Север-Юг - тема 19

• 21 043
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Алекс, Hug нямай грижа, ще кажем на синеочко да те изчака, ако дойде въобще. Joy
Ми ти нали сега си имаш други пеперудки, защото ти е той илиииии колкото повече толкова по-добре!?! Laughing

# 601
Алекс, Hug нямай грижа, ще кажем на синеочко да те изчака, ако дойде въобще. Joy
Ми ти нали сега си имаш други пеперудки, защото ти е той илиииии колкото повече толкова по-добре!?! Laughing
Айде сега, други пеперуди. Другите пеперуди са скорошни, а тези заради Киво са с почти 6-годишен стаж.  Mr. Green  Hug Ще дойде бе, все някой ден и в България ще цъфне. И ние ще цъфнем при него, голяма веселба ще падне. Помнете ми думата!  Joy

# 602
Здравейте, момичета! Благодаря ви за насоките за торенти, които получих преди време.
Гледам си аз сериала когато намеря за добре, няма да чакам благоволението на БТВ-то я!  Crossing Arms
Чета, вие за Перла сте захванали приказка, ама аз да си кажа за нашия сериал.
Нали за втори път празнуваха РД на Кузей и сега разбрах, че е зодия Стрелец. Понеже и аз съм такава, смея да твърдя, че много добре са пресъздали и сценаристите, и Къванч, основните характеристики на зодията: маниакална любов към честността, изискване от другите на такава и изненада, когато откриват, че не всички считат за необходимо да са честни, заради което биват често упреквани в наивитет. Огнен знак, откъдето идват честите избухвания. Бързо пали, но и бързо гасне, прощава. Не търси отмъщение, а честна саморазправа, ако може сега и на момента.  Честолюбие, искреност, прямост.
Не бях се замисляла до този момент, че и за това би помислил екипа, но ето, че мислели. Страхотен сериал, радвам се, че попаднах на него!

# 603
Беллора, Алекс, elin_a, привет и за вас днес! Hug

elin_a, споделям мнението ти, страхотен сериал е СЮ и за мен! Hug

Наде, възможно е грешката да е моя когато съм копирала линка, съжалявам! Praynig    bouquet
Ето го отново, дано да е активен сега.
http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/yeni-sezonda-ekranlara- … im-anketi-17a.htm

В случая тази анкета е от съвсем друго естество, но ти си знаеш, разбира се! Hug
Беше само инфо и предложение от моя страна! Grinning

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 11:31 от margita9

# 604
  • Варненска клюкарка
Добро утро, татлъ... баклавички!  Mr. Green

Зизчо, пак прекрасен анализ! Как се смях сега като го видях цитиран, хахахахха... Афионската тояга и Мемо! Романтика, романтика, романтика! Искам да прочета стари твои анализи, где да ги диря? Чела съм само един досега, този е втори. То талант, то чудо!  Mr. Green Hug

Воаля-  една малка част от тези за АФК, ако има интерес ще кача още Peace

Скрит текст:

1
60

Дъртите Чепикови заминават се пра'а на селяци...шЪ одат при ХатиджетУ, че им мъчно за нея...Чепиков си дава нарежданията...кой да мий стълбите, кой да носи поръчките и тъй с леко сърце фаща рейса за село...Само ка се изниза из мазата и Ме'еметя вИднага яхна бидон'ти с парцуцата да точи шишетията да носи на Серхелита си пият цела нощ..."Хей живот здравей...здравей"...Да ама и Фера има пъклен план...шЪ оди у Емко му се разхожда по креватя...да види убаво ли да спи до него....щот връзката им вечИ мнооу сериозна... Grinning Емко разбираш ли не знай нищо за тва и е изпаднал в дИпресия...аха готов за диспансерЯ...вика шЪ си гледам нещУ ми минава времИтУ и тела звъни да оди у Хился...ама той нече да пролазя там...Тела па звъни и Емко вика, чИ нема да ходи...ама оп....изненадка...Фера на тела...ама освен на тела и на хоризонтЯ...Емко открехва портичката и така... Shocked Shocked Shocked Ферка му цъфнала на гюме...лелелелеле...шъ има да и джингастрим ламарин'ти бу гедже...вай ка си доди сама у капаня.... smile3508 Метна му се Ферка на вратните кабели и Емко капитулира...ама Ферка сакя му прай вечерка щот види на къде върват нИщата и не се дава толку лесно...мляскаха там некви нещаааа , както винаги Емко идвам преглъща.......и Емко пусна хоръра та да мой Ферка сЪ уплаши и да сЪ гуши в него....и така яваш, яваш Емко ше я качи на 2-ри етаж...ама Фера е от стара коза яре и иска си играят кат децата...и съ гонят и Емко я Фаща...и зе да я цуня и оп,оп...зе да става настъпателен... Mr. Green
Ферка усети чИ ста'а дебело и кай, че тя е далечИ от тези неща...Пъ Емко кат прихна съ хили...вика що? Тебе щъркела ли тЪ донесИ...? Ма кай... нищо...ше чакам ама ше спиш до менИ...и си легнаха и Емко пак...и Фера още и далече от тия неща...пъ той вика ще напрай нещата да и станат близки....ама ФЕра неще и Емко пак и тя пак....и така до сред нощите... Crazy По Идно времИ Емко балдиса и заспал...Ферка и тя отнесла плувкята...Сабах Фера се буди и вика да си ходи бърже, чИ ако съ дигне Емко па ше иска да я доближава до нИщата дет тя е далече и айде у мазата....Емко сЪ обръща и си кай на сън...ше пипка Ферка пък ага кандиса....ама ЙОК...Ферка си била камшика и Емко на сухо....Посли кат си зе един студен душ Емко зе решение се жени за Фера щот инак виде, чИ нИ моЖ я приближи до нИщата дето тя е толко далечИ.... Whistling

2
47-48

Емко реши сЪ покълчоти малко на подиума...едно си дигне малко репутетУ, друго го скива Ферка колкУ е вървежен...ако мой да изревнувЯ му съ метнИ на вратните кабели най-добре...щот манИкенкитИ ни спЪт...Каза на Ферка тия негови планове и тая наща кат сЪ тросна...нема одим...шЪ си седа у нас, щот не мойм те гледам с ония...па Емко си вика на акъла...пЪ яз за кво мислиш те каним...и така...Дойде дена Емко сЪ кълчоти на прожектуритИ...ама Ферка ЙОК!!!...Напрегна се той щот целата работа за нищо освен, чи шъ излей у хаберите...ама той свикнал....Излаза той с еротична стъпка...Ханде вечИ дала  на късо...ама си е забрайла памперса...Емко сЪ е напрегнАл чИ Фера не й там...язък за манИкенкитИ...и кат вкара оня напрегнатия поглед га чИ фара му свети у дзъркилите...и целата зала женския състав ....леш...всека вече и готова за прожекции...шЪ гори Истанбул бу гедже... Crazy В туй времИ Ферка там....о, манна небесна вика Емко....Ферка доди...кееееееф....чшшшшшш...манИкенчИтУ...ела тука по-близо мЪ стиснеш малко види Ферка ко мой да загуби ако сЪ дърпа мнооууу... Mr. Green
Ферка виде и кат съ разстрои...чшшшшш.. къш от ашкъма ма оооуууу...къш, къш....готова да дере Очи Фера се спускя към гримьорната да им отвей плявите, ама нещеш ли Емко до нея и нея толко и требеше съ предаде на ЛебоФта...с тоя Убавец... Heart Eyes В  туй времИ иде Джансуто да сваля Емко и се е спретнала кат фолк певица...ама кат намъкнала едни пътъци...ако не беха толко модерни щеш да кажи че и стягат...едвам стигна... Sick После центрирА Емко и тръгна го срути ама нЪцки...Емко се натиска с неква....Джансуто е в шок и ужасТ...не мой гледа тая гледка, мЪ ни става и да мижи Шъ испусне Емко и до кат си го мислешИ го Опусна...ПЪ се напрегна...вика си реже вените ама дома си не цапа роклето чи И ново....и беж да я нема...В туй време у Етилер има йекшън...Халилчик се сетил чИ похарчилл Фериту и реши да си я зима обратно...За целта реши да ползва мама Зехра кат пезевенк...ама тя не дай мичиту на тоя и Халилчик вика ше чака Ферка и шЪ прай предложение пред блока...ама Шерифету го виде и вика си ходи дома и да седи по далечИ от тая пасмина Чепикови...Оня вика...къш..нема ми казваш ко да прайм, чИ ставам лош....щъ боцна...и тъй си седи и си чака Фериту дорде не я виде с Емко и джелъситу му прободе корасона...Викна на Фера, че е изедница и му зела здравИту....и требва да се жени за него...Тя само погледна и си влезна у входа дето в тоя момент Джансуто си режИше вените с тъпо ножче.... Whistling

3

10-средата

И реши Корайчика да снима едно дизи ма не си подбрал правилно каста...идната лирическа героиня -опърничава, дру'ата - малката мръсничка...
Та се сбра каста у Хился и нещеш ли иде Фера...слиза тежко по стъпалите и след не я...дум...дум...дум...ама убавица Гица нашта Фера се барнала у чичевете Долче и Габана....све така... newsm09....Емко си глътнал граматиката ни моЖ кажИ нищо...Фаща Фера и улазя се фали с йени севгилитУ дет не знай,че му е севгили....после я фана за кунката и капитулира тотално...сбра'а се у сепаренцетУ све ВиповИ...и оня миндил Нехир кат речи че са се гаджосали и на ХандетУ тва и требваше да и стане лошо на стомахчИтУ...уйде до тУЙлетната си плисне лицето да охлади страститИ и в туй време скива едно аверче дилърче дет е винаги до нея в трудни моменти...пъ кат се разбраха...кат разметаха АпчитУ из целия Хилс...за две минути три пъти си смени собственика АпчИтУ...Фера кай че я боли главата ма нали видела ся лабаво нече да си оди домани...тва и требеше на ХандетУ да прати Фера за Апчиту...после Фера го глътна и кат се превърна в смукач...кат зе да лочи вискитУ...малеее...голем купон...и тва не й стигна...изпотроши инвентара от канчита...Емко вика тая се насмука...ама май зела и нещо друго...ся ше я водим у нас докат е още у час...ама нъцки....Фера се развилне...виднага се разкълчоти в ритъма на шаман на ацтеките дет се моли за дъжд...имаше "освободете дансинга"....Хей живот здравей...Емко се тупа у главата чи не мой да я залъже да я челастри у тех...драма...идвам я извлечИ и я набута в колата...заведИ я дома...ама Ферка зе да излиза от транса та се размина...язък на Корайчик за дизито.

4

37-началото Mr. Green

Разбра Емко от агенция "Ханде-виде" , чИ Ферка мноооу си конушва с Кап'тана(не,чи му се образуват нерваци за пръв път... Wink) и реши да иде в униту да и каже, че не требва вечИ му вика господин...щот са си близки...качва се по стъпалцата и веднага фаща на мушката Ферка дет чака Каптана да излезнИ на дворчИту си коншват на пейчицата. ВИднага речИ на Ферка да не му вика господин щот съ дразни мнооу и е на АпчИта вечИ. Оная Фера му съ тросна, чИ ше му вика ка си иска и Емко сЪ напрегна...вика й да не му говори така щот шИ станИ лошо...тая па се ерчи кат петел у курник и го пита кво ше напрай...Емко вика ше видиш ко шЪ напра'а само ми се разходи по нерваците ощИ малко и шЪ видиш...Фера пЪ по гръб ни пада и продължава го напрега...даже зе да събира стЮдентИтИ на сеир...Емко вика да млъкнИ...оная вика нема...и така зеа се дърпат по дворчИтУ...сеирджии на хоризонтЯ....Емко така обича...По Идно времи идИ Хандето...след нея съ появява и ДжансутУ и Фера вика...ей ся е момента напрайм шоутУ и зе да крещи кат луда...кай на Емко чИ само и нареждал ко да прай...да пада за лицеви упориии...да ста'а го дига от приклек...да го слуша, да му говори и да припада кога и каже....кат кай припадни и тя тре'е припада за норматив...па той щел да си прай квот си иска щот тя ни моЖ му нарежда. Па тя му вика си прай квот си иска и на нея не й дремИ...И той вика така ли...ся ше видиш ко шЪ направа...щи разджингастрим ламарин'ти ей тук на у цирка...тя нИ верва и той напада с цел'фан вИднага...на Фера и се завърте целия свет...сеира на макс...Джансуто лапа мухите...Хандету плачи без сълзи...Каптана се е появил и гледа цирка ма не му й смешно...ама ич...Емко се засрами малкУ и речИ да се ходи, чИ няма сърце да й джингастри насред дворчИтУ...пали колата и дим да го нема...и да не го търсят известно времИ...си изключил тела чИ го й срам...Ферка с горда стъпка на цуняна женка...си влиза в униту и не й пука ко станало...дажИ отложи конушването с Каптана да не й задава некви въпроси.

5

44

И си лежка Емко в Аджъла и мама е в истерия ooooh!...кай, чИ нИ мож Емко да се занимава с ФеритУ що е опасно за неговото здравИ Crossing Arms...Посли вика, чИ тя е толко опасна, Чи требва да я снимат и да я турнат на цигарите с лого "Тя е опасна...иде умирачкя..." Sick...Емко сЪ прай чИ слуша и кай говорими не ми пречиш Whistling....ама ако те фана за блузката щЪ изфъла на вънка Twisted Evil....Посли у мазата Мееметя се фърлил в размисъл Thinking...нещУ ненорамално за него щот той мрази да мисли, пЪ кат мисли най се мрази Joy...та дерта му бешИ що аджеба Емко е бил при Фера и тва не му дава да мигнИ...Чепика вика сус...ама никой не чуй...Нищеш ли Емко се прибара домани ама Ферка нИ знай ко е станало...посли Чепика тръгна с кофата и виде Емко и Айсуна...тая се набира кат глис на буца и сакя му вади очите #Cussing out...Емко идвам я прибра...и така у ап.10... ooooh! послИ Ферка разбра, чИ Емко и горе и зе стълбите с чупка в кръста...ама и Емко се напрегнал зад портичката....звъни Фера нахълтва и зе да му преглежда сливиците....Емко кай....дуууууу жено  #Crazy мънинка....тва ми е гръцмуня...мЪ задушиш с тоя език Crazy...и тя спре да нИ го затърка Embarassed...пЪ послИ Емко я прати да си ходи чИ инак требе да я джингастри, а тя немощна ся требе я подсили малко...ама скива Джансуто дет сЪ беши позиционирала на горния
 етаж #2gunfire...Уйде Емко при Джансуто и кай, чИ акоя види да му диша в орбитата ше я юсне през праИцата (муцуната) box...Джансуту съ спусна на доле си реже вените с тъпата чикийка... ooooh!

6

14-15

НапрегнахА си се Емко и Фера щот излезна, чИ тя любителка на АпчИтУ. Ама Емко кат е ФлУбен Heart Eyes....търпи и ска да си рути Фера...ама оная обидена и нИще...голема драма... ooooh! По идно времИ оня мърмот Илкер скива, чИ Фера е сингъл и речИ да я рути Mr. Green...едно щот мноу му Аресва момата...друго щот нИ моЖ понася Емко и речИ да му го върне кат му срути севгилитУ....Реши тоА да действа...ама пусто нЪл е пинтия...скочи на чуждите кафенца и уйде при Фера...пита свободно ли е чИ носи кафенцИ Whistling...Фера да натрии нОса на Емко кай...седай и те така....Емко сЪ напрегна и оп при мърмота Му кай две приказки на ушаците....оня сЪ скова, пъ нашта кай ся ше видиш Емко тъ питам аз ко ми съ бъркаш, чИ ми писна от тебе и не издържам поЙче.... Crossing Arms
Посли Емко сЪ дърпа и кай, чИ нищо нема да й кажИ, чИ тя ни заслужава да тичка по нея кат пале, ама оная пЪ кат го фана за кунката и ....краяяяяяяя...на Емко му се показа'а свитките...поглИда му сЪ избели и кай ше я джингастри...и даже и гу каза на ушака...пЪ ФеритУ нъл срамежлива, пЪ кат и умекна'а колЕнцата, а си забрайла наколенките....ка дъ съ държи на краката и она не знай... Embarassed Големи мАки беха докат устенцата на Емко се рзахожда'а по нейните ушенца.... ooooh!
Посли Емко кай, че имат химия...она кай ква химия яз такъв придмет не изучавам...той речИ да се обяснява и тамън стани свалкята и опсссссссс...изнедакаааааааа... Whistling Севдету на хоризонтя....и тая един плевел...къде не го садиш, там никнИ... Crazy Ферка сЪ Утрезви и си пали джета с 200...ама Емко усетил токя ни мой трай и хоп у Етилер да си рути мадамата....Иде Ферка и кат го виде на портичката и така... Shocked Shocked Shocked Shocked Гледа да го придъпя у паркя...да не ский некой, шЪ тръгнат клюки.... Mr. Green Ама нИщеш ли....ей ДжансутУ на хоризонтя...шЪ падни през джама от чупки скива ко прай Фера с некъв левент дет тя ни знай кой е.... Rolling Eyes
ПОсли Емко вика на Фера да не съ прай на интересна, чИ усетил токЯ...Фера сЪ прай на Ущипана и кай, чИ и физика не учи в униту...Емко кай, чИ поЙче не я познава щом не е усетила токЯ...пита  с мен ли си? Heart Eyes Пъ Фера вика ко ми говори тоя тукя...престъпление ли шЪ прайм та ме пита с     него ли съм newsm78...и докат сЪ чудеши кво пита Емко и оня...ююююююююссссссс...един целуфан на Ферка...оня и се завърте квартала и речИ на Емко съ мЪИня, чИ не си е турнала наколенките и шъ съ излузи за срамотиите... #Crazy Емко кай с мен ли си...оная седи и още сЪ чуди...пЪ на Емко му писна и и полказа художествения си гръб....Фера чак тогаз вдена ко иска да кажИ и речИ дур...къде бързаш толко чей че мислим ся...оня се поспре пЪ пита пак...и оная речИ добре с теб съм...ДжансутУ нИ мой трай кат не знай с кой сЪ цуня Фера... Thinking Емко щастлив...Фера и падна камИк от сърцетУ...и неква зе да се лендзи кат зелка...конфузна ситуация ви казвам... Grinning
Ама нашти вечИ са заИдно...Фера пИчели шофьорчИ ...Емко пичели кой да държи за кунката....Ханде спИчели стомашно разстройствУ...абе секи е у печалба...сао Джансуту е назад щот ни мож разбра клюката... Mr. Green

7

58

Ашкъмите па си се беха напрегнали. Фера кай чИ Юнал подкупвач, Емко кай не е верно и едвам се скараха и в Тюркоазуту(за кой не знай така се казва аквариума Wink). ПослИ двамата сИ порИваха и те така... Mr. Green Сутринта спешъл хабери. Фера се е наемнала да ма'а по яхтата на Кап'тана , а Емко я чака в засада на сокака Whistling...Емко кай, чИ сакя си прекара замана с нея...она кай, чИ шЪ оди малкУ на яхтата и оп дай шЪ тЪ закарам послИ ше сме си само двамата...тамън ми смениха сабах чаршафитИ... ше я капичнем у новите чаршафи...малейййй Heart Eyes....ади бърже, чИ не моЙм траЙм поЙче ooooh!...Стигнаха на яхтата и Емко кай щи чакам тукя...Фера се намърда там да дири Кап'тана ,ама вместо него намери Емко с гюзел хаберите...па кат му се метна Ферка на Емко...пЪ Емко кат кай...олелеле майкоооууу...ако тая яхта не бешИ на баща ти...те опрай ей тука на пода да не губим сантиметри Grinning...голема рУмантикЪ ви казвам. Нищеш ли по Идно времИ оп....изненадкаааа...Фера скива как Кап'тана цуня Санема...и шок... Shocked Shocked Shocked
Санема и тя целата у шокове...кай край...е ся шЪ става вкот шЪ става...шЪ чуй оня чукундур дома и егати йекшъна... #Crazy Ка'птана кат виде как Емко се позиционирал на яхтичката му с чепиците му се скъса сърцетУ. Sick ПослИ Емко кат един достоен кандидат зет сЪ прИдстави на Санема...кай, че е кандидат да джингастри щерка й...оная Санема пак целата у изненадки...не знай ко да кажи...голема драма... ooooh! Посли, Фера кай ади да си биеме камшиците....Емко ни мож поверва ко ста'а... Rolling Eyes Качиха се у колата да одат да си конушват нейде насаме...Фера трай кат бурсук...Емко си води монолози...прекараха си страОтно...Емко кай язък..тамън мислех да я прекарам през нас...тая па целата у депресии... Crazy Посли Емко се опитва си лафат ама не ста'а...па кай...ай мъцни нещо ма рибо...ко само ми зеваш тука и ми пуфтиш...ако чуй некой ше кай че съм луд и сам си говорим...ай ставай си те карам си мълчиш у вас....пЪ накрая Фера реши да мъцне...и нещо си конушваха у колата ама само господ и стари баби знаят квоооо...послИ ги центрира Халилчик...и кай сраааам...кашмер...резил...не мой поверва ква гледка му се разкри пред дзъркелУ... ooooh! Crazy Sick #Crazy

8
Та така 15 - БТВ (Профи, Wink)

Връща се Фера от унитУ и кво да види...Емко се наел пред тех, опрел се на колата в оная поза виртуоза и чека го прасне гредата. Ферка кой ко прайШ тукя, оня кай причкахтЪ тукя на гюме те погъделичкам малко скивам дали имаше гъдел...оная кай ти луд ли си бе, аз ко ти казах да не ти стъпват гумите на тоа паркинг. Crazy ooooh!
Емко кай, ся ше те питам некви неща и искам отговор...ти не усещаш ли токя, она кай че не изучава физика ся и е забрайла, ама тва вече сме го говорили...послИ Емко сЪ наемна да я цуня и кай с мен ли си ?Оная не издържа на токя дет усети и без подсетки по физика и кай с теб съм...ТоА си тръгна, ДжансутУ едвам оцеле щеше се сурне от джама...и тва е друга тема. Прибра се Фера си мечтай за йени севгилитУ, ама малко преди тва Зехрата се запознала с компроматя от оная черна нощ дет Фера се надруса кат препила мачка с валериан...сраааааааааамммм.. ooooh! Щерка й се кълчоти и кай освободете дансинга Crazy После скива кво прай с вискиту на песента "Виски и сълзи", послИ неква ръка я отмъкна в нейзвестна посока и Зехра речИ край....тая вечИ е потребена, ко шЪ кайм на Чепика...чей се прибирам да я удушим тая пущина дет съм учувала... Sick
Нахълтва Зехра домани се едно е дошла Гюлфидана на госке и с шут у собата и ююююююююююсссссс...тупаница на мечтателката Фера дет тамън си мисли ка убаво сЪ цуня Емко. Heart Eyes Шок и ужас...Фера гола и сЪ провИряват ненките дъл е прайла секс...Зехра кай я да тЪ видя, Фера кай срам мЪ е...Зехра кай, акога се съблича пред оня неизвестния с хубавата кунка не тЪ бешИ срам....Фера кай не е верно...оная кай требе да проверим...Фера кай лелеле, тая майка ми ако знай къде преспах  #Crazy ама аз да не съм луда остаям белези и смучки та оная майка ми да съ сеща...ПослИ Ферка кай тоА баща ми така ли прай на майка ми....мале чей палавник тоА...ама инак се прай на Решат Нури... Joy hahaha hahaha
 hahahaЗехра дърпа и сеца оная и тя...голема олелия ви казвам ooooh! Не щеш ли иде Ме'емет и за малко да центрира ненките на кардашката... Crazy Зехра кай обличай сЪ бърже те не види брат ти срамотиите...Ферка кай...ся ако сЪ давам шъ знам от кво да сЪ пазим....никви смучки по ненките....мале ква съм умна...не случайно зех стипендия и Емко мЪ забиляза... Whistling Mr. Green

9
Чей ги разбудим  Mr. Green

41- БТВ (Профи Wink)

Налази Фера работната стая шъ прай прект....нИ щеш ли Емко на хоризонтЯ... Shocked
Оная кат рипна и кат сЪ нае...ти ко праЙш тукя...не тЪ щЪ не разбра ли...не ти ли увре кофата, чИ битти...?  #Cussing out Емко седи и си свирка... Whistling Шъ рути Фера наново...кай кво битти кат едвам почнало...я да си седаш на д-то и да си с менИ...и кат зе да я цуня...на Фера пак и изпущия амортисьор'ти... Crazy големо напрежение ви казвам...оная кат го бутна и речИ, чИ поЙчИ не го ловка...оня така Shocked Shocked Shocked и оная се изниза през портичката...ред сълзи, ред сополи...ама тва е друга тема...днешната е ЖансутУ... Mr. Green
Та послИ ЖансутУ речИ на Лара да одат у фитнесО...Лара кай къде ше одиш ма отклачалко ...ти изобщЕ помниш ли ка сЪ върви с тва сединйе у креватя...кога последно извършва туй действие...нема те носим на гръб... ooooh! ЖансутУ речИ, май помним...нема сЪ плашокаш...сЪ сетя ка сЪ вървешИ...и така яваш, яваш у залата...ЖансутУ кай на Лара ся шЪ гледам да видя Емко, чИ и той фърга къчовИ тукя...скиваш ли го, чИ яз не видим нищо...Лара кай глей си работата, яз отивам сЪ сгъвам на осем на йогата....тре'е учим нови движения за кекса с Илкер, чИ и той обича Фера не мое се сборим...и те така... Whistling
КачИ сЪ ЖансутУ на пътеката и яваш, яваш...оди и наблюдава....кай си на акъла...мале ква съм умна...цел Наполеон...прайм две действия едновременно...и така.... Laughing В туй времИ Емко съ набира на щангите...тренира да носи Фера кат комсомолско поръчение...ама оная Жансуто ни моЖ го скива, чИ кьорава...и Емко съ набИра, набИра...пЪ речИ си ходи домани да си поговори с чичо Джак само той го разбирал...щели си споделят... Joy
Ама точно в тоя момент Жансуто го центрира...и хоп...сЪ люсна в краката му...Ама Емко нЪл тренирал до ся...кат я подфана от приклек...ох майкоооууу Жансуто ни моЖ поверва ко стана... #Crazy Емко и той...и си кай...скиЙ тая кво ме гледа...тая мъж виждала ли е ? Ехоооо, ай ставай ма, чИ ми се сФана кунката тЪ подпирам...оная не мЪрда и требеше да я сръчка сЪ надигнИ... Sick
ЖансутУ гледа кат прецицала...Емко си би камшика...Лара кай ама оооуууу ко ти стана ма...май не си си взела АпчИтУ...чшшшшшшш....къде си ма ....ехооооо, Земя вика Марс... Mr. Green
Ама точно в тоя момент ЖансутУ получава факс от кораба-майка и не мъца... Crazy Crazy Crazy
По Идно времИ съ усъфери и кай на Лара...скива ли кво стана...той мЪ пипна...ся нема се къпем и си сменям тениската... Heart Eyes Лара кай...ти па се едно сЪ къпИш...и преобличаш...нищо ново под Гюнеша...ама ся си намери оправдание...ЖансутУ кай...голема си сухарка не виде ли Емко... Whistling
Лара кай...дреме ми за Емко... Mr. Green

10

67- ориджинЪл  (Профи Wink)

Разруха, сълзи едно друго... Whistling Уйде Ферка у НайтЯ сЪ види с Емко му кай да си Фаща Найта пОд мишкА и вънка от хотеля, ама там освен Емко и Татуса съ мота. Тамън сЪ бешИ наела да плювка по Ферка. Ула'а Фера...дигнала нОса ни мож и го свали и с накъкана пръчка и седа демостративно на фютьолчИтУ. Турга крак връз крак се покай ква е сексапилна Laughing Татуса кай за ко си дошла ма кападжък...за ривенджа ли сЪ домъкна кай бърже, чИ ми писна от тебИ...Емко кай на Татуса....ай ся сЪ махай и ни остай самички....оная речИ квоооо? Crazy Емко кай не чу ли кво ти лафим мъ бавиш с глЮпости....оная гледа у Фера иска я трепИ с поглед....ама нашта целата у безразличие...само кай хади кош, кош...чИ неам времИ сЪ разпра'ам с тебИ Mr. Green
Татуса сЪ надигна и с такава чупка напусна Найтя, чИ щеш си пукне манерката ако сЪ беши съпнала на подиумчИту. Joy
Емко кай що ма Феро така прайш?Не ти ли бешИ достатъчно ка мъ измъчи толко времИ? ooooh!
Фера кай ко ме питаш...немаш право...секи мой ме пита без тебИ. Naughty
Емко па кай защо? И оная Фера кат сЪ обОстри и кат рипна и зе да троши Найтя...и фърга и грОми...Емко така.... Shocked Shocked Shocked Кай що чупиш ма лудоооо...оная кай що ли ти бих шута...ей за тва...ююююююююсссс...фърчи бутилкя 25-годишно виски...Емко съ и фанЪл за сърцетУ  Crazy Ей за тва...юююююссссс...фърчЪт чаш'ти...и така до каде не остана здрав инвентар...на ти купоня...на ти...ююююююююсссссс...Емко кай...говори ма...що мЪ остай...? newsm78
Аз бех си избрал тебИ...що не дойдИ там у Найтя...да го дигнеш на главата си, да оперираш Татуса ръчно...що си отиде мааааааа... Rolling Eyes Ферка така... Shocked Shocked Shocked Мен си избрал...и ся ко напрайх аз.. ooooh! Съсипах 3г. мале ква съм проста...що не останах...що не ти дигнах Найтя на главата? ooooh! ooooh! ooooh! Посли двамата сЪ укротИя и ся седат на бара...ма той празен...све е леш на подя... Sick Емко кай...ка можа да напрайш така с менИ? Как можа мЪ завреш у креватя на Татуса и джингастрим ламарин'ти толко времИ? Crazy ooooh!
Ка можа си с Каптана? Не ме ли ловкаш вечИ? Фера кай май бех права...я глей ква халка си си курдисал на пръста съ зиматИ с Татуса...желаем ви щастие...чок геч..некви неща... Crossing Arms
Емко рИве...Фера рИве и кай съ обвиняват нема смисъл...В туй времИ Татуса кацнал на портичката на Найтя кат фитка на вратник и седи там...Каптана увесил цифка и той....целия у предчуствия...Татуса кай...тия вътре кой знай ко пра'ат само съ чуй трошене мен ме изгониЯ сигур сЪ джингастрят на бара и бутат инвентара....лелелелле ooooh! ooooh! ooooh! Ни щЪт тебИ ни менИ.... #Crazy #Crazy Каптана кай ти си луда...мойта Ферка нема прай така...ама не си верва Mr. Green
ПослИ татуса отиде да я фризират...тва при нея не спасява нИщата ма тва е друга тема...откри татуса да рути Емко ама той сЪ нИ дава...метна й халката и кай да сЪ маха, чИ не я издържа поЙче... Crossing Arms ПослИ уйде у хотела да кай на Ферка...ама точно тогаз Каптана накрая зел нещата в ръце, предлага браковИ, ди'йманти и цел'фани...мноу дашен ви казвам. Whistling
Емко ги центрира и шок... Shocked Shocked Shocked корасона му сЪ скина на хиляди парчета....би си камшика и зе ключа на колата дока сЪ чудИше къде да си го забие...у фонтанелата или в окото да не мой вечИ види тая гледка...Ферка и Каптана сЪ цунят... ooooh! #Crazy Sick

11
По данни на Белчето 13- ориджинЪл (Профи Wink)

Та скипри се Фера у "Дончо и Гошо" и излезна на портичката дет я чакаше Халилчик с колата. В туй време Чепика ни моЖ иде с тех съ не барнат нещУ, щот ше опра'а асансьорчИту да мой спойно съ вози ЖансутУ. Whistling Инак ако ръгне по стъпалите, ем ше нацапа, ем мой даде на късо и с крясък "Емкооооооо" сЪ метни от некой джам между етажИтИ. Не чеИ проблем...ама мой си строши капачките...ама тва е друга тема нещо се отплеснах... Grinning
Качва се Ферка у колата и Халичик на момента я дари с онзи влажен кравешки поглед....лично негов патент... Mr. Green Фера ка го центрира и вечИ и идеше да го мелне с токЯ на обущата у фонтанелата и едвам сЪ удЪржа ooooh! И така Мазню завърза приказки и кай ся слагам дУграмЪта на нашия палат госпойце Фериха, тре' е те водим да ги видиш...детската стая съм я решил в пастелни тонове си не окьоравиме келешлара дет шЪ ми родиш...и некви нещаааааа... Whistling Ферка ка чу тая плеяда реши да връща поръчката и зе да зева кат сом  Sick Sick Sick
С тва пътувяне до унитУ големи мАки ви казвам... Crazy Crazy Crazy
Накрая све битти и Халилчик спре пред парадния дувар на кампУса дет след известно времИ шЪ прИподава Каптана...ама и тва е друга тема... Whistling
Ка съ измъкна от колата Фера грабна торбата и мина покрай Халилчик кат торнадо през Ню Орлиънс...само дет не го събори с ветъра дет напрай... #Crazy
Влезна тя в унитУ и те ти Емко се позиционирал на кафемашината и чека го прасне чука...
Виде Фера и кат дръсна към нея...откинА кат кучка от синджир и хоп...задърпа Ферк аза кунката да я води да си лафат и ако ни ста'а кай шИ я джингастри... Laughing
В туй времИ Халилчик е обяснил све на татю, дал пълен рапорт ко станало докат го нема и му продиктува пътния лист на колата. Чепика пърха от щастие...от радост за добрия избор вечИ не ходи по земята...той пише... Party Ама нищеш ли Халичик скива на Фера тел ападнал на изтривалкята...и кай ше носи да мой се свържИ с нея, чИ инак големи мАки. Grinning
Ула'а у унито и ко да види...един земал да му сеца севгилитУ и остай тва ама я бара по кунките... Crazy Фера съ разпра'а с Емко и кай...остайме бе простак, не мой ли разбереш, чИ не тЪ щЪ...
Не моЙм съм с тебИ...забрайме...изтрий си хисторито, чИ не моЙм те трайм поЙче...Емко кай кажи ми го в очите, она кай...аз къде говорим...да не ти лафим на палците на краката, Емко не верва и сеца кат луд...и опссссссс...изненадкааааааааа... Whistling Халилчик сЪ изтипосал насред салона и глей неверващо ко ста'а на 2м. от негУ... #Crazy ПЪ кат съ набра...и зе да съсъка си изкърти зъбаците и кай дур бе...пущай вИднага госпойцата щЪ прасна... Naughty
Емко гледа и не моЙ поверва ко стана ей ся....некъФ се наема и му говори некви смешки... ooooh!
И кай на навлека...кЪф си ти бе...Халилчик кай ся щи кажа ако не пуснеш госпойцата...Емко кай я да сЪ маЙнЯш от тука ми грозиш фоайенцИту...Халичик кай я ела се разбереме кат еркеци вънка, чИ нещата загрубеха...Емко кай ади...върви пред менИ ти бием един шут шИ закачим за стената...Ама не щеш ли дис момент съ явява верната тайфа Емкова спъсява краля на геджетУ...Корайчик заста'а на пътя на тупалките само да не стигат братото... ooooh!
ПЪ дръпна Емко му кай беги не се занимавай с тоя бастун...Ама Халилчик сЪ обидИ и сЪ нае...ама Ферка го извлечИ на вънка...Ама Емко съ наема и той...нИ мож го удЪржЪт...и накрая Корайчик кай на Емко...виж, виж...Ферка сЪ качва... и оня кат дръсна да гони Михаля та му отвлекоха вниманиетУ...Ферка излезна с Халилчик с две думи му отмери 11м. и кой от къде е... Crossing Arms
ПослИ виде Емко и с него така....ама оня я пресрешна в асансьорчИтУ...и кво си говорили там е друга тема... Whistling

[/quote]

# 605
Марги Grinning мерси, сега ми се отвори. Ми скептично настроена съм към анкети и мнооого рядко гласувам, какво да направя!? Rolling Eyes
Елина, Grinning наистина КГ е много стойностен сериал и е по-различен по сюжет от традиционните разказани истории в други техни Дизита.

# 606
Дружки Hug  Hug   Hug

Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат многократно!!!

Обичам ви 

# 607
Марги Grinning мерси, сега ми се отвори. Ми скептично настроена съм към анкети и мнооого рядко гласувам, какво да направя!? Rolling Eyes
Елина, Grinning наистина КГ е много стойностен сериал и е по-различен по сюжет от традиционните разказани истории в други техни Дизита.

Наде, не е нужно нищо да правиш насила.  Hug
Разбирам те много добре дори, аз съшо не вярвам на анкети и не гласувам.
Е, има редки изключения, ама много редки...  Grinning
Манипулация/поне за мен/ е неизбежна-уви в подобни форми на вот или глас, това е моето мнение.  Crossing Arms
Тази ми се стори малко по-непретенциозна за намеса "отвън" и от някой, та затова я споделих.
Говорили сме си и преди с теб по въпроси за подобни анкети, а и рейтинг, мненията ни определено съвпадат!

Дружки Hug  Hug   Hug

Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат многократно!!!
Обичам ви  

Airra,  

# 608
Айрич
Беллора  wavey  Hug благодаря! Посмях се от сърце! Зизуна няма равна просто ...

# 609
Един стих, който ми напомни за наш Кузи ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 12:40 от queen_fenka

# 610
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастиии Party Party Party Party
Гледам простащината ми обикаля мегданите Mr. Green

Айра, честит празник мило... Heart Eyes Hug
Да ти е жив и здрав и да те слуша много.... nbirthday  ura

# 611
Бел, благодарско  Hug Hug Heart Eyes
От смях запецнах на първия анализ, ама ше се бора до край!

# 612
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЖИ гледаме ли Перлита...? Party Party Party

# 613
# 614

Ако успея си фокусирам погледа до тогава ш гледаме  Naughty Днеска съм решила аз да избухнем с един анализ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт