Север-Юг - тема 19

• 21 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Малеее Ромино как можа такова нещо да каиш!  #2gunfire Кой не те забелязва? алоуууу
Нема и язе спирам да пиша, нема и да се самоцитирам даже! Аман!  #2gunfire

# 61

Голем си Нарцис hahaha hahahaсега пък и ша ни заплашваш hahaha

Мими, вече те отразяваме бе душа Grinning

Ванче, тук постоянно тряя да си нащрек hahaha

# 62
Чшшшшш алоуууу ай ся тва ли ше праим,ше се забелязваме,ше се отразяваме и все в тоя дух,всички щом сме тука сме се зебелеЕзали,то от това бързо писане и се пропуска някой пост
Ама за какво бързаме,пак ли норма гоним бре newsm78 newsm78 newsm78 tooth tooth tooth tooth

# 63
Ванче  Heart Eyes и аз много си ги харесвам на селфито - много са готини!
Роминке, Марийче  Heart Eyes ма верно сте за пердах  Crossing Arms кой не ви отразява па вас веее newsm78
Наде Heart Eyes е, радвам се, че си ни запомнила с нещо  Joy Joy Joy сигурно сме били най-големите кукувици у темата, та си ни запомнила  Joy Joy Joy Joy

# 64
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па...ко да ви плашим...да не е ви плащам заплати или сте ми седнали на софрата...дрее ми... Whistling
Нема ко се плашите...и с мен и без мен темата си върви...а, аз ако искам пиша, ако искам не пиша...ко толко...ааааааа.... Naughty

А, че съм Нарцис...да така е...даже ако видиш съм го изпраскала с голем шрифт...това иде да покаже, че съм точно това...Голем Нарцис... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 65
Имам чувството, че откак смениха визията на форума, страниците са по -къси  newsm78 много бързо се изписва една, а ? Така ли е или си въобразявам  newsm78
Нарцис, ловкам те, не се мръщииии ...

# 66
Айде пък и вие, забелязвам ви Сичките  Hug
Фенче, и аз така си мисля, че страниците са по-малки  newsm78

# 67
Ааа Наде  Heart Eyes винаги те отразявам аз, да знаеш  Naughty

Ромина  Heart Eyes ми как да не те търсят тебе, кой ще пуска новите теми иначе  Laughing

Айра Heart Eyes знам, знам всички вече ме отразявате  Mr. Green

Те па и Фенчето  Heart Eyes ще ни бие  newsm43
И на мен така ми се струва. Много бързо се изписват страниците  Simple Smile

# 68
Имам чувството, че откак смениха визията на форума, страниците са по -къси  newsm78 много бързо се изписва една, а ? Така ли е или си въобразявам  newsm78
Нарцис, ловкам те, не се мръщииии ...
Въобразяваш си заради теснотията, в която се намираме.
Преди се побираха по 15 поста на страница и сега за да ти отговря отново се наложи да ги преброя, пак са по 15.
Неее, не сте били кукумицини за да Ви запомня, просто по някакъв начин сте ме впечатлили с нещо в даден момент.
Мимиии, Grinning аз не се оплаквам, щом сме тук, значи на всички ни е приятна атмосферата.
Лека Ви нощ. Hug newsm46

# 69
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Инко не бегам вееее, и аз у кюпа,то  да искаш нЕма бегане тукЯ,кат сме на един акъл сите
А съм сигурна,че една с една нямаме на еднаква възраст,ама на лудост се докарваме кат сестринки Thinking Laughing Laughing Laughing

То е важна духовната възраст (и според нея всички сме в 1ва яслена група  hahaha )
Аааа, моля, моля! Аз наскоро си прайх тест "На колко години е душата ви" и мойта си е на 23...Така че...тва с яслата и ДГ, молА, молА...

# 70
Ко е туй нещу..... Thinking

# 71
Тая па...ко да ви плашим...да не е ви плащам заплати или сте ми седнали на софрата...дрее ми... Whistling
Нема ко се плашите...и с мен и без мен темата си върви...а, аз ако искам пиша, ако искам не пиша...ко толко...ааааааа.... Naughty

А, че съм Нарцис...да така е...даже ако видиш съм го изпраскала с голем шрифт...това иде да покаже, че съм точно това...Голем Нарцис... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ауу Зизке ти напрегна ли ми се Rolling Eyesне съм искала да та обидя Wink

# 72
Инко не бегам вееее, и аз у кюпа,то  да искаш нЕма бегане тукЯ,кат сме на един акъл сите
А съм сигурна,че една с една нямаме на еднаква възраст,ама на лудост се докарваме кат сестринки Thinking Laughing Laughing Laughing

То е важна духовната възраст (и според нея всички сме в 1ва яслена група  hahaha )
Аааа, моля, моля! Аз наскоро си прайх тест "На колко години е душата ви" и мойта си е на 23...Така че...тва с яслата и ДГ, молА, молА...

Светле, опитай пак!  hahaha

# 73
Ииии понеже пак требе да почнем нова страница,па после требе да я изпишем и айде пак стане нощеска
затова ай лека и татлъ сънища Heart Eyes
благодаря на всички за сладката раздумка Hug
до скоро
ето на,пак свърши страницата,ааа не мога вече заспивам,немате стигане

# 74
Наде  Heart Eyes, благодаря ти, мила, че си ме забелязала  Hug
Спомням си от онова буйно време  Тинтири, Софи, Добро утро, Ивана...
Дидка как ми липсва сега и тя...

А сега ви чета и на глас се смея  Mr. Green, страхотни сте,  момичета... Joy Joy Joy

Лека нощ, до утре с усмивка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт