Heart Eyes благодаря, но всички тези статии, интервюта не са  мое дело през годините - много от най-големите почитателки на Киво сме търсили, поствали и Тупи и Бедиха ги превеждаха в сайта на Тупарова за Киво  www. Kivanc.ca, но за него се иска регистрация, затова аз ви ги поднесох тук, за по-удобно. А в този сайт има всичко, което е излизало като информация за Къванч от Перла до 07. 05. 2013 год. вкл. Не зная защо, после момичетата престанаха да влизат и да го поддържат  newsm78 Но в него има хиляди негови снимки, биография, клюки, видео, информация къде е бил, с кой се е срещал и т.н До такава степен, че знаех повече какво прави Киво през деня, отколкото за мъжа ми  Joy Joy Joy Joy Много съжалявам, че вече не е актуален.  Sad  Както и информация, снимки, клипове от всичките му проекти ... за жалост, много от снимките вече не се виждат  newsm78
Колкото до ролята на Кузей, аз съм убедена, че това с черпаците на очите - Хандан стайл, както и другите комични моменти са хрумки именно на Кивчо - той е известен с невероятното си чувство за хумор на снимачната площадка  hahaha много негови колеги са го казвали ...
малко инфо за Фло
Скрит текст:

Според пресата "за първи път след Азра Къванч представи новото си гадже на семейството си. Моделът, който снима с него рекламата на сладелод, беше хванат и шокиран от медиите.
Не казваме, че Кузей се зарадва на това. След 11 г. и 4 раздели с Азра, Къванч е от около 2 месеца с французойката Флоранс Йожен и върви към брак. Татлъту се раздели с Азра преди 5 месеца и за първи път оттогава представя приятелка на семейството си. Заедно те снимаха реклама за сладолед и по-късно се сближиха. Предната вечер са се срещали с други членове на семейството в Бодрум. В ресторант "Палмарина" майката Нуртен и бащата Ердем си бъбрили дълго с красивия модел, която в края на вечерта успя да получи тяхното одобрение.
След вечеря, семейство Татлъту изгубили доброто си настроение, изннадани от светкавиците на папараците."

Това с малки съкращения от http://www.magazincity.com/kivanc-tatli ... anistirdi/

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 17:02 от queen_fenka

# 458
Може да е била екипна работата Ви Фенче Grinning относно търсенето и превеждането на всякакво инфо за него, но ти благодаря, че сподели с нас, които на по-късен етап се присъединихме към Вас, и не ни бяха известни тези факти, включително, и на мен.
Дааа, сцената с черпаците като слънчевите очила на Хандан Joy беше култува, много се смяхме с мъжа ми на нея.
Моя съпруг също е Скорпион но като чета за Киво и като знам моя мъж какъв е стигам до извода за пореден път, че всичко си е до човека а не толкова до зодиите въпреки, че според мен си има, и нещо стандартно за всички представители на зодиакалните знаци.
Моя мъж и, ще го излъжат, и се доверява, и не може да усети лицемерието, и фалша в хората, и шестото му чувство е кръгла нула, иииииии, абеееее добре, че не е жена, че все бременна, ще ходи. Joy
Аз съм пък на 360 градуса различна от него и интуицията ми е много силно развита нооооо то затова хората казват, че Господ е събирач.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 16:55 от Neidjal

# 459
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Почна ми ''Малката булка" newsm44 newsm44 newsm44

Ся ше учим индийски....вечи знам две думи...намасте и папу... Joy Joy hahaha hahaha

# 460

Ся ше учим индийски....вечи знам две думи...намасте и папу... Joy Joy hahaha hahaha

Ох бе лелчееее, Hug тази hahaha малка булка не порастна ли вече? Joy

# 461
Ох Надее Hug, с това
 шестото му чувство е кръгла нула, иииииии, абеееее добре, че не е жена, че все бременна, ще ходи. 35
голям смях hahaha hahaha
И аз съм скорпи и съм на двата полюса =или съм много наивна или много мнителна, но хората ги усещам  като рентген Mr. Green
Фенче Heart Eyes, предполагам, че е от сайта на Тупарова, аз се регнах там , но не съм чела много, имам си го за домашно Grinning

Зизке  Hugooooh! при недъгавите ли одиш:35: Joy Joy

# 462

Ох бе лелчееее, Hug тази hahaha малка булка не порастна ли вече? Joy

Абе расте...вече стана жена...счупи се... Party Party Party Party

# 463
Наде  Heart Eyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo развесели ме, благодаря ти!
Айрче  Heart Eyes да, аз го казах, че е от там. Има мнооого интересни нещица, разгледай го!
Зизунке  Heart Eyes  Hug wavey
Скрит текст:
имаш специални поздрави от сестра ми, днес се видяхме на по кафенце и се спука да се хили на анализите ти, за които и разказах  Laughing особено за видната истанбулска невестулка Хандана

# 464
Наде  Heart Eyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo развесели ме, благодаря ти!
Айрче  Heart Eyes да, аз го казах, че е от там. Има мнооого интересни нещица, разгледай го!
Зизунке  Heart Eyes  Hug wavey
Скрит текст:
имаш специални поздрави от сестра ми, днес се видяхме на по кафенце и се спука да се хили на анализите ти, за които и разказах  Laughing
Предай и много цунки и гушки от мене и Тера...и искам да ви видя много скоро. Party Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт