Север-Юг - тема 19

• 21 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Айрич, Роминка  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy
Инче  Heart Eyes лека! Тоя път забрави да си заплюеш сапфира, айде дано да те посети  Joy Joy Joy

# 91
Роминка, не че смея да си мисля друго.  Simple Smile За мен е нова тази снимка с племенника му...

Лека нощ на всички, които лягат  Hug

Лягам и аз  smile3524

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 23:41 от mariq91

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Минах на проверка, нема кой едно лека да каже... ooooh!
Да.н сте се разбрали на ЛС Mr. Green

# 93

Роминка, не че смея да си мисля друго.  Simple Smile За мен е нова тази снимка с племенника му...

Лека нощ на всички, които лягат  Hug

Лягам и аз  smile3524

Мхмм браво Зиз, така да бъде  Crossing Arms

# 94
Фенче, тук съм! yes Hug
Скрит текст:
Наложи се да мина на Explorer днес, а съм му отвикнала, че ползвах друг доста време.
Малкият се върна от лагер и е поразболял се... изобщо, типично за мой четвърък...все нещо не е както трябва... newsm78 Joy

Иначе ви прочетох, малко се озорих, но не съм изпуснала нищо... Hug

# 95
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминкеееее, ШЪ  си пляскамееее, теб лично те поздравих а ти си направи оглушки и не ми отвърна на поздрава. Crossing Arms
Ми мен да не ме забелязвате всички я, само две, три ама нищо не казвам. 
И аз така...

Светлее Heart Eyes, аз пък тебе почти винаги та отразявам Wink

Фенче Heart Eyes да с тия снимки ма обори Peace Grinning ама аз имах в предвид това под потниците hahahaза онова под гащите не знам Rolling Eyes hahaha

Инкее до утре душа Hug

Така е, Айрич, няма да си кривя душата. Hug

Лека и синеока на всички ви, милимоички.

# 96
Лека и синеока, мацки!  Hug

# 97
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
Добро утро Hug Hug

Ей голяма трагедия във Варна Sad....

# 99
Здравейте. Hug
При вас форума как е, защото при мен е напълно различен от вчера, страниците са ми цели без реклами, няма никакви емотикони и ми е кошмарно писането?!
Ни виждам откъде да редактирам, ни снимки мога да пускам, защото липсват бутони и т.н., и т.н., жив кошмар.
Сега изпробвах някои неща. Вижте за какво става въпрос, това е жив кошмар за мен и направо, ще ме откажат от форума.
Досега като влизах нямах проблем а сега задължително трябва да мина през заглавната страница за да ми е нормално влизането.

http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=787297.90%20?>

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 09:51 от Neidjal

# 100
Е Наде Hugпри мен си е същия форума, много странно newsm78
А този линк е много странен Mr. Green

# 101
Айрка, Hug мои дружки ме светнаха, че това била мобилната версия а аз не съм пожелавала използването й. #Crazy Просто си влезнах по обичайния начин директно в подфорума ром. сериали както досега и ме посрещна тази версия и трябва да избера опцията-към пълната версия или трябва да влизам задължително през заглавната страница на форума за да ми е нормално влизането тук. Rolling Eyes
Мразя когато ми се ограничава свободата и ми се отнема правото на избор....... Crossing Arms да ме задължват да влизам през заглавната страница или да избирам допълнително опцията за пълна версия. Crossing Arms
Сега пък като реших да влезна директно и ми излезнаха двете възможности-мобилна версия и тази за компове и лаптопи. Mr. Green ooooh! #Crazy

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 10:12 от Neidjal

# 102
Здравейте!

Днес е тъжен ден за България...
Скрит текст:
Обявен е ден за траур във Варна! Rolling Eyes
След бедствието: 9 жертви, трима в неизвестност... Rolling Eyes
Светла памет на загиналите! Flowers Rose
Сили за близките им и всички останали за да се справят със загубата си след това тежко природно бедствие! Rolling Eyes

Мария, Airra, Наде, привет и за вас! Hug

Наде, и при мен за сега всичко е добре и както обикновено с визията на форума. yes

До по-късно от мен!

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 10:20 от margita9

# 103
Привет, сладурки! Hug Марийче, Айрич, Наде, Марги  Heart Eyes Hug wavey
При мен няма никакви проблеми с форума  newsm78 ама аз не излизам от тук, де  hahaha
Днес ми е много гадно ... как можа да ни се случи тази трагедия ... не стига, че и така животът ни е тежък, сега и тази трагедия ... горките хора, бог да ги прости  Praynig

# 104
Марги, Hug Фенче. Hug
Вече имам право на избор да влизам както пожелая. Party
Дано Praynig спрат дъждовете, че положението е бедствено, Rolling Eyes Бог да прости загиналите. Rolling Eyes
Ако написаното се окаже истина, ще видим завръщането на сериала наесен през крив макарон. Crossing Arms

http://www.kliuki.net/sever-yug-s-final-na-sezona-ste-go-varnat-li-naesen/

Общи условия

Активация на акаунт